SZÁJFELTÖLTÉS

Copyright: <a href='http://hu.123rf.com/profile_subbotina'>subbotina / 123RF Stock fotó</a>

 

A női száj az érzékiség egyik szimbóluma, azonban genetikailag csak kevés nőnek adatik meg a dús, telt ajak. 

Szájfeltöltés = kacsaszáj? Nem! 

Természetes és ízléses hatás érhető el a hyaluron géllel történő injekciós eljárás során. 


 

 SZÁJFELTÖLTÉS ELŐNYEI


Az ajakfeltöltés segítségével a vékony, esetleg aszimmetrikus ajkak mérete és formája tökéletesen és természetesen megváltoztatható. A szájfeltöltés után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat. A részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a szájfeltöltést. A ráncfeltöltő anyag, a Juvederm, lidocaint is tartalmaz.

- az ajakfeltöltés eredménye azonnal látható
- szimmetrikus, dús ajkaid lesznek ~1 éven át

- minimális fájdalommal jár

- csupán ~20-25 apró tűszúrás

- nem műtéti eljárás


AJAKFELTÖLTŐ ANYAGOK

Alapjában véve kétféle csoportja van: felszívódó és nem felszívódó anyagok. 
Én a felszívódó anyagokat, a Juvederm termékcsalád termékeit ajánlom. Ezek hialuronsav alapú, sima állagú, géltöltő anyagok, hatásuk fél-másfél évig tart. A töltőanyag bevitelének (injekciózásnak) többféle technikája van a mélység, irányvezetés és a beadás folytonossága szerint. Szükség esetén, az ajakfeltöltés végén orvosod masszírozással oszlatja el a beadott töltőanyagot.


MI A HYALURONSAV?


Ez egy teljesen természetes feltöltőanyag! A hyaluronsav ugyanolyan része a szervezetednek, mint a kollagén, az elasztin, illetve az aminosavak. Ez sav felelős a szövetek (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. 

AJAKFELTÖLTÉS MENETE

Amennyiben korábban allergiás reakciót tapasztaltál a lidocainnal kapcsolatban pl. a fogorvosi kezelésnél, mindenképp jelezd plasztikai sebésznek! Ne aggódj, a Juvedermnek van lidocainmentes változata is. Ha éppen herpeszed van, a szájfeltöltés nem végezhető el addig, amíg a betegség fennáll. A plasztikai sebész a fertőtlenített bőr alá vékony tűvel juttatja be a feltöltő anyagot. Ha szükséges, masszírozással egyenletesen eloszlatja azt. Az ajakfeltöltés után előfordulhat, hogy a kezelt területen duzzanat alakul ki, de ez általában 1 napon belül leapad. A kezelést követő 24 órában kerüld az erős artikulációt, hogy a töltőanyag biztosan a helyén maradjon. A száj a kezelést követő 10 napban még kissé érzékeny maradhat. Az ajakfeltöltés tartóssága egyéni adottságoktól is függ, a felszívódás után azonban azonnal megismételhető a kezelés.

AZ AJAKFELTÖLTÉS KOCKÁZATAI

A szájfeltöltés során rendkívül ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Évente több ezren esnek át problémamentesen a szájfeltöltésen és elégedettek az eredménnyel. Esetlegesen helyi duzzanat, bevérzés, pirosság előfordulhat. Kivételes esetekben viszketés, zsibbadt érzés, töltőanyag elmozdulása, becsomósodása, aszimmetria, legritkább esetben allergiás reakció előfordulhat. 


Copyright: <a href='http://hu.123rf.com/profile_sarahdesign'>sarahdesign / 123RF Stock fotó</a>

ÁR: 97.000 - 120.000 forint a töltőanyag mennyiségétől függően

Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

 

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png

 

 

Top ;