Blog

Öt egészségmegőrző tipp

Öt egészségmegőrző tipp

Szakértőként kért fel engem néhány közösségi portál és weboldal, hogy olvasóiknak hasznos szépségápolási, egészségmegőrző és életmódtanácsokat adjak, valamint  önbizalomnövelő tippeket, ugyanis rendkívül fontosnak tartom, hogy lelkileg is harmóniába kerülj önmagaddal. 
OLVASD EL EZT AZ 5 TIPPET, AMI HOZZÁJÁRUL AZ EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉHEZ! 

Remélem hasznosnak tartod amit írtam, ha így van, oszd meg barátaiddal is!

Tovább a(z) Öt egészségmegőrző tipp bejegyzéshez

Blog

Orrsövényferdülés és műtét

Orrsövényferdülés és műtét

Saját tapasztalatom alapján számolok be neked az orrsövényferdülés okozta kellemetlenségekről és a műtéttel kapcsolatos tudnivalókról. Nagyon ijesztő dolgokat lehet olvasni az interneten, de a legfontosabb, hogy megtaláld a megfelelő szakembert, specialistát és a lehető legmegfelelőbb műtéti eljárást válaszd! Az ismerősök engem is rémesebbnél rémesebb történetekkel ijesztgettek, úgyhogy jobb, ha inkább nem kürtölöd világgá, hogy mire készülsz! Ne stresszeld magad, inkább koncentrálj a gyógyulásra és olvasd el, mikre érdemes odafigyelned, mit vigyél magaddal a kórházba! 

Tovább a(z) Orrsövényferdülés és műtét bejegyzéshez

Blog

Aloe vera, a csodanövény

Aloe vera, a csodanövény

Több mint kétszáz hatóanyagával az Aloe Vera szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat, és számos enzimet. A víznél sokkal jobban felszívódik, ezért hatóanyagait a szervezet is jobban tudja hasznosítani.

Tovább a(z) Aloe vera, a csodanövény bejegyzéshez

Kipróbáltam, ajánlom

Kedvenc színed jelentése

Kedvenc színed jelentése

Bár meglepően hangzik, de a színek nemcsak környezetünket teszik kellemesebbé így gyakorolva hatást a hangulatunkra, ám kedvenc színünk elárulja főbb jellemvonásainkat is. Neked melyik a kedvenc színed? Magadra ismersz a jellemzésben? 

Tovább a(z) Kedvenc színed jelentése bejegyzéshez

Blog

Plasztikai műtétek TB-re, OEP támogatással

Plasztikai műtétek TB-re, OEP támogatással

Vannak olyan plasztikai műtétek, amelyek elvégzését az Országos Egészségbiztosítási Pénztár fizeti. 

Tb támogatás tekintetében támogatnak bizonyos mellplasztikai műtéteket, abban az esetben funkcionális korrekcióról van szó, ami azt jelenti, hogy a páciens egészsége forog veszélyben. Orvosilag indokolt esetben van rá esély, hogy a páciensnek egy forintjába se kerüljön a beavatkozás. Minden esetben orvosi indoklás szükséges a kérelemhez, ennek ellenére előfordul, hogy elutasításba ütközik. 

Tovább a(z) Plasztikai műtétek TB-re, OEP támogatással bejegyzéshez

Blog

A bélrendszer méregtelenítése

A bélrendszer méregtelenítése


A méregtelenítés létfontosságú. Akaratunkon kívül minden nap nagy mennyiségben mérgezzük magunkat. Adalékanyagok az ételekben, mesterséges színezékek, tartósítószerek, szennyezett levegő, vegytisztított ivóvíz és a szintetikus anyagokat tartalmazó kozmetikumok, tisztítószerek, növényvédőszerek és nehézfémek sajnos nem ürülnek ki mind, egy részük elraktározódik a testünkben.

Tovább a(z) A bélrendszer méregtelenítése bejegyzéshez

Blog

Mellplasztika – mellnagyobbítás implantátummal

Mellplasztika – mellnagyobbítás implantátummal

Létezik mellkisebbítő plasztikai műtét, mellfelvarrás a megereszkedett mellek széppé formálására, igényelhető a mellnagyobbítás saját zsírral történő feltöltéssel is, de maradjunk most a legnépszerűbb beavatkozásnál: mellnagyobbítás implantátummal. Ennek kapcsán kapom a legtöbb levelet. Nagyon aktuális a téma.

Tovább a(z) Mellplasztika – mellnagyobbítás implantátummal bejegyzéshez

Blog

Plasztika történelem

Plasztika történelem

A bárki számára elérhető plasztikai beavatkozások egyáltalán nem korunk vívmányai, olyannyira nem, hogy az ember már ősidők óta hiúnak mondható és arra törekszik, hogy ilyen-olyan módszer által megszépüljön. De honnan indult a történet pontosan? Az ókorig nyúlik vissza a plasztika története. 

Tovább a(z) Plasztika történelem bejegyzéshez

Blog

A kopaszság szexi?

A kopaszság szexi?

Talán. De csak Bruce Willis és Jason Statham jut az eszembe szerencsés kivételként. Legyünk őszinték magunkhoz hölgyeim és ne gondoljuk, hogy a hajhullás, kopaszodás problémaköre csak a férfiakat érinti, bár tény, hogy valóban jellemzőbb rájuk. Ennek számtalan oka lehet. A genetikai állomány, a vitaminhiány, de akár a stressz is kiválthatja a hajhullást és kopaszodást.

Tovább a(z) A kopaszság szexi? bejegyzéshez

Blog

Infratrainer

Infratrainer

Az infratrainer gyakorlatilag egy fekvő kerékpár 4 infrapanel között. Úgy döntöttem letesztelem. Bátran kijelenthetem, az egyik kedvenc edzésformám lett! Többek között azért, mert nem csak az erőnlétemet javítja és megszabadít a felesleges kilóktól, narancsbőrtől, hanem mindez kényelmes testhelyzetben és kellemes környezetben történik, zenehallgatás vagy akár filmnézés közben.

Tovább a(z) Infratrainer bejegyzéshez

Blog

Erős körmök, kompromisszum nélkül

Erős körmök, kompromisszum nélkül

Szép és erős körmökre vágysz? Tudod, mit kell kerülnöd és mit kell használnod? A cikkből megtudhatod. Fontos tudnod azonban, hogy ha a probléma van a körmöddel, például besárgult, fehér foltok vannak rajta vagy töredezett a körömvéged és ez a tünet régóta fennáll érdemes felkeresned a háziorvosodat. A körömproblémák hátterében egészségügyi okok is húzódhatnak.

Tovább a(z) Erős körmök, kompromisszum nélkül bejegyzéshez

Blog

Szingli vagyok, hol ismerkedjek?

Szingli vagyok, hol ismerkedjek?

Manapság sem könnyű ismerkedni, mármint akkor, ha párkapcsolat kialakítása a célunk. Egy éjszakás kalandra akad jelentkező bőven, de olyan férfi, akire felnézhetünk, akit tisztelhetünk és megérdemli a szerelmünket, nem terem minden bokorban! Sztereotípiák hadával találja szemben magát, aki szingliként végiglapozza a lehetőségeket és azokat a helyszíneket és társasági eseményeket, ahol alkalma adódik megismerkedni egy helyes pasival, akivel komoly kapcsolatot is kialakíthat.

Tovább a(z) Szingli vagyok, hol ismerkedjek? bejegyzéshez

Blog

Bögrényi gondoskodás

Bögrényi gondoskodás

Az évezredek óta népszerű főzetek más és más hatást váltanak ki a szervezetben. A gyógyteák közül azonban annyira széles a választék, hogy nincs olyan testi probléma, amit ne lehetne velük kezelni vagy megelőzni. Azt még az elején érdemes leszögezni, hogy a teákat friss alapanyagokból vagy szálas formában érdemes elkészíteni külső és belső alkalmazásokkal egyaránt. 

Tovább a(z) Bögrényi gondoskodás bejegyzéshez

Blog

Átkozott narancsbőr

Átkozott narancsbőr

Sok levelet kapok azzal a kéréssel, hogy mondjam el, mi a leghatékonyabb módszer a narancsbőr ellen. Gondolom, sokan vagytok, akik hozzám hasonlóan számtalan módszert kipróbáltatok annak reményében, hogy végre megszabaduljatok a narancsbőrtől vagy rátaláljatok a legjobb csodaszerre, kezelésre.

Tovább a(z) Átkozott narancsbőr bejegyzéshez

Blog

Ha bulizni mész, erre figyelj!

Ha bulizni mész, erre figyelj!

Időnként mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás és lazítás. A barátaid meghívtak egy buliba, ahol zene is lesz? Őket ismerve hajnalig ropjátok majd. De hogyan öltözz fel és mire figyelj, hogy csinosan és önfeledten táncolhass órákon át? Néhány praktikus jótanáccsal készültem!

Tovább a(z) Ha bulizni mész, erre figyelj! bejegyzéshez

Blog

Hajápolás fillérekből, otthon

Hajápolás fillérekből, otthon

Hajunk folyamatosan nő és képes jelezni, ha valami nincs rendben a szervezetünkben. Egy stresszesebb időszak, nem megfelelő életmódváltás vagy lappangó betegségek is kiválthatják. Fontos tudni, hogy átlagosan naponta 40 hajszál hullik ki. Ez teljesen normális mennyiség, ne aggódj, a helyükre új fog nőni, 150 szál feletti mennyiségnél már probléma van. 

Tovább a(z) Hajápolás fillérekből, otthon bejegyzéshez

Blog

1

Top ;