Vélemények

Larion Zoé

 Vannak mosolyok, jobbá tett életek és helyrebillent önbizalmak, amikért érdemes sok-sok fáradhatatlan éve kitartóan dolgozni... KÖSZÖNÖM, hogy plasztikai tanácsadóként ezeknek az örömteli pillanatoknak én is részese, előkészítője lehetek. Kedves ügyfeleim növekvő magabiztosságáért és szívhezszóló, őszinte üzeneteiért,... számomra megtiszteltetés segíteni! :) Nagy örömmel tölt el, amikor ilyen üzeneteket kapok.
Köszönöm a bizalmat! :) 


 

Referencia_Csomor Csilla1.jpg

"Drága Zoé! Hálásan köszönöm neked azt a segítőkész és mindenben támogató hozzáállást, ahogy az ügyemet felvállaltad, felkaroltad! A segítségeddel jutottam el az egyik legprofibb szakemberhez, aki megszabadított a csúnya és fájdalmas visszereimtől. Nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is óriási változást hozott, hogy fájdalom nélkül órákon keresztül tudok a hivatásomra koncentrálni, nem fárad el úgy a lábam,
mint korábban, gond nélkül tudok végig táncolni egy estét, nem utolsó sorban szoknyában és rövidebb ruhában is meg merek jelenni. A profizmusod példaértékű! Emberségből csillagos ötös!
Örülök, hogy megismertelek, és a barátaim között tudhatlak!" Csomor Csilla 


 

Referencia_Tallós Rita_.jpgVannak nők, akik megbecsülik a szépségüket, odafigyelnek magukra, arra törekednek, hogy sokáig megtartsák önmaguknak és környezetüknek. Hiszen egy szép nő látványa esztétikum. Jó ránézni egy ápolt, csinos nőre és ez nem feltétlen korfüggő. De van egy nagyon fontos tényező, amit nem ronthatnak az évek: ez az értelem, amit megtalálok Jane Fonda, Helen Mirren vagy Sophia Loren szemében. Ez az értelem ott csillog, természetesen egy ápolt, még most is szép, harmonikus külsővel együtt. Találkoztam egy gyönyörű ifjú nővel, aki rájuk emlékeztet, fiatal kiadásban. Szép, ápolt, értelmes. És harminc év múlva is öröm lesz majd ránézni. De az igazán különleges benne, hogy mindezt az érzéket és tudást tovább akarja adni, azt vette a fejébe, hogy segit, tanácsot ad, karon fog és megtalálja a nők, sőt a férfiak szépészeti problémáira is a megoldást. Nem hihetetlen? Kedves Zoé, nagyon hálás vagyok, hogy segítettél, hogy elvittél olyan kezelésekre, amelyekről eleddig nem is tudtam! Hogy jobban érzem magam, hogy komoly, bántó beavatkozás nélkül szebbé tetted a hajam, a bőröm és büszkén viselhetem a korom. Hiszen egy ötvenes nő is nő maradhat, sokáig és ízig-vérig!

Nemcsak én érzem ezt, hanem mások is így látják! Nagyon nagy köszönet érte! Tallós RitaReferencia_Éliás Gyula Jr.

 

"Drága Zoé! Ez úton is nagyon szépen köszönöm, hogy segítségeddel megismerhettem egy olyan világot, ahol 

közelebb kerültem az egészséges élethez és ép testben ép lélek alapon mára már a hétköznapjaimmá vált a testépítés." Éliás Gyula Jr.

  


 

Referencia_Kovács Krisztina Mária.jpg

 

"Kedves Zoé! Köszönöm, hogy segítségeddel simább úton haladok a célom felé: test-lélek-szellem harmonikus egyensúlya! A csodaszép kis csomag pedig - amit tőled kaptam ajándékba - mindig a táskámban van. Nagyon tetszenek a kis meglepik. Puszillak!" (Kriszta) 

 

 

Referencia_Fehér Enikő.jpgKedves, imádnivaló Zoé! A legeslegjobb tanácsadónő vagy a világon! Mindenben segítőkész, kedves, türelmes, vicces és okos. Még abban is próbálsz segíteni ami nem is tartozik úgymond a "hatáskörödbe". Örülök, hogy téged választottalak jobbkezemnek a mellműtétemmel kapcsolatos ügyekben. Gyors vagy és hatékony. Bárkinek merem ajánlani, hogy hozzád forduljon bármiben, mert Te vagy az aki mindenre tudja a választ és nem létezik olyan amit nem oldasz meg rövid időn belül. Külön köszönet az apró meglepi ajándékokért, elkényezteted az ügyfeleid. Csak így tovább ! Puszi (Enikő)


 

Referencia_Takács Szilvia.jpg 

Olyan jó Zoé, hogy ennyi mindenben tudsz nekem segíteni és tanàcsot adni, örülök neki, hogy talàlkoztunk és hogy szàmíthatok ràd, tényleg mindenben! :) Mindig pörgésben vagy, mert sokan szàmítanak ràd és a munkàdra is! Nagyon jól esik, hogy a segítségemre vagy, legyen akàrmiről szó! A legjobb baràtnő és tanàcsadónő szerepét töltöd be 100%-osan. A kis ajàndékod is mindig velem van, a szerencsekabalàm. 

Pusziii (Szilvi)


 

Referencia_Lukács Eszter.jpg

Zoé megmentette az életem, az egyetlen doktorhoz vezetett aki T-vágás nélkül korrigálni tudta amit az első műtétemen csináltak a mellemmel, ráadásul szuper áron, profi körülmények között, valódi kapcsolattartással (első helyen egy elég csúnya levéllel hajtottak el mikor panaszkodni mertem) ... pedig felhívtam rengeteg klinikát, orvost egészen 5millios összeghatárig és senki nem vállalta T vágás nélkül a korrekciót!)

A szórakoztatóiparba cseppenve egy családi financiális crash után elengedhetetlen volt számomra a cici,

mivel közepiskolában rengeteget fogytam. A rossz cicik ellenére minden este megállás nélkül táncos, nappal az aktmodell szakmában pörögtem minden fajdalom és rossz közérzet ellenére, mivel nem tehetettem meg hogy pihenjek. Aktmodellként, ahol a fotósok is preferálják a természetesen szép az utómunkát nem igenylő formákat... implantátumra kényszerültem. Első műtétem után, kicsivel később ugyanott újraműtöttek és mégis az lett belőle, hogy az izom lassan sorvadmi kezdett...), teljesen kétségbe voltam esve, vagy újra szét kell szabni, vagy “marad üres”. Sírva telefonáltam körbe mígnem ismerősöm Zoét ajánlotta, aki azonnal felvette velem a kapcsolatot, részletesen átbeszélte velem az egészet, el is kísert a konzultációra és hajnalban, mikor aggályaim támadtak is készségesen állt rendelkezésre, a bármiféle diszkomfortérzetem támadt (pl. nem tudtam éppen gyógyszert kérni senkitől, mert kifogytam). A doktor, akinek bemutatott, valóban profi volt, rögtön izom feletti implantot javasolt, teljesen más típust, mint az előző helyen. Én nem a fájdalomtól féltem (ami egyébként nem vészes csak nyomást érez az ember a mellkason) hanem, hogy mikor kitolnak végérvényesen, csak egy csonk maradhat meg a cicimből. Mikor először megláttam,  sírva fakadtam örömömben, hiszen míg a régi 2 esetben deformáltak voltak, ezúttal a kötés alól két hibátlan gömbölyded “kis” forma bukkant elő. Nem tudom elégszer megköszönni Neked Zoé, kívánom, hogy senkinek ne kelljen keresztülmennie azon, amin nekem előtte és hogy időben eljusson ez a lehetőseg mindenkihez, hogy mindenki, aki műtetre adja a fejét valóban örömét lelje az eredményben. (Eszter) 


 

Referencia_Anita

 "Ahogyan Te vártál az orvostól kapott időpontra az épület előtt, az egy rendkívül jóleső, biztonságot adó érzés volt. Szerintem mindíg van mindenkiben egy kicsi "félsz" attól, amikor orvoshoz megy. Nekem pedig igen sokszor kell orvoshoz mennem, mert autoimmun beteg vagyok. Ettől még én is szeretném magamból kihozni a maximumot, mint nő. Ebben segítettél sokat. Tőled előzetesen is rengeteg szépészeti tanácsot kaptam még a speciális helyzetemre vonatkozóan is, telefonon, e-mailen. Nem is beszélve arról, hogy a tanácsok mellett, rengeteg önbizalmat is adtál. Olyan sok és széleskörű szakmai tanácsokat kaptam, hogy azt éreztem, nem csupán szépségtanácsadóhoz, hanem egy tényleg jó barátnőhöz is fordulok a kérdéseimmel, akiben megbízhatok. Aki a probléma elejétől, annak megoldása végéig mellettem van. Ez nekem például nagyon sokat számít. Ezer köszi!" (Anita)


 

Referencia_Éva


"Zoét már egy pár éve ismerem es elmondhatom, hogy nála lelkesebb, jószívűbb és segítőkészebb emberrel nem nagyon találkoztam még. Mindenkinek ajánlom, hogy akinek kérdése adódik, vagy segítségre van szüksége a szépségápolás, esetleg az esztétikai műtétek terén, bátran keresse fel, mert jobb helyen nem is lehetne. A nővérem és én is sok hasznos információt és támogatást kaptunk tőle.  Köszi Zoé  " (Éva)


 

 Referencia_Bea

"Kedves Zoé! Örülök, hogy ismerhetlek, hisz kevés olyan kedves, segítőkész embert ismerek, mint amilyen Te vagy. Mindemellett okos vagy és céltudatos, kitartó és mindig nagyon csinos. Adsz magadra és a környezetedre, ami sokaknak mutat jó példát. Köszönöm, hogy a mellnagyobbítással kapcsolatos kételyeimet eloszlattad és hogy segítségeddel a legjobb kezekbe kerültem. Azóta remekül érzem magam a bőrömben." (Bea)


 

Referencia_Judit  

"Nagyon köszönöm, hogy velem voltál ma, és kedves személyiségeddel oldottá tetted a várakozás és az orvosi konzultáció perceit. Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy ott voltál és sugárzott belőled az elégedettség a doktor munkái iránt. Örülök, hogy megismerhettelek, hamarosan jelentkezem." (Judit)
 


 

Referencia_Dóra "Tudod Zoé, egyszer olvastam egy általad írt írást, amiben leírtad hogy milyen voltál régebben, és milyen a névváltoztatásod után. Leírtad, hogy mennyi minden változott meg az életedben, főként a gondolkodásodban, ekkor döbbentem rá, hogy mennyivel több vagy mint egy átlagos szépségkirálynő vagy modell. Ez nagyon inspiráló számomra, rengeteg dolgon elgondolkodtam általa.. mert sokszor Én is küzdök az önbizalomhiánnyal és a bizonytalansággal... Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy a tetteiddel példát statuálsz és ösztönzöl másokat, ami szerintem nagyon jó dolog. Mert bizonyos szempontból ma sok Nő van olyan helyzetben mint amiben Te voltál anno Terhes Tímeaként." (Dóra)


 

referencia_Pintér Dóra.jpg

Nagyon kedvellek, és nagyon sok erőt adsz! A posztjaidat és az élő videóidat olvasva jöttem rá én is, hogy miért ne tehetnék az ellen ami nem tetszik magamon?? Így belevágtam a mellplasztikába, és mostmàr jó érzéssel tölt el ha belenézek a tükörbe, nem akarom takargatni magam a párom előtt! Köszönöm Neked! :) (Dóra)


 

Referencia_Fanni 

 

"Ilyen önzetlen, barátságos, segítőkész nővel én még nem találkoztam.

Hálás vagyok, hogy ma már a barátnőmnek tudhatlak!" (Fanni)

 


 

Referencia_Mary 

„Most, hogy így kommenteltem a facebookon a gyönyörű ajkadhoz (nagyon jól sikerült a szájfeltöltés) eszembe jutott, hogy nem jelentkeztem be az új cicikkel  Sima ügy volt a műtét után a lábadozás, nem volt olyan rémes, bár lehet tudatosan és lelkileg rákészültem, így jobban viseltem. Köszönöm a sok tanácsot, amit adtál nekem. Gyönyörű lett, szebb lett mint gondoltam, természetes hatású pont megfelelő méretű!” (Mary)


 

Referencia_Vanda "A tapasztalatom nagyon pozitìv Zoéról, mint emberről, mint pedig szépségtanácsadóról. Közvetlen, barátságos, kommunikatív és mindezek mellet egy nagyon szép nő! Látszik rajta, hogy szereti a munkáját, de mégis a találkozásunknak nem volt ,,munkaszaga,, inkább olyan volt, mint egy csajos szépitkezős délelőtt. Az első találkozás előtt picit izgultam, hogy ki is lehet valójában. De pont olyan, mint ahogyan elképzeltem. Példakép lehet egy olyan lány számára, mint én. És igen, az is, mert tetőtől talpig nő. Számomra megnyerő és megfogadom a tanácsait." (Vanda)


 

Referencia_Mercedes 

 

„Nagyon örülök annak, hogy megismertelek. A mai világban nagyon ritka az ilyen kedves, megértő ember! :) ” (Mercedes)

 


 

Referencia_Judit 

"Szépség! Hatnak rám a dolgaid! :) Idén veled együtt kezdtem neki, hogy rendszert vigyek a testmozgásba... sok sportág közül végül 3 hónapja a falmászás mellett kötöttem ki, és úgy érzem, igen, ez az, ami nekem való, amit nem csak azért csinálok, mert szépül a testem, hanem azért is, mert imádom." (Judit)

 


 

Referencia_Kalla Alexandra.jpg

"Rosszat írni nem lehet rólad, nagyon segítőkész vagy! Köszönök szépen még egyszer mindent,
ma voltam a doktor úrnál és meglepő a változás! Szépen gyógyul és szép formásak a cicijeim! Egyáltalán nem látszódik heg sem! Örülök, hogy rád találtam és csak ajánlani tudlak mindenkinek! Köszönök mindent! 

Szép napot kívánok neked!" (Szandi)

  Eta

"Drága Zoé! Úgy gondoltam, hogy ha szépülni szeretnék, megkeresem az adott szakorvost, rendelőt elmegyek
az adott időpontra és majd ott mindent rendben elmondanak, megszépül az ember. De sajnos a gyakorlatban nem mindig így van, hiszen nem biztos, hogy jó helyre megyek, vagy elég hiteles valós információkat kapok. 

Nagyon-nagyon örülök, hogy hozzád fordultam, mert te esetenként felkészültebb vagy, mint egyes kozmetikusok, "szépészeti tudorok". Hálás vagyok a támogatásodért és jó volt végre olyan támogatást kapni,
ami valóban hasznos és független!!! Aki ad magára és fontos, hogy ne csak belül, hanem kívül is szép legyen, 
csak is Hozzád szabadna fordulnia! Hatalmas sikereket! Puszi" (Eta) 


  

 Dzsenifer"Kedves Zoé, nem is tudom hol kezdjem, csodálatos nő vagy! Annyira örülök, hogy megtaláltalak és segítettél megoldást találni a problémámra! Te voltál az egyetlen, aki meg tudta oldani, ezért örök hálám és szavakkal nem is tudom kifejezni, mennyire köszönöm! Számomra nagy öröm, hogy vannak még emberek akik másokon (ismeretlenül) ilyen közvetlenül, barátságosan segítenek. Nem csak egy tanácsadót, egy jó barátnőt ismertem meg. Köszönöm Zoé!" (Dzsenifer)


Referencia_Handler Zsófia 133x133.jpg

 

"Kedves Zoé! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ha te nem vagy, akkor még mindig önbizalomhiányos és komplexusokkal küzdő anyuka lennék! Segítőkész voltál és bármikor írhattam neked! Személyesen nem találkoztunk, amit sajnálok is, de mégis úgy érzem, mintha régóta ismernénk egymást! Örülök, hogy megismerhettelek és remélem lesz alkalmunk majd találkozni is! Puszi" (Zsófi)


 Gabi
Évek óta kerestem a megfelelő orvost. Neked köszönhetem Zoé, hogy megtaláltam! A sebész, akit ajánlottál intelligens, le a kalappal előtte, kedves, szimpatikus, a munkája kiváló és tökéletes, én csak hozzá fogok járni. Téged pedig ajánlani foglak mindenkinek! Köszönöm neked Zoé! (Gabi)Teca
Köszönöm szépen a segítséget, fantasztikusan aranyos, kedves és segítőkész vagy. Nagyon örülök, hogy megismertelek és nagyon jó, hogy ilyen nagy tapasztalatod van. Az ember nem stresszes melletted,
sokat segítesz a tanácsaiddal. Nagyon köszönöm az eddigi és az ezutáni segítséget. Megtiszteltetésnek veszem, hogy megismertelek és hogy segítesz. Szeretlek, mint embert és köszönöm a barátságodat. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. (Teca) 

 

Top ;