Férfiorgazmus kimaxolva

férfi 1 PNG.pngKissé pikáns a téma, de ebben a modern világban nehogymár ne beszéljünk arról, hogy hogyan tudjuk többszörös orgazmussal elkényeztetni a pasinkat!
Van a férfi testében is egy olyan pont, amit ingerelve a fellegekbe juttathatod őt. Ez a prosztata, ami a végbélnyíláson keresztül izgatható a legjobban.

Beszéljetek róla, hogy mit szólna hozzá, ha így izgatnád fel őt. A pasik többsége nem nyitott erre mindaddig, …amíg egyszer ki nem próbálják.
Ha van kedve hozzá, kérd, hogy segítsen neked, mert nem fog menni az ő segítsége nélkül, hiszen ő érzi majd, amit teszel. A prosztatán található sok idegvégződés miatt az orgazmus gyorsan elérhető és nagyon erőteljes lehet. 

Erősen síkosított ujjadat is használhatod illetve óvszert is húzhatsz rá, így súrlódással nem okozol fájdalmat. Amikor ellazult, lassan és óvatosan kell az ánuszába hatolnod és az ujjaddal keresve a hasfal felőli oldalon kitapinthatod a dió nagyságú csomót. A prosztatára gyakorolt gyengéd nyomás vagy dörzsölgetés a legtöbb férfi számára gyönyört okoz. Ha nem akarsz ennyire mélyre merülni a témában és a férfi hátsójában, akkor lepd meg egy férfi anál vibrátorral, (prosztata vibrátor) ami úgy van kialakítva, hogy ezt a pontot ingerelje intenzíven. Na persze előtte azért kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá, vagy válasszátok ki együtt egy shopban vagy webshopban.

Ha még magasabb szintre akarod emelni a férfi izgalmi állapotát és a mennyekbe szeretnéd repíteni őt, akkor vesd be a taoista szexből ismertté vált Jen-Mo pont kínálta lehetőségeket. Nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog, de megéri megtanulni ezt a technikát.
Először is ne sajnáld a síkosítót, bőven legyen rajta belőle mindkét tenyereden, ujjaidon! Az egyik kezeddel a péniszét masszírozd, látványelemként a száddal, nyelveddel is izgathatod. A másik kezeddel a heréit simogasd és morzsolgasd az ujjaid között!
A Jen-Mo pontot a herék és a végbélnyílás között találhatod meg, egy apró mélyedés jelzi a helyét. Amikor az orgazmus már közel van, akkor kell óvatosan megnyomni ezt a pontot. Ezt a pontot megnyomva ugyanis elmarad az ejakuláció, vagyis nem lövell ki a sperma, viszont az orgazmus őrjítő érzését átéli a férfi, akár egymás után többször is! Sőt, az erekció az orgazmus után is megmarad,
így te sem maradsz ki a jóból! 

férfi 2 vágott.jpg

 

 

 

Nagyon fontos, hogy csak akkor kezdjetek bele,
ha számodra semmi sem lesz ciki, ami történni fog, mert ha a férfit kineveted, fintorogsz vagy az undorodat fejezed ki és ő elszégyelli magát, egy életre nyomot hagy benne a negatív emlék! 

 

 

 

 

 

 

Ezt a cikket elolvashatod a BLIKK.hu weboldalon is!

 

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png

 

 

Top ;