Akció

video.pngAdj magadnak 1 percet, így nem maradsz le a kedvezményekről!

A nevedre és az e-mail címedre van szükség ahhoz, hogy értesítést küldjek az akciós ajánlatokról! 
Gondolom Te sem vagy a pénztárcád ellensége. Miért fizetnél teljes árat, ha folyamatos kedvezmények
által akár több tízezret spórolhatsz! IRATKOZZ FEL AZ AKCIÓFIGYELŐRE! és a különbözetből amit megspórolsz,
lepd meg magad valami szép ajándékkal! :)   

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz ! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png


 

mellimplantátum ajándékba.jpg


MELLNAGYOBBÍTÁST VAGY MELLFELVARRÁST TERVEZEL? 

Nincs apróbetűs rész! A plasztikai csomag tartalmazza a beavatkozáshoz szükséges összes költséget (konzultáció, kivizsgálás, laborvizsgálat, altatás, műtét, műtét utáni kontrollvizsgálatok, sportmelltartó) viszont az élethossz-garanciás implantátumot, mellnagyobbításod vagy mellfelvarrásod mellé ajándékba kapod! Nem kell most döntened, csak írd meg a kérdéseidet,
szívesen válaszolok. :) Jelentkezz az ingyenes és kötelezettség nélküli konzultációra, ahol mindent megtudhatsz a részletekről!

Az akció 2017. november 26-ig érvényes! 


 

30% kedvezmény lézeres szőrtelenítés.png

 

VÉGLEGES LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS AKCIÓ!

Nincs több gyantázás, borotválás, begyulladt szőrtüsző! Megszabadulhatsz örökre a szőrtelenítés gondjától! 

A budapesti, győri és székesfehérvári kiadású szeptemberi Elle, Marie Claire, Shape és Éva mellékletében van benne a 30% végleges lézeres szőrtelenítés- kupon, amit most bármely testrészre igénybe vehetsz! A diódalézerrel történő kezelés valóban végleges ereményt biztosít, ellentétben a villanófényes IPL kozmetikai kezelésekkel szemben. Testrészenként 8 alkalmas kezeléssorozatra van szükség 8-12 heti rendszerességgel. Már a 3. kezelés után látványos lesz az eredmény!  Jelentkezz az ingyenes és kötelezettség nélküli konzultációra, ahol mindent megtudhatsz a részletekről! 2017. október 9-ig jelentkezhetsz!30% Lumenis M22.jpg

                                     

30%-OS KEDVEZMÉNY, BŐRGYÓGYÁSZATI KEZELÉSEKRE!

Vedd igénybe a Lumenis M22 kezeléseit! Forradalmi újdonság 22 bőrgyógyászati problémára: aknés hegek, sebhelyek, műtéti hegek kezelése, pigmentfolt, májfolt, tejeskávé folt eltávolítása, intenzív bőrfiatalítás és ránckezelés lézerrel, rosacea, értágulat és tűzfoltok kezelés. A budapesti, győri és székesfehérvári kiadású szeptemberi Elle, Marie Claire, Shape és Éva mellékletében van benne a 30%-os kupon. Az akció kizárólag az akciós kupon leadása mellett érvényes! A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Jelentkezz az ingyenes és kötelezettség nélküli konzultációra, ahol mindent megtudhatsz  a részletekről! 2017. október 9-ig jelentkezhetsz!


 

szájfeltöltés 20% kedvezmény.jpg

 

AKCIÓ, A CSÁBÍTÓAN SZEXI AJKAKÉRT!

Tudj meg mindent a szájfeltöltésről! A női száj az érzékiség egyik szimbóluma, azonban genetikailag csak kevés nőnek adatik meg a dús, telt ajak. Szájfeltöltés = kacsaszáj? Nem! Természetes és ízléses hatás érhető el a hyaluron géllel történő injekciós eljárás során. 

Írj nekem, ha szeretnél szexi húsos ajkakat, intézem neked az időpontot! :) Az akció visszavonásig érvényes!


 

30% tetoválás eltávolítás.jpg

 

TÜNTESD EL MEGUNT TETOVÁLÁSOD!

Elmúltak azok az idők, megváltozott a testformád, kiment már a mint a a divatból? 

Ami egyszer jó ötletnek tűnik, az idővel bizony megváltozhat. A meglévő alkotás már nem tetszik, nem te vagy?
A bőrödre festett mintát nem lehet csak úgy leradírozni, mégis hegmentesen és fájdalommentesen szabadulhatsz meg tőle. 
A budapesti, győri és székesfehérvári kiadású szeptemberi Elle, Marie Claire, Shape és Éva mellékletében van benne a 30%-os kupon.  
A 30% kedvezményt biztosító kupont és hozd el az ingyenes konzultációra! Így már jogosult is vagy kedvezményesen igénybe venni a lézeres tetoválás eltávolítás kezelést a világújdonságnak számító M22 berendezéssel! Jelentkezz az ingyenes és kötelezettség nélküli konzultációra, ahol mindent megtudhatsz  a részletekről! Az akció 2017.október 9-ig érvényes! 


 

 

Top