Larion Zoé vagyok, 2011 óta dolgozom Magyarország első plasztikai szaktanácsadójaként.

A  célom, hogy segítsek azoknak, akik nem elégedettek a testükkel. Én valóban fontosnak tartom, hogy rátalálj a legjobb sebészre, hiszen a tested átformálása egy életre szóló, nagyon komoly döntés! Annak örülnék a legjobban, ha mindenkinek jól sikerülne a műtétje, de sajnos az elmúlt években sokan kérték a segítségem korrekciós plasztikai műtéthez, akiknek nélkülem sajnos nem sikerült a megfelelő orvost kiválasztaniuk! Ne kockáztass azzal, hogy az internetről, csilli-villi webdesign vagy olyan fórumok alapján választasz orvost, ahova névtelenül, arctalanul bárki írkálhat (szakmailag hülyeségeket)! Boldogan segítek neked abban, hogy még gyönyörűbb nővé, vagy még vonzóbb férfivá válj! Köszönöm a bizalmad, a legjobb tudásom szerint támogatlak téged is és végig kísérlek a szebbé, vonzóbbá válásod útján. Ez a munkám. Illetve a plasztikai szaktanácsadás nem is munka számomra, inkább hivatás! Itt van néhány vélemény arról, amit csinálok. Ha elolvasod, érteni fogod, miért imádom a hivatásom. Független plasztikai szaktanácsadó vagyok, ez azt jelenti, hogy nem egyetlen plasztikai sebésszel állok kapcsolatban, hanem több orvossal, orvosi központtal és klinikával, hogy azt ajánlhassam neked, aki minden szempontból megfelel. A plasztikai sebészek akiket ajánlok, a legjobbak az országban, de az is fontos szempont lehet számodra, hogy megelégszel a VIP nyújtotta kényelemmel vagy luxus körülményekre vágysz, hogy azonnal akarod a műtétet vagy inkább vársz egy ’celeb-sebészre’ akár több, mint 1 évet is, vagy hogy van-e például hiteligénylésre és ügyintézésre lehetőség, vagy akciós kedvezményt szeretnél a beavatkozás árából, de emellett például sok ügyfelem van, aki Angliában élő magyarként keres meg, nekik fontos szempont a hazautazás megtervezése és az előzetes vizsgálatok logikus összeszervezése is. Szóval azt fogom ajánlani neked, aki számodra a legjobb választás!

MIÉRT ÉN? MERT TUDOM MIT ÉRZEL!

Kamaszként komoly önbizalomhiánnyal küszködtem, emlékszem mennyire szörnyű érzés ez! Tudom mit él át az a nő, aki nem képes elfogadni a saját testét olyannak amilyen jelenleg. 25 éves koromig a kisméretű melleim miatt borzasztóan gátlásos voltam. Bevallom, a mellplasztika óta érzem magam végre NŐnek! Kipróbáltam, a lézeres szőrtelenítés valóban végleges, soha többet nem kell gyantáztatnom és nem bántam meg a szájfeltöltést és a homlokráncok elleni botox injekciózást sem. Egy orrműtéten és hajbeültetésen is túl vagyok már. Az a véleményem, hogy : Hozzuk ki magunkból a maximumot! Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Az orvostudomány mindezt biztonságosan teszi lehetővé, akkor miért ne érezzük magunkat jól és javítsuk ki a hibákat? Úgy kell tekintenünk a testünkre, mint egy formálható anyagra, életmódváltással, helyes táplálkozással, rendszeres sporttal és a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekkel fantasztikus változásokat lehet elérni! Habár az önbizalomhiány a probléma forrása, néha mégis sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá és ezt követően nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozunk az önbizalmunk növelésén.

Ismerj meg!

Így lettem önbizalomhiányos lányból NŐ! Átlagos lány vagyok, mégis rút kiskacsából szépségkirálynő, fotomodell, címlaplány, playmate, műsorvezető, újságíró, színésznő, közszereplő, NŐképző lettem. A nevem Larion Zoé… bár csak 2006 óta. Terhes Tímea névvel születtem Szegeden 1983-ban, ez azonban szó szerint….  tovább olvasom ide kattintva!