A kopaszság szexi?

Talán. De csak Bruce Willis és Jason Statham jut az eszembe szerencsés kivételként. Legyünk őszinték magunkhoz hölgyeim és ne gondoljuk, hogy a hajhullás, kopaszodás problémaköre csak a férfiakat érinti, bár tény, hogy valóban jellemzőbb rájuk. Ennek számtalan oka lehet. A genetikai állomány, a vitaminhiány, de akár a stressz is kiválthatja a hajhullást és kopaszodást.

 

HA KÉSŐN REAGÁLSZ, MEGKOPASZODSZ!
 

mezoterápia előkészület

 

Bevallom harmincas nő létemre, bizony kissé ritkulni kezdett a hajam. Nem nagyon, de én a megelőzés híve vagyok, nem akkor keresek megoldást amikor már nagy a baj. A probléma akkor jelentős, ha naponta több, mint 100 szál hajszálunk búcsúzik a fejbőrünktől és látványossá válik a mennyiség a padlón. A hajhullás lehet szétszórt vagy foltos. Ez igen látványos tünet, így nem kerülheti el a figyelmed. Ha ezt tapasztalod, most nagyon figyelj, mert ha későn reagálsz, a szőrtüszőkben található úgynevezett hajszemölcs elpusztul, a kopaszság véglegessé válhat!

 

 MEGOLDÁS:

 

Érdemes azonnali gyorssegélyt nyújtani a hajkoronának, fokozni kell a fejbőr keratinképzését, serkenteni a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását valamint vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat juttatni a hajgyökerekhez, amik a haj növekedéséhez, regenerálódásához nélkülözhetetlenek. Ennek legjobb módja a mezoterápia.


mezoterápia lövés.jpg

 

 A mezoterápia ajánlott:

hajhullás ellen, a hajnövekedés serkentésére

hajdúsításra és a hajszál vastagodása érdekében

haj regenerálásra, erősen igénybevett vagy festett haj esetében pl.

korpa és szeborrea fejbőrbetegségek megszüntetéséhez

     HAJHULLÁS ELLENI FEGYVER


Mivel a fejbőr meglehetősen ellenálló, így nem lehet ecseteléssel, kenegetéssel vagy valamilyen csodasampon használatával elég mélyre juttatni a hatóanyagokat. Beinjekciózással lehet 2-3 mm mélységbe juttatva látványos eredményt elérni. Megnyugtatásképpen gyorsan közlöm, hogy ez csupán mikro injekció avagy a hajhullás elleni fegyver másik elnevezése: mezoterápiás pisztoly. A mezoterápiás koktél a hatóanyagokkal a kezelendő felületen egymástól 1-1,5 cm távolságban kerül be a fejbőrbe 2-3 mm mélységben.

 

 

 

     Most jön a kevésbé jó hír. A kezelés ugyanis nem fájdalommentes.

     Korántsem nevezhető ugyan szenvedésnek, inkább csak kellemetlen érzés.

     Nézd meg a videót! Látod, nem is olyan vészes. 

 

 

 

 

MI A HELYZET A HAJERŐSÍTŐ VITAMINOKKAL?

Most gondolhatod azt, hogy veszel egy doboz haj-és körömerősítő vitamint és becsületesen szedni kezded, hogy a szájon át szedhető hatóanyagokkal belülről erősítsd meg a hajad. Sajnálatos tény, hogy mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból az anyagok eljutnak a hajtüszőhöz, csupán a koncentráció 10%-a jelenik meg a fejbőrben.

 

KOKTÉL A HAJADNAK


mezoterápia összetevők

 

 

Alaposan utánaolvastam a témának és most elárulom mi ez a fincsi hajkoktél. Maximális hatást természetes alapanyagokkal lehet elérni. Az orvos a pontos összetételt a diagnózisnak megfelelően egyénileg állatja össze.

 

 

 

 

 Ezek az alapvető tápláló anyagok:

 

  • Arginin, glutamin, glicin és ornitin (a sejtek osztódásában és anyagcseréjében játszanak fontos szerepet, a haj dússá és erőssé válik általuk)
  • ciszterin, cink (a keratin két fő eleme, ezek alkotják a haj rostjait)
  • B vitamin (a hajhagymák pórusainak megújulását segítik)
  • B5 vitamin
  • A vitamin
  • organikus szilícium
  • booster (a növekedésért felel)
  • minoxidil (lassítja a hajvesztés folyamatát)

 

MENNYI AZ ANNYI? LÁSSUK AZ ÁRAKAT! 

 

Kúraszerűen a legeredményesebb a kezelés, általában 6-8 alkalom szükséges, ami kezelésenként kb. 20 perc. A mezoterápiás hajkezelést hetente vagy 2 hetente optimális elvégezni. Egy alkalommal kb. 150-200 tűszúrás által 5ml koktél kerül a fejbőrbe. A kezelések előtt érdemes hajat mosni, hogy a hatóanyag a tiszta fejbőrbe juthasson.

 

FELKIÁLTÓJEL_PNG 130X130.png

A konzultáció ingyenes!
A kezelés ára 19.900 forint / alkalom, természetesen olcsóbb ha nem az alkalmat, hanem a teljes kúrát fizetjük ki.
Bérletvásárlás esetén további kedvezményekben részesülsz!

 

SZEMÉLYES TAPASZTALATOM:

mezoterápia eredmény

 

 

Én kipróbáltam, már 6 kezelésen vagyok túl!

Egészen elképesztő és látványos az eredmény! 

 

 

 

 

Ezt a cikket itt is elolvashatod 

 

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png

 

 

Top ;