Infratrainer

infratrainer

 

Az Infra Trainer, egy olyan fekvő kerékpár, mely a Philips Vitae infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A Magnetvital System ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti, és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal. Az InfraTrainer maximálisan biztonságos, akár idősek vagy magas vérnyomásban szenvedők is használhatják. Nem igényel továbbá különleges fizikai felkészültséget. A hatás fokozása érdekében ajánlott izzasztó olaj és fólianadrág használata.

 

 

Kizáró tényezők: terhesség / szoptatás / magas vérnyomás / friss műtét / gyulladásos betegség / akut fertőzés / lázas állapot /

fájdalmas kidudorodó visszér / trombózis és arra való hajlam

 

infratrainer

 

Edzés előtt izzasztókrémmel kentem be magam, majd egy zárt lábfejrésszel ellátott fólianadrágot vettem fel a hatékonyság növelése érdekében. Az első benyomásom az volt, hogy könnyű dolgom lesz, mivel a gépet félfekvő testhelyzetben lábbal kell tekerni. A fogyasztó- és méregtelenítő hatást fokozza a négy, testre irányuló infrapanel, aminek a sugarai a bőr rétegei alá hatolva felmelegítik a szöveteket, hogy intenzívebben “olvadjon le a zsír”. Mivel a bőr pórusai hő hatására kitágulnak, az izzadtsággal együtt könnyebben távoznak a méreganyagok is.

 

Az Infratrainerben töltött idő során a súlyveszteség 80%-a víz, ami a tréning végén szemmel látható volt a fólianadrágban.

A további 20% pedig zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek és bizonyos mérgező anyagok.

 

infratrainer izzadtság

 

Elképesztő volt látni, hogy egyetlen edzés alatt 2-3dl méreganyaggal teli víz távozott a bőrömön át. Hihetetlennek tűnhet, de 50 perc alatt 600-800 kalóriát égethettem el. Ez egy közel félmaratonos futótréningnek felel meg, amihez pedig rendkívül jó erőnlét szükséges. Épp ezért lepett meg, amikor megtudtam, hogy túlsúlyosak és idősek is használhatják, mivel nem igényel különösebb fizikai erőnlétet és kíméli az ízületeket.

 

 

Nem állítom, hogy nem fáradtam el, de a végeredményért igazán megéri. Ráadásul az infrasugaraknak köszönhetően a bőr pórusai kitágulnak és kitisztulnak. Így az edzést követő zuhanyozás utáni bőrápoláskor, fokozott hatékonysággal szívódnak fel az ápoló anyagok, mint például az extra szűz olívaolaj, amit előszeretettel használok.

 

Próbáld ki te is! Ha érdekel a lehetőség, írj egy üzenetet, szívesen segítek!

 

Ezt a cikket itt is elolvashatod 

 

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png

 

 

Top ;