Gyik

Milyen formájú és mekkora mellimplantátumot érdemes választani?

A legjobb, ha ezt az orvosodra bízod, vele együtt döntöd el egy személyes konzultáció alkalmával, ugyanis a mirigyállományod, a mellkasod szélessége, a bőröd állaga és a testarányaid határozzák meg, hogy neked milyen formájú és mekkora implantátum lesz a tökéletes választás.

 

Tudj meg többet a mellplasztikáról! Kattints ide!

Mennyire fájdalmasak a szépészeti beavatkozások?

Sajnos igaz a mondás, a szépségért meg kell szenvedni. Nem kell azért elviselhetetlen kínokra gondolni. :) A fájdalomküszöbe nyilván minden embernek más és más. Az injekciós, a lézeres kezelések és a műtétek között is jelentős különbségek vannak ami a kellemetlenséget illeti. Fontos viszont tudnod, hogy az orvosok mindent megtesznek azért, hogy a fájdalmat lecsökkentsék amennyire csak lehet, hogy Te jól érezd magad! Szóval ne aggódj, ki lehet bírni :)

Implantátum helyett inkább mellnagyobbítás saját zsírral?

Nem mindenkinél alkalmazható. Nem mindig lehet pontosan meghatározni a méretnövekedést, a tökéletes szimmetria sincs garantálva és  a részleges felszívódás emiatt esetleg újabb feltöltésekre lehet szükség. A keblek korábbi térfogatának visszanyerésére (szülés vagy fogyás után) esetleg megfelelő módszer lehet.

A végleges lézeres szőrtelenítés valóban végleges?

Igen, mert a szőrszál kiégetése diódalézerrel történik és nem a kozmetikákban használt IPL vagy közismert nevén villanófényes kezeléssel, amely sajnos nem végleges, csak időszakos megoldást nyújt. Nekem például 2008 óta nem nőtt vissza a kezelt felületeken a szőr. Már több, mint 10 éve!!! :)


Tudj meg többet a végleges lézeres szőrtelenítésről! Kattints ide!

Szájfeltöltés = kacsaszáj?

Nem. Természetes és ízléses hatás érhető el a hyaluron géllel történő injekciós eljárás során. A szájfeltöltés mindössze 10 percig tartó, minimális fájdalommal járó, nem műtéti eljárás, mely után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat.


Tudj meg többet a szájfeltöltésről! Kattints ide!

 

 

 

 

Top ;