Bemutatkozás


 

 "MINDENBEN SEGÍTEK!" Szépségtanácsadóként a szakmailag tájékozott, segítőkész barátnő szerepét vállalom. :) Nem csupán információkkal és javaslatokkal segítek, hanem képviselem az érdekeidet is, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed. Csak olyan szolgáltatást ajánlok, amiről tudom, hogy valóban tökéletes megoldást nyújt. Bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám! Mindenben segítek! 

 

"BORZASZTÓAN GÁTLÁSOS VOLTAM"
Kamaszként komoly önbizalomhiánnyal küszködtem, emlékszem mennyire szörnyű érzés ez! Tudom mit él át az a nő, aki nem képes elfogadni a saját testét olyannak amilyen. 25 éves koromig a kisméretű melleim miatt borzasztóan gátlásos voltam. Akik levelet írnak nekem, legtöbbször arra kíváncsiak, hogy melyik plasztikai sebészt ajánlom, milyen töltőanyagot használtak a szájfeltöltésemhez, a lézeres szőrtelenítés valóban végleges megoldás-e vagy sem, milyen testkezelésekre járok, ki a sminkesem, hogyan táplálkozom, mit sportolok, milyen módszerekkel tartom magam karban…stb. Bevallom, a mellplasztika óta végre NŐnek érzem magam. A lézeres szőrtelenítés végleges, soha többet nem kell gyantáztatnom és nem bántam meg a szájfeltöltést sem. Az orvostudomány mindezt biztonságosan lehetővé teszi, akkor miért ne érezzük magunkat jól és javítsuk ki a hibákat? Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Megérdemeljük, nem? DE IGEN!  :)

 

"AZ ÖNBIZALOMHIÁNY A LEGNAGYOBB PROBLÉMA"

Úgy kell tekintenünk a testünkre, mint egy formálható anyagra. Életmódváltással, helyes táplálkozással, rendszeres sporttal fantasztikus változásokat lehet elérni! Az önbizalomhiány a legnagyobb probléma. Néha sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá és ezt követően nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozunk az önbizalmunk növelésén.
Elárulom, hogyan lehetsz magabiztos. Kérlek kattints ide!

"ILYEN EGYSZERŰ"
A tudástár részletesen tájékoztat a szolgáltatásokról. Itt mindent megtalálsz! De nem szükséges kutatást végezned a témában.

Írd meg a kérdéseidet és arra válaszolok amire kíváncsi vagy! Ilyen egyszerű. :)

 

 

Top