Bemutatkozás

2011 óta, Magyarországon az első és egyetlen plasztikai szaktanácsadóként,
a legjobb szakembereket és plasztikai sebészeket ajánlom. A  célom, hogy segítsek azoknak a nőknek, akik nem elégedettek a testükkel. Én valóban fontosnak tartom,
hogy rátalálj a legjobb sebészre, hiszen a tested átformálása egy életre szóló,
nagyon komoly döntés!
 Annak örülnék a legjobban, ha mindenkinek jól sikerülne a műtétje, de sajnos az elmúlt években sokan kérték a segítségem korrekciós plasztikai műtéthez, akiknek nélkülem sajnos nem sikerült a megfelelő orvost kiválasztaniuk! 
Ne kockáztass azzal, hogy az internetről, csilli-villi webdesign vagy olyan fórumok alapján választasz orvost, ahova névtelenül, arctalanul bárki írkálhat! Boldogan segítek neked abban, hogy még gyönyörűbb nővé válj! Köszönöm a bizalmad, a legjobb tudásom szerint támogatlak téged is és végig kísérlek a szebbé válásod útján. Ez a munkám. Illetve a plasztikai szaktanácsadás nem is munka számomra, inkább hivatás! Itt van néhány vélemény arról, amit csinálok, ha elolvasod, érteni fogod, miért imádom a hivatásom. :) 


Úgy gondolom nagyon bölcsen teszed, ha tanácsot kértsz tőlem, hiszen ez a döntés arról szól, hogy egy testrészed kerül átformálásra.
Ne feledd, ez komoly felelősség! A legnehezebb feladat, eldönteni, hogy melyik sebészt válaszd. Mert hiába van hírneve, hiába celebsebész, ez sajnos nem garancia a minőségre. A weboldala is meggyőző lehet, de ez arra utal, hogy ügyes az informatikusa és nem tudhatod meg belőle, hogy milyen ügyes a műtőben. 
Akik tőlem kérnek tanácsot, a legjobbat érdemlik! Egy szó, mint száz, a legjobbakkal dolgozom együtt és 100%-os az elégedettségi referenciám. Ez azért van így, mert az a munkám, hogy te elégedett légy! Megérdemled a szépséget!  

 

HOGYAN SEGÍTELEK PLASZTIKAI TANÁCSADÓKÉNT?

 

1.) Díjmentesen, ugyanis mindez nem kerül pénzedbe! Miért van ingyen, ha tanácsot kérsz tőlem? Biztosan tudom, hogy megfelelő útmutatásra van szükséged, ez nem lehet pénz kérdése, a lelkiismeretem nem engedné meg azt, hogy valaki egy életen át viselje
egy rosszul sikerült műtét nyomait. Inkább kockázatot vállalsz és egyedül vágsz neki leszervezni a plasztikai műtéted?
Ne tedd! Írj nekemOlvasd el itt, hogyan van lehetőségem díjmentesen segíteni Téged! 

 

 2.) Nem csak információkkal, javaslatokkal segítek, valamint megosztom veled a sokéves tapasztalatomat és az ügyfeleim tapasztalatát, hanem képviselem az érdekeidet is, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed. A szakmailag tájékozott, segítőkész barátnő szerepét vállalom. :) Csak olyan szolgáltatást ajánlok, amiről tudom, hogy valóban tökéletes megoldást nyújt.
Bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám! 

 

3.) Felkészítelek a konzultációra. Mindent tudni fogsz már azelőtt, hogy odamennél! Hogy mire számíthatsz, mi fog történni pontosan, hogy milyen ruhát vegyél fel, elárulom a praktikussági szempontokat. A leggyakrabban előforduló kérdéseket megválaszolom, ha hitelt szeretnél igényelni, elmondom, mit hozz magaddal, milyen dokumentumokra, igazolásokra lesz szükséged ehhez, sőt át is küldöm neked a kitöltendő papírokat, hogy magaddal is hozhasd. Megírom a szerződéssel kapcsolatos tudnivalókat, és minden mást, amiről tudnod kell. 

 

4.) Ha szeretnéd, intézem Neked az időpontot az ingyenes orvosi konzultációra, ahol a plasztikai sebésszel megbeszélitek a részleteket. Ha gondolod, el is kísérlek hozzá. Meglepetésként még egy kis ajándékcsomaggal is megajándékozlak, csak úgy, ... mert szeretek adni... és mert vidám leszel tőle és mosolygós. :)  

 

5.) Felkészítelek a műtétre. Olyan hasznos és praktikus tanácsokat adok, amik eszedbe se jutnának. Mit hozz magaddal és hogyan készülj fel a nagy napra? Mi fog történni előtte és utána, mikor mehetsz haza másnap, nyugodtabb leszel, ha ezeket a dolgokat előre tudod,
és nem ott szembesülsz majd valamivel, amire azt mondod, de jó lett volna, ha valaki ezt előre elmondja. Nos, én ezt mind elmondom előre, sőt a műtét előtt meg is látogatlak a kórházban, ha szeretnéd. Erre érdemes igent mondanod, mert mint a legtöbben,
valószínűleg Te is hajlamos lennél bepánikoltatni saját magad a műtét előtt, de én ezt majd jól nem hagyom! :) Csevegünk kicsit és sokkal lazább leszel!  ... és naná, hogy viszek neked egy kis ajándékot, csak úgy, ... tudod, ... mert szeretek adni... és mert vidám leszel tőle és mosolygós. :)


6.) Felkészítelek a műtét utáni időszakra. Arra általában senki sem gondol, hogy a műtét nem a folyamat vége, hanem csak a közepe. Milyen termékekkel, milyen egészségmegőrző tanácsokkal érheted el a legszebb eredményt? Fontos, hogy gyorsan és lehetőleg hegmentesen gyógyulj, hogy tudd, mire van szükséged az első 1 hónapban. A gyógyulás egy nagyobb műtét után több hét is lehet,
így fontos tudnod, hogy mit és mikor kezdhetsz sportolni, hogy tartsd addig is a súlyod, fincsi diétás recepteket küldök, sőt még azt is megírom, milyen pózokban lesz lehetséges a szex. Nincs tabu! Minden kérdésedre válaszolok.


MIÉRT ÉN? MERT TUDOM MIT ÉRZEL!


Kamaszként komoly önbizalomhiánnyal küszködtem, emlékszem mennyire szörnyű érzés ez! Tudom mit él át az a nő, aki nem képes elfogadni a saját testét olyannak amilyen jelenleg. 25 éves koromig a kisméretű melleim miatt borzasztóan gátlásos voltam.
Bevallom, a mellplasztika óta érzem magam végre NŐnek! Kipróbáltam, a lézeres szőrtelenítés valóban végleges, soha többet nem kell gyantáztatnom és nem bántam meg a szájfeltöltést és a homlokráncok elleni botox injekciózást sem. Hozzuk ki magunkból a maximumot! Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Az orvostudomány mindezt biztonságosan teszi lehetővé, akkor miért ne érezzük magunkat jól és javítsuk ki a hibákat? Úgy kell tekintenünk a testünkre, mint egy formálható anyagra, életmódváltással, helyes táplálkozással, rendszeres sporttal fantasztikus változásokat lehet elérni! Habár az önbizalomhiány a probléma forrása, néha mégis sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá és ezt követően nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozunk az önbizalmunk növelésén. 


ILYEN EGYSZERŰ:

Kérlek, írd össze a kérdéseidet, hogy mi az, ami érdekel! Ez bármi lehet, nyugodtan kérdezz és tekints rám úgy, mint egy barátnődre, oké?Részletesen tájékoztatlak a szolgáltatásokról. Itt mindent megtalálsz, de nem szükséges kutatást végezned a témában.

Írd meg a kérdéseidet és arra válaszolok amire kíváncsi vagy!

 

 

Top ;