HAJKEZELÉS MEZOTERÁPIA

Copyright: <a href='http://hu.123rf.com/profile_puhhha'>puhhha / 123RF Stock fotó</a>


Ha naponta 80-100 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról, idegen szóval alopeciáról beszélünk.

A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Sajnos ha a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul, az maradandó kopaszsághoz vezet. Azonban ha a hajszemölcs megmarad, akkor átmeneti hajritkulás alakul ki, melyet mezoterápiával eredményesen lehet kezelni.


A mezoterápiás hajkezelés célja, hogy a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását serkentse, és fokozza a keratinképzést a hajas fejbőrön, valamint annak anyagcseréjét fokozza, hidratálja. Fontos tudni, hogy bejutnak a hajgyökerekhez azok a növekedési faktorok, vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, minden ami a haj növekedéséhez, táplálásához, regenerálódásához szükségesek.


MIKOR AJÁNLOTT A KEZELÉS?

 

- hajhullás ellen

- haj dúsítására

- haj erősítésére

- hajritkulás elkezdődésekor

- hajnövekedés elősegítésére

- hajszál vastagodása érdekében

- korpa és szeborrea megszüntetésére

- haj regenerálásra (pl. festett, igénybe vett haj esetén)

 

MEZOTERÁPIA ELŐNYE

 

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk. A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatják be a hatóanyagokat. Azonban a létező legerősebb hatást lehet így elérni, lényegesen hatékonyabb ez a módszer, mintha szájon át keresztül szedhető hatóanyagokkal. Sajnos mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval eljutnak az anyagok a hajtüszőhöz, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben. Ezzel szemben ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszik be a hatóanyagokat, akkor a bőrben maximális a koncentráció és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag. Eredménye a vitális, megvastagodott és megerősödött hajszálak. Így a beültetett haj gyorsabban kinő, felgyorsítható az 'újrahajasodás' folyamata és jobban fog takarni a haj, hiszen vastagabbak, vitálisabbak a hajszálak.

 

MILYEN ESZKÖZZEL TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

A kezelést egy speciális, mezoterápiás pisztollyal végezik. A pisztolyba betöltésre kerül az orvos által egyénileg meghatározott,

az Ön állapotára legjobb megoldást kínáló mezoterápiás koktél. A kezelendő területen a tű 2-3 mm mélyre behatol a bőrbe és egymástól

1 – 1,5 cm-es távolságban, diffúzan injekciózva bejuttatja a hatóanyagokat. A kezelés kellemetlen, de nem jár fájdalommal.

 

FEJBŐRBE JUTTATOTT HATÓANYAGOK

 

Ampulláink természetes hatóanyagokkal érnek el maximális hatást mezoterápiás bevitellel. Az arginin, glutamin, glicin és ornitin, a sejtek anyagcseréjében és osztódásában játszanak fontos szerepet. A hajgyökereket megerősíti, melynek köszönhetően a haj dús és erős lesz. A cisztein és a cink, a haj rostjait alkotó keratin két fő eleme. Nélkülözhetetlenek az egészséges, szép hajhoz. A B vitamin a hajhagymák pórusainak megújulását segíti. Booster (növekedési faktorok) és a minoxidil is megtalálható a koktélban, mely lassítja a hajvesztés folyamatát. Emellett dexpanthenol (B5-vitamin) A-vitamin, H-vitamin, organikus szilícium is. Az orvos egyénileg, a diagnózisnak megfelelően állítja össze azt a mezoterápiás koktélt, mely az Ön problémájára a legjobb megoldás.

 

AMIT A KEZELÉSRŐL TUDNI KELL

 

A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni. A mezoterápiás hajkezelést 1 vagy 2 hetente végezik. Általában 6-8 kezelés szükséges.

A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. Ellenjavallat: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia


MEZOTERÁPIA ÁRAK

 

Copyright: <a href='http://hu.123rf.com/profile_sarahdesign'>sarahdesign / 123RF Stock


A konzultáció ingyenes, ha érdekel a lehetőség, szívesen segítek!

19.900 Ft   /  1 kezelés

149.000 Ft /  8 kezelés

179.000 Ft / 10 kezelés

 

Én kipróbáltam, íme az eredmény! 

tudastar.pngTUDÁSTÁR

Tájékozódj, mielőtt döntesz! nyil-feher.png

segithetek.pngSEGÍTHETEK?

Vedd fel velem a kapcsolatot! nyil-feher.png

 

 

Top ;