Kipróbáltam, ajánlom

Sok olyan szépség-ígéret van, amiről azt gondolhatod: "Túl szép, hogy igaz legyen!" Én ezek mellett nem sétálok tovább legyintve egyet, hogy ez biztos csak marketingfogás. Vállalom a kísérleti nyúl szerepét, hogy ne neked kelljen. Tesztelem, hátha mégis olyan hatékony megoldás, ahogy azt állítják. Legyen az termék vagy szolgáltatás, tudni akarom, hogy mik azok a dolgok, amiket jószívvel ajánlhatok neked. Biztos akarok lenni benne, hogy te sem fogsz csalódni! Itt találod azt, amit már kipróbáltam és ajánlom, sőt rajtam kívül már sok-sok nő elégedett vele. ILYEN EGYSZERŰ! Írd meg a kérdéseidet és arra válaszolok amire kíváncsi vagy!


 

Aloe vera, a csodanövény

Aloe vera, a csodanövény

Több mint kétszáz hatóanyagával az Aloe vera szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat, és számos enzimet. A víznél sokkal jobban felszívódik, ezért hatóanyagait a szervezet is jobban tudja hasznosítani.

Tovább a(z) Aloe vera, a csodanövény bejegyzéshez

Kipróbáltam, ajánlom

A kopaszság szexi?

A kopaszság szexi?

Talán. De csak Bruce Willis és Jason Statham jut az eszembe szerencsés kivételként. Legyünk őszinték magunkhoz hölgyeim és ne gondoljuk, hogy a hajhullás, kopaszodás problémaköre csak a férfiakat érinti, bár tény, hogy valóban jellemzőbb rájuk. Ennek számtalan oka lehet. A genetikai állomány, a vitaminhiány, de akár a stressz is kiválthatja a hajhullást és kopaszodást.

Tovább a(z) A kopaszság szexi? bejegyzéshez

Kipróbáltam, ajánlom

Infratrainer

Infratrainer

Az infratrainer gyakorlatilag egy fekvő kerékpár 4 infrapanel között. Úgy döntöttem letesztelem. Bátran kijelenthetem, az egyik kedvenc edzésformám lett! Többek között azért, mert nem csak az erőnlétemet javítja és megszabadít a felesleges kilóktól, narancsbőrtől, hanem mindez kényelmes testhelyzetben és kellemes környezetben történik, zenehallgatás vagy akár filmnézés közben.

Tovább a(z) Infratrainer bejegyzéshez

Kipróbáltam, ajánlom

1

Top ;