Bemutatkozás

 2011 óta dolgozom Magyarország első plasztikai szaktanácsadójaként. A story így kezdődött, ha van kedved nézd meg ezt a VIDEÓ-t, ami egy őszinte vágatlan vallomás!  A  célom, hogy segítsek azoknak, akik nem elégedettek a testükkel. Én valóban fontosnak tartom, hogy rátalálj a legjobb sebészre, hiszen a tested átformálása egy életre szóló, nagyon komoly döntés! Annak örülnék a legjobban, ha mindenkinek jól sikerülne a műtétje, de sajnos az elmúlt években sokan kérték a segítségem korrekciós plasztikai műtéthez, akiknek nélkülem sajnos nem sikerült a megfelelő orvost kiválasztaniuk! Ne kockáztass azzal, hogy az internetről, csilli-villi webdesign vagy olyan fórumok alapján választasz orvost, ahova névtelenül, arctalanul bárki írkálhat (szakmailag hülyeségeket)! Boldogan segítek neked abban, hogy még gyönyörűbb nővé, vagy még vonzóbb férfivá válj! Köszönöm a bizalmad, a legjobb tudásom szerint támogatlak téged is és végig kísérlek a szebbé, vonzóbbá válásod útján. Ez a munkám. Így segítelek plasztikai szaktanácsadként, nézd meg ezt a VIDEÓ-t! Illetve a plasztikai szaktanácsadás nem is munka számomra, inkább hivatás! Itt van néhány vélemény arról, amit csinálok, ha elolvasod, érteni fogod, miért imádom a hivatásom. 

Larion Zoé plasztikai szaktanácsadó

 

Független plasztikai szaktanácsadó vagyok, ez azt jelenti, hogy nem egyetlen plasztikai sebésszel állok kapcsolatban, hanem több orvossal, orvosi központtal és klinikával országszerte, hogy azt ajánlhassam neked, aki minden szempontból megfelel. A plasztikai sebészek akiket ajánlok, a legjobbak az országban, de az is fontos szempont lehet számodra, hogy megelégszel a VIP nyújtotta kényelemmel vagy luxus körülményekre vágysz, hogy azonnal akarod a műtétet vagy inkább vársz egy ’celeb-sebészre’ akár több, mint fél évet is, vagy hogy van-e például hiteligénylésre és ügyintézésre lehetőség, vagy akciós kedvezményt szeretnél a beavatkozás árából, de emellett például sok ügyfelem van, aki Angliában élő magyarként keres meg, nekik fontos szempont, hogy a műtét utáni kontrollvizsgálatok miatt ne kelljen hazautazni Magyarországra, ez elérhető legyen Londonban. Szóval azt fogom ajánlani neked, aki számodra a legjobb választás!


Úgy gondolom nagyon bölcsen teszed, ha tanácsot kértsz tőlem, hiszen ez a döntés arról szól, hogy egy testrészed kerül átformálásra. Ne feledd, ez komoly felelősség! 
A legnehezebb feladat, eldönteni, hogy melyik sebészt válaszd. Mert hiába van hírneve, hiába celebsebész, ez sajnos nem garancia a minőségre. A weboldala is meggyőző lehet, de ez arra utal, hogy ügyes az informatikusa és nem tudhatod meg belőle, hogy milyen ügyes a műtőben. Akik tőlem kérnek tanácsot, a legjobbat érdemlik! Egy szó, mint száz, a legjobbakkal dolgozom együtt és
100%-os az elégedettségi referenciám. Ez azért van így, mert az a munkám, hogy te elégedett légy! Megérdemled a szépséget!  

 

HOGYAN SEGÍTELEK PLASZTIKAI TANÁCSADÓKÉNT?

 

1.) Díjmentesen, ugyanis mindez nem kerül pénzedbe! Miért van ingyen, ha tanácsot kérsz tőlem? Biztosan tudom, hogy megfelelő útmutatásra van szükséged, ez nem lehet pénz kérdése, a lelkiismeretem nem engedné meg azt, hogy valaki egy életen át viselje
egy rosszul sikerült műtét nyomait. Inkább kockázatot vállalsz és egyedül vágsz neki leszervezni a plasztikai műtéted?
Ne tedd! Írj nekemOlvasd el itt, hogyan van lehetőségem díjmentesen segíteni Téged! 

 

 2.) Nem csak információkkal, javaslatokkal segítek, valamint megosztom veled a sokéves tapasztalatomat és az ügyfeleim tapasztalatát, hanem képviselem az érdekeidet is, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed. A szakmailag tájékozott, segítőkész barátnő szerepét vállalom. :) Csak olyan szolgáltatást ajánlok, amiről tudom, hogy valóban tökéletes megoldást nyújt.
Bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám! 

 

3.) Felkészítelek a konzultációra. Mindent tudni fogsz már azelőtt, hogy odamennél! Hogy mire számíthatsz, mi fog történni pontosan, hogy milyen ruhát vegyél fel, elárulom a praktikussági szempontokat. A leggyakrabban előforduló kérdéseket megválaszolom, ha hitelt szeretnél igényelni, abban is tudok segíteni. 

 

4.) Ha szeretnéd, intézem Neked az időpontot az ingyenes orvosi konzultációra, ahol a plasztikai sebésszel megbeszélitek a részleteket. 

 

5.) Felkészítelek a műtétre. Olyan hasznos és praktikus tanácsokat adok, amik eszedbe se jutnának. Mit hozz magaddal és hogyan készülj fel a nagy napra? Mi fog történni előtte és utána, mikor mehetsz haza másnap, nyugodtabb leszel, ha ezeket a dolgokat előre tudod,
és nem ott szembesülsz majd valamivel, amire azt mondod, de jó lett volna, ha valaki ezt előre elmondja. Nos, én ezt mind elmondom előre. Erre érdemes igent mondanod, mert mint a legtöbben, valószínűleg Te is hajlamos lennél bepánikoltatni saját magad a műtét előtt, de én ezt majd jól nem hagyom! :) 


6.) Felkészítelek a műtét utáni időszakra. Arra általában senki sem gondol, hogy a műtét nem a folyamat vége, hanem csak a közepe. Milyen termékekkel, milyen egészségmegőrző tanácsokkal érheted el a legszebb eredményt? Fontos, hogy gyorsan és lehetőleg hegmentesen gyógyulj, hogy tudd, mire van szükséged az első 1 hónapban. A gyógyulás egy nagyobb műtét után több hét is lehet,
így fontos tudnod, hogy mit és mikor kezdhetsz sportolni, hogy tartsd addig is a súlyod, fincsi diétás recepteket küldök, sőt még azt is megírom, milyen pózokban lesz lehetséges a szex. Nincs tabu! Minden kérdésedre válaszolok.


MIÉRT ÉN? MERT TUDOM MIT ÉRZEL!


Kamaszként komoly önbizalomhiánnyal küszködtem, emlékszem mennyire szörnyű érzés ez! Tudom mit él át az a nő, aki nem képes elfogadni a saját testét olyannak amilyen jelenleg. 25 éves koromig a kisméretű melleim miatt borzasztóan gátlásos voltam.
Bevallom, a mellplasztika óta érzem magam végre NŐnek! Kipróbáltam, a lézeres szőrtelenítés valóban végleges, soha többet nem kell gyantáztatnom és nem bántam meg a szájfeltöltést és a homlokráncok elleni botox injekciózást sem. Egy orrműtéten és hajbeültetésen is túl vagyok már. Az a véleményem, hogy : Hozzuk ki magunkból a maximumot! Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Az orvostudomány mindezt biztonságosan teszi lehetővé, akkor miért ne érezzük magunkat jól és javítsuk ki a hibákat? Úgy kell tekintenünk a testünkre, mint egy formálható anyagra, életmódváltással, helyes táplálkozással, rendszeres sporttal és a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekkel fantasztikus változásokat lehet elérni! Habár az önbizalomhiány a probléma forrása, néha mégis sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá és ezt követően nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozunk az önbizalmunk növelésén. 


ILYEN EGYSZERŰ:

Kérlek, írd össze a kérdéseidet, hogy mi az, ami érdekel! Ez bármi lehet, nyugodtan kérdezz és tekints rám úgy, mint egy barátnődre, oké? Részletesen tájékoztatlak a szolgáltatásokról. Itt mindent megtalálsz, de nem szükséges kutatást végezned a témában.

Írd meg a kérdéseidet és arra válaszolok amire kíváncsi vagy!

 

 

Top ;