Szingli vagyok, hol ismerkedjek?

Mosolyogva hallgattam nagymamámat, amikor elmesélte, hogy gardimamával *** az oldalán indult bulizni. El se tudom képzelni, hogy egy nénike jöjjön el velem egy koncertre vagy egy partyra. Manapság sem könnyű ismerkedni, mármint akkor, ha párkapcsolat kialakítása a célunk. Egy éjszakás kalandra akad jelentkező bőven, de olyan férfi, akire felnézhetünk, akit tisztelhetünk és megérdemli a szerelmünket, nem terem minden bokorban! Sztereotípiák hadával találja szemben magát, aki szingliként végiglapozza a lehetőségeket és azokat a helyszíneket, ahol alkalma adódik megismerkedni valakivel, akivel komoly kapcsolatot is kialakíthat.

( *** gardedám = hölgykísérő, idősebb nő, aki régen fiatal lányokat társaságba, bálba, nyilvános helyre elkísért és ott felügyelt rájuk.)

 

CSAK SZEX ÉS MÁS SEMMI?
 

Egyre több pozitív példa támasztja alá, hogy egy éjszakás kalandból is kialakulhat szerelem. A mi történetünk is érdekes lehet

ZoTTiazok számára, akik túl görcsösen, karba tett kézzel állnak a téma előtt. Bátran kijelenthetem, hogy megtaláltam életem párját. Hogyan? Nos, egy 4 napos külföldi fotózás előtt feszülten ültem otthon. Tudtam, hogy nem igazán lesz lehetőségem intim feszültségoldásra az ottlétem alatt. Ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve küldtem neki egy üzenetet, hogy nincs-e kedve átjönni hozzám. Nem kaptam elutasító választ, ezért egy csipke fehérneműben nyitottam neki ajtót. Maradjunk annyiban, hogy értette a célzást. Azóta is boldog párkapcsolatban élünk, idén összeházasodtunk és el sem tudjuk képzelni a jövőnket egymás nélkül. Szóval ezen nem múlik a dolog, ha titeket egymásnak szánt a sors.

SZÓRAKOZÓHELYEK

 

Elsőként talán a szórakozóhelyek jutnak eszünkbe. De ezt gyorsan ki is húzzuk a képzeletbeli listánkról, mert itt csak és kizárólag

mellét bámulja egy éjszakás kalandban lehet részünk. De ez valóban így van? Az eszünkbe sem jut, hogy a pasik is, akik esetleg többet akarnak egy nőtől, épp emiatt nem mernek kezdeményezni. Ismerkedj bátran, beszélgessetek, így hamar kiderül, hogy mik a szándékai. Ne keresd görcsösen a nagy őt! Nagyon ijesztő, ha az első 10 mondatban a „komoly párkapcsolatot keresek” kifejezés is elhangzik. Ezekkel csak elriasztod. Nem kell 1 perc alatt eldöntened semmit! Hagyd, hogy meséljen magáról és figyeld a testbeszédét, a gesztusait! Ha csak és kizárólag a dekoltázsodra koncentrál és cseppet sem érdekli, amit mondasz, egyértelmű, hogy mire vágyik. Na persze nem jogos a rágalom, ha derékig kivágott felső van rajtad!

INTERNETES ISMERKEDÉS

 

A másik, előbbihez hasonlóan a lista végén álló lehetőség az internetes ismerkedés, társkeresés. Mindenki fél tőle, mondván, hogy az internet veszélyes terep. Véleményem szerint a személyes találkozás veszélyesebb, mint ülni otthon a laptop előtt. Valakivel randizni menni, akivel még nem beszélgettél, semmit sem tudsz róla nagyobb kockázat. Gondolj csak bele! Felregisztrálsz egy társkereső oldalra, ahol mindenki a hozzá illő párt szeretné megtalálni. Attól már nem igazán kell félned, hogy esetleg csalódsz, mert az illető alkalmi kapcsolatot keres. Vannak már kifejezetten erre a célra szakosodott oldalak. Ám ha a kiszemelt mégis eltévedt, azt gyorsan észre fogjod venni a stílusából. Az ilyen oldalakon több ezren vannak jelen és ha nem te vagy a megfelelő ember a számára, kerek perec a tudtodra adja és sértődöttség nélkül mehettek tovább. Ezt Te is megteheted. Sőt az őszinteség elvárt, mivel sokan vannak és így nem raboljátok tovább egymás idejét.

 

SZABADIDŐ, HOBBY


fitnessloveHa van hobbyd, keress olyan társaságot, közösséget ahol hasonló érdeklődésű barátokat találhatsz! Ha félénk vagy, kezdheted elsőként facebook csoportokkal is. Ha nincs ötleted, akkor írj egy listát azokról a szabadidős tevékenységekről, amiket szívesen kipróbálnál! Olyat válassz, amiben valóban jól érzed magad, hiszen ha itt lelsz társra, nem árt, ha azonos az érdeklődésetek a téma iránt. A sport mellett szóló érvek listája tovább bővül. Nem csak energiával tölt fel, üde lesz tőle a bőröd, egyensúlyba hoz, amitől önbizalmad lesz és ragyogni fogsz, hanem még pasifogó eszköz is lehet! Válassz ki egy számodra szimpatikus sportot és helyszínt. Lehet ez egy edzőterem vagy egy szép park - persze semmiképp sem elhagyatott - ami alkalmas lehet például kocogásra. Itt is lehetőséged van ismerkedni. Ha rendszeresen, az adott időpontban sportolsz, akkor nagy esélyed van rá, hogy sikerül a kiszemelteddel beszélgetésbe elegyedni. Vagy vegyük a konditermet. Ma már nem él az a sztereotípia, hogy csak az egoista, “ izom agyú “ pasik járnak edzőtermekbe. Ha az igényesebb, sportosabb testalkatú férfiakat kedveled inkább, akkor remek lehetőség betévedni egy edzésre és felmérni a terepet, esetleg segítséget kérni egy ismeretlen kondigép használatához.

 

RAPID RANDI


Nemigen hiszek benne. Kiöltözöl csinibe, odamész és csak néhány férfival tudsz beszélgetni. Ráadásul mindegyikkel kötelezően. Érdekes lehet kipróbálni, mert egy hagyományos randitól eltérően itt nincsenek elvárások. Leülsz egy általad kiválasztott asztalhoz, a férfiak pedig adott idő elteltével, a gong vagy a csengő megszólalása után, egy asztallal odébb ülnek. Ha mindkettőtöknél kölcsönös a szimpátia, az est végén telefonszámot cserélhettek.

NÉHÁNY EXTRA JÓTANÁCS


felkiáltójelLégy nyitott és vállald önmagad, azt mondd, amit gondolsz és érzel, ne füllents senki kedvéért! Érdeklődve hallgasd meg őt is, ne csak te beszélj! Ne az általa viselt ruhák tervezőjére és a kocsikulcsára legyél kíváncsi! Ha gazdag pasira vadászol is, legyen fontosabb a személyisége! Hidd el nem olyan nőt akar magának, aki csak a pénzére hajt.  Olyanból bármikor talál magának nem keveset! Te legyél az a nő, aki a fantáziáját is megmozgatja, és nem csupán deréktól lefelé van rá hatással! Ha így teszel, ki tudja…  még pozitívan is csalódhatsz!

 

 Ezt a cikket itt is elolvashatod

 

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png

 

 

Top ;