Bemutatkozás

 

"MINDENBEN SEGÍTEK!"

Magyarországon az első és egyetlen plasztikai szépségtanácsadóként, a legjobb szakembereket és plasztikai sebészeket ajánlom

A célom, hogy segítsek azoknak a nőknek, akik nem elégedettek a testükkel. Ez a munkám, illetve inkább hivatásnak nevezem.

Nem csak információkkal, javaslatokkal segítek, hanem képviselem az érdekeidet is, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed.

A szakmailag tájékozott, segítőkész barátnő szerepét vállalom. :) Csak olyan szolgáltatást ajánlok, amiről tudom, hogy valóban tökéletes megoldást nyújt. Bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám! Miért nem kerül pénzedbe, miért INGYENES, ha tanácsot kérsz tőlem?

 

"BORZASZTÓAN GÁTLÁSOS VOLTAM"
Kamaszként komoly önbizalomhiánnyal küszködtem, emlékszem mennyire szörnyű érzés ez! Tudom mit él át az a nő, aki nem képes elfogadni a saját testét olyannak amilyen. 25 éves koromig a kisméretű melleim miatt borzasztóan gátlásos voltam. Akik levelet írnak nekem, legtöbbször arra kíváncsiak, hogy kik azok a plasztikai sebészek akiket ajánlok, milyen töltőanyagot használtak a szájfeltöltésem-hez, a lézeres szőrtelenítés valóban végleges megoldás-e vagy sem, hogyan táplálkozom, mit sportolok, milyen módszerekkel tartom magam karban…stb. Bevallom, a mellplasztika óta végre NŐnek érzem magam. A lézeres szőrtelenítés végleges, soha többet nem kell gyantáztatnom és nem bántam meg a szájfeltöltést sem. Az orvostudomány mindezt biztonságosan lehetővé teszi, akkor miért ne érezzük magunkat jól és javítsuk ki a hibákat? Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Megérdemeljük, nem?

DE IGEN!  :)

 

"AZ ÖNBIZALOMHIÁNY A LEGNAGYOBB PROBLÉMA"

Úgy kell tekintenünk a testünkre, mint egy formálható anyagra. Hozzuk ki magunkból a maximumot! Életmódváltással, helyes táplálkozással, rendszeres sporttal fantasztikus változásokat lehet elérni! Az önbizalomhiány a legnagyobb probléma. Néha azonban sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá és ezt követően nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozunk az önbizalmunk növelésén.


"ILYEN EGYSZERŰ"
Részletesen tájékoztatlak a szolgáltatásokról. Itt mindent megtalálsz! De nem szükséges kutatást végezned a témában.

Írd meg a kérdéseidet és arra válaszolok amire kíváncsi vagy! Ilyen egyszerű. :)

 

 

Top ;