Vélemények

Larion Zoé

 Vannak mosolyok, jobbá tett életek és helyrebillent önbizalmak, amikért érdemes sok-sok fáradhatatlan éve kitartóan dolgozni... KÖSZÖNÖM, hogy plasztikai tanácsadóként ezeknek az örömteli pillanatoknak én is részese, előkészítője lehetek. Kedves ügyfeleim növekvő magabiztosságáért és szívhezszóló, őszinte üzeneteiért,... számomra megtiszteltetés segíteni! :) Nagy örömmel tölt el, amikor ilyen szívhez szóló üzeneteket kapok.
Köszönöm a bizalmat! :) 


 

Csomor Csilla

"Drága Zoé! Hálásan köszönöm neked azt a segítőkész és mindenben támogató hozzáállást, ahogy az ügyemet felvállaltad, felkaroltad! A segítségeddel jutottam el az egyik legprofibb szakemberhez, aki megszabadított a csúnya és fájdalmas visszereimtől. Nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is óriási változást hozott, hogy fájdalom nélkül órákon keresztül tudok a hivatásomra koncentrálni, nem fárad el úgy a lábam, mint korábban, gond nélkül tudok végig táncolni egy estét, nem utolsó sorban szoknyában és rövidebb ruhában is meg merek jelenni. A profizmusod példaértékű! Emberségből csillagos ötös! Örülök, hogy megismertelek, és a barátaim között tudhatlak!" Csomor Csilla színésznő (Barátok Közt - Berényi Zsuzsa)


 

Müller Attila"Zoé szuper segítség volt nekem, bár férfiként ugye nehezen szánjuk rá magunkat bármilyen orvosi, pláne szépészeti beavatkozásra ! :) Nemhogy nem bántam meg, hogy rá hallgattam, hanem nagyon hálás vagyok neki! Kicsit fájtak a lábszáraim, de gondoltam kemény vagyok, bírom! Hááát kiderült, az unszolására elvégzett vizsgálaton, hogy genetikailag sajnos rosszak a visszereim a lábamban, és ha nem időben hozattam volna helyre őket, akár komolyabb baj forrása is lehetett volna!! (Állandó erősebb fájdalom, rövid nadrág felejtős esztétikailag, trombózis, ... ) Zoénak köszönhetően rászántam magam a vizsgálatra, és így még műtét nélkül időben, egy injekciós kúrával helyre hozták a lábamat, ami azóta nem fáj végre!!!! plusz megtanultam megelőzni a jövőbeni problémákat is a visszereimmel kapcsolatban! Érezve, hogy bízhatok benne és tudva, hogy segít megtalálni a megoldást elmondtam, hogy elkezdtem kopaszodni, sajnos ritkul a hajam és ez zavar!! Főleg, mert TV-s és rendezvény műsorvezetőként valamint esküvői ceremóniamesterként dolgozom és nem állna jól nekem sem a Bruce Willis séró, sem Mickey Egér hajstílusa. :) Szóval megkértem, hogy segítsen! És a legjobb döntés volt! Pillanatok alatt megtalálta a megfelelő segítséget nekem, szakmailag is segített abban, hogy hogyan készüljek a hajbeültetésre és arra, hogy miként védjem az átültetett új hajszálakat. Így most már bátran állok színpadra, nincs többé kopasz foltom! :)  Szerencsére más problémám nem volt azóta, de ha bármit is változtatni szeretnék magamon, biztosan Zoénak fogok szólni! :) Felkészült, szakmailag képben van, kedves, korrekt és megtalálja a szuper megoldást a problémára!" :) Szívből köszönöm Zoé! Müller Attila műsorvezető, zenész, színész (Szeress Most! - Pető Lőrinc, Tv2, RTL-Klub, Viasat3, Cool tv) 


 

Tallós Rita"Vannak nők, akik megbecsülik a szépségüket, odafigyelnek magukra, arra törekednek, hogy sokáig megtartsák önmaguknak és környezetüknek. Hiszen egy szép nő látványa esztétikum. Jó ránézni egy ápolt, csinos nőre és ez nem feltétlen korfüggő. De van egy nagyon fontos tényező, amit nem ronthatnak az évek: ez az értelem, amit megtalálok Jane Fonda, Helen Mirren vagy Sophia Loren szemében. Ez az értelem ott csillog, természetesen egy ápolt, még most is szép, harmonikus külsővel együtt. Találkoztam egy gyönyörű ifjú nővel, aki rájuk emlékeztet, fiatal kiadásban. Szép, ápolt, értelmes. És harminc év múlva is öröm lesz majd ránézni. De az igazán különleges benne, hogy mindezt az érzéket és tudást tovább akarja adni, azt vette a fejébe, hogy segit, tanácsot ad, karon fog és megtalálja a nők, sőt a férfiak szépészeti problémáira is a megoldást. Nem hihetetlen? Kedves Zoé, nagyon hálás vagyok, hogy segítettél, hogy elvittél olyan kezelésekre, amelyekről eleddig nem is tudtam! Hogy jobban érzem magam, hogy komoly, bántó beavatkozás nélkül szebbé tetted a hajam, a bőröm és büszkén viselhetem a korom. Hiszen egy ötvenes nő is nő maradhat, sokáig és ízig-vérig! Nemcsak én érzem ezt, hanem mások is így látják! Nagyon nagy köszönet érte!" Tallós Rita színésznő, szinkronszínész (Jóban Rosszban - Helen Tanakis)


 

Somogyi Zoltán

"Zoéval úgy emlékszem 2015-ben találkoztunk először és aztán rendszeresen az edzőteremben, majd az 

 RTL-Klub egyik szépség-egészség műsorában volt műsorvezetőtársam. Meglepetést okozott, mert az egyik adásban vállalta, hogy saját arcán mutatja meg, hogy is zajlik a szájfeltöltés és a ránctalanító botox-arckezelés. Megkérdeztem, hogy miért érezte fontosnak, hogy a forgatáson, tv-kamera előtt szurkálja a plasztikai sebész tűvel az arcát? :) Elmondta, hogy egyrészt mindig kíváncsi az újdonságokra, nyitott azokra a kezelésekre, amikkel szépíteni, fiatalítani lehet a testet és arcot, másrészt jó, ha ezeket személyesen is megtapasztalhatja, mert így saját ’élményeit’ tudja továbbadni azoknak, akik megkeresik őt, mint plasztikai tanácsadót. Hmmm… elszánt a kisasszony, semmit nem csinál félgőzzel, aki a tanácsát kéri, biztos lehet benne, hogy Zoé a legjobb tudása szerint fogja segíteni! Bevallom férfiként nem igazán gondolkodtam még ilyen beavatkozáson, de ha valaha is megváltozna a véleményem, hozzá fordulnék tanácsért!”

Somogyi Zoltán TV-s és Rádiós műsorvezető (RTL-Klub, Sláger Fm)Éliás Gyula Jr

 "Drága Zoé! Neked, mint Fitbalance egészségnagykövetnek, ez úton is nagyon szépen köszönöm, hogy segítségeddel megismerhettem egy olyan világot, ahol közelebb kerültem az egészséges élethez és ép testben ép lélek alapon mára már a hétköznapjaimmá vált a testépítés." Éliás Gyula Jr. zenész, énekes (Megasztár, X-Faktor, Csillag Születik énekeseinek felkészítő tanára)


 

Békési Brigi"Zoé a legelső Beautyrobic órán már jelen volt, szeret minden újdonságot kipróbálni, megtapasztalni. Az edzés közben is látszik, hogy mennyire céltudatos, kitartó és maximalista. A teremben amúgy is forróság van, de ő volt, hogy még izzasztóövet és thermo nadrágot is vett fel, hogy fokozza a hatást. Idén jelent meg az első könyvem, WoW hatás címmel, aminek az elején Zoé ajánlása is olvasható. Mivel a könyv arról szól, hogy nőként hogyan legyünk magabiztosak, hogyan fejlesszük egyéniségüket, önbizalmunkat, mindenképpen pozitív példaképnek tartom Zoét, hiszen tudom róla hogy évekkel ezelőtt komoly önbizalomhiánnyal küzdött, de nem törődött bele, tett ellene és így tudta elérni mindazt, hogy ma már üzletasszony, Fitbalance egészségnagykövet, ismert közszereplő, fotomodell, sőt fontos küldetése, hogy Magyarország első plasztikai szaktanácsadójaként évek óta többszáz embernek (főként nőtársainak) mutat utat abban, hogy hogyan hozzák ki a külsejükből, testünkből a legtöbbet. Folyamatosan edz, megfelelően táplálkozik, hogy egészséges és fitt maradjon, emellett szellemi és lelki fejlődésére is figyelmet fordít. Tehát röviden: Zoé egy WoW nő!" Békési Brigitta Beautyrobic franchise alapító, WOW HATÁS könyv szerző


 

Miklovicz Norbert

"Zoéval néhány éve egy üzleti rendezvényen ismertük meg egymást, 2018 januárjában pedig felkértem, hogy legyen a Magyar Marketing Fesztivál háziasszonya, műsorvezetője. Kiderült, hogy nem csupán plasztikai szaktanácsadóként remekel, a színpadon is profin helyt állt. Nyitottsága valószínűleg a médiában szerzett tapasztalatainak is köszönhető. Közszereplőként gyakran láttam tv-ben, újságokban, mégis kellemes meglepetés volt, hogy nagyon közvetlen, mosolygós és kedves nő maradt, aki két lábbal áll a földön, viszont igencsak határozott elképzelései vannak a jövőt illetően. Amikor a munkájáról kérdeztem, lelkesen és boldogan mesélte, hogy mennyire jó érzés számára, hogy az önbizalomhiányt segít leküzdeni azoknak a nőknek és férfiaknak, akik nem elégedettek a testükkel és szeretnének a plasztikai sebészet által előnyükre változni. Több alkalommal kérte a segítségem vállalkozása fejlesztéséhez, hiszen évekkel ezelőtt egy teljesen új fába vágta a fejszéjét, ő lett Magyarország első plasztikai szaktanácsadója. Elsősorban azt szerette volna tudni, hogy hogyan lehet még jobb és érthetőbb a kommunikációja a weboldalon és a közösségi felületeken. Mindezt azért, mert azt mondja: "aki tőlem kér tanácsot, az a legjobbat érdemli". Ez számomra bizonyíték arra, hogy olyan üzletasszonyként gondolkodik, akinek az ügyfelei az elsők és legfontosabbak. Ezért is választott olyan marketing stratégiát, hogy a plasztikai szaktanácsadást díjmentesen tudja biztosítani azoknak, akik a segítségét kérik." Miklovicz Norbert marketing szakértő (a Magyar Marketing Fesztivál alapítója, kkv marketing tanácsadó)


Viktória

 

Amikor felvettem a kapcsolatot Zoéval, nem gondoltam volna hogy...

- az élet összehoz egy olyan professzionális szakemberrel, aki önzetlenül segít;

- aki nemcsak üres frázisokat pufogtat;

- aki amellett, hogy okos, rendkívüli érzelmi intelligenciával rendelkezik;

- aki valójában elkísér, tanácsod ad, bemutat, végig jelen van az orvosi konzultáción;

- aki nagyon kedves, és tényleg, ezt nem lehet megjátszani!

- aki nem egy "szokásos" celeb-maszk mögé bújva beszélget, mert odafigyelt, odafigyel rám;

- aki - mivel megtapasztalta mindazt, amiről beszél - hitelesen adja át a tudást;

- aki nem késik, válaszol a levelekre, sms-sekre - ez utóbbi sajnos igen ritka manapság ...és még sorolhatnám.

Az első személyes találkozónkkor nem éreztem magam feszélyezve; beszélgettünk, odafigyeltünk egymásra. Mivel minden nő fejében minimum egyszer megfordul a plasztikai sebészek által nyújtott, szinte napról-napra fejlődő műtétek, kezelések gondolata, ezért sokan az internetet hívják segítségül. A világháló azonban veszélyes is lehet, mert annyi hamis információ kering a szépészeti műtétekkel, kezelésekkel kapcsolatban, hogy a legtöbben megrettennek és megmaradnak a vágyakozás szintjén. Bizalmat egy tanácsadó felé talán nehezen szavaznak meg, mert nem mernek... Merni kell hölgyeim! Manapság szerencsére már nem "szólják meg" az ember lányát, ha nagyobb melleket szeretne, vagy ha egy bizonyos kor felett megjelenő ráncok eltűntetéséhez szakember segítségét kéri. Merni kell kérdezni, tudni és ha mód van rá, elvégeztetni a kívánt, javasolt beavatkozás(oka)t. Zoé gyakorlatilag egy szépészeti őrangyalként fog mellettetek álni. Lénye és tudása biztonságot ad, a lehető legjobb kezekben lesztek! A legapróbb részletekig ismeri és tudja tapasztalatból az egy-egy kezeléssel, plasztikai műtéttel kapcsolatban felmerülő kérdésre a választ. Előlegezzétek meg a bizalmat, engedjétek meg magatoknak, hogy ha szépülni szeretnétek, akkor csak arra emlékezzetek a folyamat végén, hogy az első pillanattól az utolsóig, a talán sutának tűnő (nem az!)  kérdéseitektől a végeredményig Zoé kísérjen utatokon, ott legyen veletek és együtt mosolyogjátok végig ezt a csodás utat, a plasztikai szépészet világában! (Viki)


saját emoji


Sok hölggyel találkozom, akik nincsenek megelégedve magukkal, nem érzik magukat igazi nőnek. Szülés után nem tudnak ugyanúgy tekinteni a saját testükre, mint gyermekvállalás előtt, így szeretnének kisebb plasztikai beavatkozást magukon elvégeztetni. Ilyenkor nagyon sokat segít egy szaktanácsadó, aki felkészíti őket lelkileg, tájékoztatja a műtét negatív illetve pozitív oldaláról, illetve velük van egészen a gyógyulási folyamat legvégéig. Zoé nagyon kedves, segítőkész, nagyon profi, így csak ajánlani tudom! :) L. Hanna - szülésznő


 

Krisztina

 

"Kedves Zoé! Köszönöm, hogy segítségeddel simább úton haladok a célom felé: test-lélek-szellem harmonikus egyensúlya! A csodaszép kis csomag pedig - amit tőled kaptam ajándékba - mindig a táskámban van. Nagyon tetszenek a kis meglepik. Puszillak!" (Kriszta) 

 

 

EnikőKedves, imádnivaló Zoé! A legeslegjobb tanácsadónő vagy a világon! Mindenben segítőkész, kedves, türelmes, vicces és okos. Még abban is próbálsz segíteni ami nem is tartozik úgymond a "hatáskörödbe". Örülök, hogy téged választottalak jobbkezemnek a mellműtétemmel kapcsolatos ügyekben. Gyors vagy és hatékony. Bárkinek merem ajánlani, hogy hozzád forduljon bármiben, mert Te vagy az aki mindenre tudja a választ és nem létezik olyan amit nem oldasz meg rövid időn belül. Külön köszönet az apró meglepi ajándékokért, elkényezteted az ügyfeleid. Csak így tovább ! Puszi (Enikő)


 

Szilvia 

Olyan jó Zoé, hogy ennyi mindenben tudsz nekem segíteni és tanàcsot adni, örülök neki, hogy talàlkoztunk és hogy szàmíthatok ràd, tényleg mindenben! :) Mindig pörgésben vagy, mert sokan szàmítanak ràd és a munkàdra is! Nagyon jól esik, hogy a segítségemre vagy, legyen akàrmiről szó! A legjobb baràtnő és tanàcsadónő szerepét töltöd be 100%-osan. A kis ajàndékod is mindig velem van, a szerencsekabalàm. 

Pusziii (Szilvi)


 

Eszter

Zoé megmentette az életem, az egyetlen doktorhoz vezetett aki T-vágás nélkül korrigálni tudta amit az első műtétemen csináltak a mellemmel, ráadásul szuper áron, profi körülmények között, valódi kapcsolattartással (első helyen egy elég csúnya levéllel hajtottak el mikor panaszkodni mertem) ... pedig felhívtam rengeteg klinikát, orvost egészen 5millios összeghatárig és senki nem vállalta T vágás nélkül a korrekciót!)

A szórakoztatóiparba cseppenve egy családi financiális crash után elengedhetetlen volt számomra a cici,

mivel közepiskolában rengeteget fogytam. A rossz cicik ellenére minden este megállás nélkül táncos, nappal az aktmodell szakmában pörögtem minden fajdalom és rossz közérzet ellenére, mivel nem tehetettem meg hogy pihenjek. Aktmodellként, ahol a fotósok is preferálják a természetesen szép az utómunkát nem igenylő formákat... implantátumra kényszerültem. Első műtétem után, kicsivel később ugyanott újraműtöttek és mégis az lett belőle, hogy az izom lassan sorvadmi kezdett...), teljesen kétségbe voltam esve, vagy újra szét kell szabni, vagy “marad üres”. Sírva telefonáltam körbe mígnem ismerősöm Zoét ajánlotta, aki azonnal felvette velem a kapcsolatot, részletesen átbeszélte velem az egészet, el is kísert a konzultációra és hajnalban, mikor aggályaim támadtak is készségesen állt rendelkezésre, a bármiféle diszkomfortérzetem támadt (pl. nem tudtam éppen gyógyszert kérni senkitől, mert kifogytam). A doktor, akinek bemutatott, valóban profi volt, rögtön izom feletti implantot javasolt, teljesen más típust, mint az előző helyen. Én nem a fájdalomtól féltem (ami egyébként nem vészes csak nyomást érez az ember a mellkason) hanem, hogy mikor kitolnak végérvényesen, csak egy csonk maradhat meg a cicimből. Mikor először megláttam,  sírva fakadtam örömömben, hiszen míg a régi 2 esetben deformáltak voltak, ezúttal a kötés alól két hibátlan gömbölyded “kis” forma bukkant elő. Nem tudom elégszer megköszönni Neked Zoé, kívánom, hogy senkinek ne kelljen keresztülmennie azon, amin nekem előtte és hogy időben eljusson ez a lehetőseg mindenkihez, hogy mindenki, aki műtetre adja a fejét valóban örömét lelje az eredményben. (Eszter) 


 

Anita

 "Ahogyan Te vártál az orvostól kapott időpontra az épület előtt, az egy rendkívül jóleső, biztonságot adó érzés volt. Szerintem mindíg van mindenkiben egy kicsi "félsz" attól, amikor orvoshoz megy. Nekem pedig igen sokszor kell orvoshoz mennem, mert autoimmun beteg vagyok. Ettől még én is szeretném magamból kihozni a maximumot, mint nő. Ebben segítettél sokat. Tőled előzetesen is rengeteg szépészeti tanácsot kaptam még a speciális helyzetemre vonatkozóan is, telefonon, e-mailen. Nem is beszélve arról, hogy a tanácsok mellett, rengeteg önbizalmat is adtál. Olyan sok és széleskörű szakmai tanácsokat kaptam, hogy azt éreztem, nem csupán szépségtanácsadóhoz, hanem egy tényleg jó barátnőhöz is fordulok a kérdéseimmel, akiben megbízhatok. Aki a probléma elejétől, annak megoldása végéig mellettem van. Ez nekem például nagyon sokat számít. Ezer köszi!" (Anita)


 

Éva


"Zoét már egy pár éve ismerem es elmondhatom, hogy nála lelkesebb, jószívűbb és segítőkészebb emberrel nem nagyon találkoztam még. Mindenkinek ajánlom, hogy akinek kérdése adódik, vagy segítségre van szüksége a szépségápolás, esetleg az esztétikai műtétek terén, bátran keresse fel, mert jobb helyen nem is lehetne. A nővérem és én is sok hasznos információt és támogatást kaptunk tőle.  Köszi Zoé " (Éva)


 

 Bea

"Kedves Zoé! Örülök, hogy ismerhetlek, hisz kevés olyan kedves, segítőkész embert ismerek, mint amilyen Te vagy. Mindemellett okos vagy és céltudatos, kitartó és mindig nagyon csinos. Adsz magadra és a környezetedre, ami sokaknak mutat jó példát. Köszönöm, hogy a mellnagyobbítással kapcsolatos kételyeimet eloszlattad és hogy segítségeddel a legjobb kezekbe kerültem. Azóta remekül érzem magam a bőrömben." (Bea)


 

Judit  

"Nagyon köszönöm, hogy velem voltál ma, és kedves személyiségeddel oldottá tetted a várakozás és az orvosi konzultáció perceit. Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy ott voltál és sugárzott belőled az elégedettség a doktor munkái iránt. Örülök, hogy megismerhettelek, hamarosan jelentkezem." (Judit)
 


 

Dóra "Tudod Zoé, egyszer olvastam egy általad írt írást, amiben leírtad hogy milyen voltál régebben, és milyen a névváltoztatásod után. Leírtad, hogy mennyi minden változott meg az életedben, főként a gondolkodásodban, ekkor döbbentem rá, hogy mennyivel több vagy mint egy átlagos szépségkirálynő vagy modell. Ez nagyon inspiráló számomra, rengeteg dolgon elgondolkodtam általa.. mert sokszor Én is küzdök az önbizalomhiánnyal és a bizonytalansággal... Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy a tetteiddel példát statuálsz és ösztönzöl másokat, ami szerintem nagyon jó dolog. Mert bizonyos szempontból ma sok Nő van olyan helyzetben mint amiben Te voltál anno Terhes Tímeaként." (Dóra)


 

Dóra

Nagyon kedvellek, és nagyon sok erőt adsz! A posztjaidat és az élő videóidat olvasva jöttem rá én is, hogy miért ne tehetnék az ellen ami nem tetszik magamon?? Így belevágtam a mellplasztikába, és mostmàr jó érzéssel tölt el ha belenézek a tükörbe, nem akarom takargatni magam a párom előtt! Köszönöm Neked! :) (Dóra)


 

Fanni 

 

"Ilyen önzetlen, barátságos, segítőkész nővel én még nem találkoztam.

Hálás vagyok, hogy ma már a barátnőmnek tudhatlak!" (Fanni)

 


 

Mary 

„Most, hogy így kommenteltem a facebookon a gyönyörű ajkadhoz (nagyon jól sikerült a szájfeltöltés) eszembe jutott, hogy nem jelentkeztem be az új cicikkel  Sima ügy volt a műtét után a lábadozás, nem volt olyan rémes, bár lehet tudatosan és lelkileg rákészültem, így jobban viseltem. Köszönöm a sok tanácsot, amit adtál nekem. Gyönyörű lett, szebb lett mint gondoltam, természetes hatású pont megfelelő méretű!” (Mary)


 

Vanda "A tapasztalatom nagyon pozitìv Zoéról, mint emberről, mint pedig szépségtanácsadóról. Közvetlen, barátságos, kommunikatív és mindezek mellet egy nagyon szép nő! Látszik rajta, hogy szereti a munkáját, de mégis a találkozásunknak nem volt ,,munkaszaga,, inkább olyan volt, mint egy csajos szépitkezős délelőtt. Az első találkozás előtt picit izgultam, hogy ki is lehet valójában. De pont olyan, mint ahogyan elképzeltem. Példakép lehet egy olyan lány számára, mint én. És igen, az is, mert tetőtől talpig nő. Számomra megnyerő és megfogadom a tanácsait." (Vanda)


 

Mercedes 

 

„Nagyon örülök annak, hogy megismertelek. A mai világban nagyon ritka az ilyen kedves, megértő ember! :) ” (Mercedes)

 


 

Judit 

"Szépség! Hatnak rám a dolgaid! :) Idén veled együtt kezdtem neki, hogy rendszert vigyek a testmozgásba... sok sportág közül végül 3 hónapja a falmászás mellett kötöttem ki, és úgy érzem, igen, ez az, ami nekem való, amit nem csak azért csinálok, mert szépül a testem, hanem azért is, mert imádom." (Judit)

 


 

Alexandra


"Rosszat írni nem lehet rólad, nagyon segítőkész vagy! Köszönök szépen még egyszer mindent,
ma voltam a doktor úrnál és meglepő a változás! Szépen gyógyul és szép formásak a cicijeim! Egyáltalán nem látszódik heg sem! Örülök, hogy rád találtam és csak ajánlani tudlak mindenkinek! Köszönök mindent! 

Szép napot kívánok neked!" (Szandi)

  saját emoji


"Drága Zoé! Úgy gondoltam, hogy ha szépülni szeretnék, megkeresem az adott szakorvost, rendelőt elmegyek az adott időpontra és majd ott mindent rendben elmondanak, megszépül az ember. De sajnos a gyakorlatban nem mindig így van, hiszen nem biztos, hogy jó helyre megyek, vagy elég hiteles valós információkat kapok. Nagyon-nagyon örülök, hogy hozzád fordultam, mert te esetenként felkészültebb vagy, mint egyes "szépészeti tudorok". Hálás vagyok a támogatásodért és jó volt végre olyan információt kapni, ami valóban hasznos és független!!! Aki ad magára és fontos, hogy ne csak belül, hanem kívül is szép legyen, csak is Hozzád szabadna fordulnia! Hatalmas sikereket! Puszi" (Eta) 


  

 Dzsenifer"Kedves Zoé, nem is tudom hol kezdjem, csodálatos nő vagy! Annyira örülök, hogy megtaláltalak és segítettél megoldást találni a problémámra! Te voltál az egyetlen, aki meg tudta oldani, ezért örök hálám és szavakkal nem is tudom kifejezni, mennyire köszönöm! Számomra nagy öröm, hogy vannak még emberek akik másokon (ismeretlenül) ilyen közvetlenül, barátságosan segítenek. Nem csak egy tanácsadót, egy jó barátnőt ismertem meg. Köszönöm Zoé!" (Dzsenifer) 

Zsófi

 

"Kedves Zoé! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ha te nem vagy, akkor még mindig 

önbizalomhiányos és komplexusokkal küzdő anyuka lennék! Segítőkész voltál és bármikor írhattam neked! Személyesen nem találkoztunk, amit sajnálok is, de mégis úgy érzem, mintha régóta ismernénk egymást! Örülök, hogy megismerhettelek és remélem lesz alkalmunk majd találkozni is! Puszi" (Zsófi)

 


 
Gabi


Évek óta kerestem a megfelelő orvost. Neked köszönhetem Zoé, hogy megtaláltam! A sebész, akit ajánlottál intelligens, le a kalappal előtte, kedves, szimpatikus, a munkája kiváló és tökéletes, én csak hozzá fogok járni. Téged pedig ajánlani foglak mindenkinek! Köszönöm neked Zoé! (Gabi)

Teca

Köszönöm szépen a segítséget, fantasztikusan aranyos, kedves és segítőkész vagy. Nagyon örülök, hogy megismertelek és nagyon jó, hogy ilyen nagy tapasztalatod van. Az ember nem stresszes melletted, 

sokat segítesz a tanácsaiddal. Nagyon köszönöm az eddigi és az ezutáni segítséget. Megtiszteltetésnek veszem, hogy megismertelek és hogy segítesz. Szeretlek, mint embert és köszönöm a barátságodat. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. (Teca)


 

 

 

Top ;