Vélemények

Larion Zoé

 

Nagy örömmel tölt el, amikor ilyen üzeneteket kapok. Köszönöm a bizalmat! :) Magyarországon én vagyok az első és egyetlen plasztikai szépségtanácsadó. Ez a munkám, illetve inkább hivatásnak nevezem, mert az a célom, hogy segítsek azoknak a nőknek, akik nem elégedettek a testükkel. Boldog vagyok, hogy ez minden esetben sikerült! 100%-os az elégedettségi referenciám, mert minden szakmai tudásommal és jószándékommal igyekszem segíteni. :) 

 


 

Referencia_Éliás Gyula Jr.

 

"Drága Zoé! Ez úton is nagyon szépen köszönöm, hogy segítségeddel megismerhettem egy olyan világot, ahol közelebb kerültem az egészséges élethez és Kiss Gergely, Kiss the trainer személyi edző segítségével ép testben ép lélek alapon mára már a hétköznapjaimmá vált a testépítés." (Éliás Gyula Jr.)

 


 

Referencia_Kovács Krisztina Mária.jpg

 

"Kedves Zoé! Köszönöm, hogy segítségeddel simább úton haladok a célom felé: test-lélek-szellem harmonikus egyensúlya! A csodaszép kis csomag pedig - amit tőled kaptam ajándékba - mindig a táskámban van. Nagyon tetszenek a kis meglepik. Puszillak!" (Kriszta) 

 

 

Referencia_Fehér Enikő.jpgKedves, imádnivaló Zoé! A legeslegjobb tanácsadónő vagy a világon! Mindenben segítőkész, kedves, türelmes, vicces és okos. Még abban is próbálsz segíteni ami nem is tartozik úgymond a "hatáskörödbe". Örülök, hogy téged választottalak jobbkezemnek a mellműtétemmel kapcsolatos ügyekben. Gyors vagy és hatékony. Bárkinek merem ajánlani, hogy hozzád forduljon bármiben, mert Te vagy az aki mindenre tudja a választ és nem létezik olyan amit nem oldasz meg rövid időn belül. Külön köszönet az apró meglepi ajándékokért, elkényezteted az ügyfeleid. Csak így tovább ! Puszi (Enikő)


 

Referencia_Takács Szilvia.jpg 

Olyan jó Zoé, hogy ennyi mindenben tudsz nekem segíteni és tanàcsot adni, örülök neki, hogy talàlkoztunk és hogy szàmíthatok ràd, tényleg mindenben! :) Mindig pörgésben vagy, mert sokan szàmítanak ràd és a munkàdra is! Nagyon jól esik, hogy a segítségemre vagy, legyen akàrmiről szó! A legjobb baràtnő és tanàcsadónő szerepét töltöd be 100%-osan. A kis ajàndékod is mindig velem van, a szerencsekabalàm. 

Pusziii (Szilvi)


 

Referencia_Anita

 "Ahogyan Te vártál az orvostól kapott időpontra az épület előtt, az egy rendkívül jóleső, biztonságot adó érzés volt. Szerintem mindíg van mindenkiben egy kicsi "félsz" attól, amikor orvoshoz megy. Nekem pedig igen sokszor kell orvoshoz mennem, mert autoimmun beteg vagyok. Ettől még én is szeretném magamból kihozni a maximumot, mint nő. Ebben segítettél sokat. Tőled előzetesen is rengeteg szépészeti tanácsot kaptam még a speciális helyzetemre vonatkozóan is, telefonon, e-mailen. Nem is beszélve arról, hogy a tanácsok mellett, rengeteg önbizalmat is adtál. Olyan sok és széleskörű szakmai tanácsokat kaptam, hogy azt éreztem, nem csupán szépségtanácsadóhoz, hanem egy tényleg jó barátnőhöz is fordulok a kérdéseimmel, akiben megbízhatok. Aki a probléma elejétől, annak megoldása végéig mellettem van. Ez nekem például nagyon sokat számít. Ezer köszi!" (Anita)


 

Referencia_Éva


"Zoét már egy pár éve ismerem es elmondhatom, hogy nála lelkesebb, jószívűbb és segítőkészebb emberrel nem nagyon találkoztam még. Mindenkinek ajánlom, hogy akinek kérdése adódik, vagy segítségre van szüksége a szépségápolás, esetleg az esztétikai műtétek terén, bátran keresse fel, mert jobb helyen nem is lehetne. A nővérem és én is sok hasznos információt és támogatást kaptunk tőle.  Köszi Zoé  " (Éva)


 

 Referencia_Bea

"Kedves Zoé! Örülök, hogy ismerhetlek, hisz kevés olyan kedves, segítőkész embert ismerek, mint amilyen Te vagy. Mindemellett okos vagy és céltudatos, kitartó és mindig nagyon csinos. Adsz magadra és a környezetedre, ami sokaknak mutat jó példát. Köszönöm, hogy a mellnagyobbítással kapcsolatos kételyeimet eloszlattad és hogy segítségeddel a legjobb kezekbe kerültem. Azóta remekül érzem magam a bőrömben." (Bea)


 

Referencia_Judit  

"Nagyon köszönöm, hogy velem voltál ma, és kedves személyiségeddel oldottá tetted a várakozás és az orvosi konzultáció perceit. Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy ott voltál és sugárzott belőled az elégedettség a doktor munkái iránt. Örülök, hogy megismerhettelek, hamarosan jelentkezem." (Judit)
 


 

Referencia_Dóra "Tudod Zoé, egyszer olvastam egy általad írt írást, amiben leírtad hogy milyen voltál régebben, és milyen a névváltoztatásod után. Leírtad, hogy mennyi minden változott meg az életedben, főként a gondolkodásodban, ekkor döbbentem rá, hogy mennyivel több vagy mint egy átlagos szépségkirálynő vagy modell. Ez nagyon inspiráló számomra, rengeteg dolgon elgondolkodtam általa.. mert sokszor Én is küzdök az önbizalomhiánnyal és a bizonytalansággal... Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy a tetteiddel példát statuálsz és ösztönzöl másokat, ami szerintem nagyon jó dolog. Mert bizonyos szempontból ma sok Nő van olyan helyzetben mint amiben Te voltál anno Terhes Tímeaként." (Dóra)


 

referencia_Pintér Dóra.jpg

Nagyon kedvellek, és nagyon sok erőt adsz! A posztjaidat és az élő videóidat olvasva jöttem rá én is, hogy miért ne tehetnék az ellen ami nem tetszik magamon?? Így belevágtam a mellplasztikába, és mostmàr jó érzéssel tölt el ha belenézek a tükörbe, nem akarom takargatni magam a párom előtt! Köszönöm Neked! :) (Dóra)


 

Referencia_Fanni 

 

"Ilyen önzetlen, barátságos, segítőkész nővel én még nem találkoztam.

Hálás vagyok, hogy ma már a barátnőmnek tudhatlak!" (Fanni)

 


 

Referencia_Mary 

„Most, hogy így kommenteltem a facebookon a gyönyörű ajkadhoz (nagyon jól sikerült a szájfeltöltés) eszembe jutott, hogy nem jelentkeztem be az új cicikkel  Sima ügy volt a műtét után a lábadozás, nem volt olyan rémes, bár lehet tudatosan és lelkileg rákészültem, így jobban viseltem. Köszönöm a sok tanácsot, amit adtál nekem. Gyönyörű lett, szebb lett mint gondoltam, természetes hatású pont megfelelő méretű!” (Mary)


 

Referencia_Vanda "A tapasztalatom nagyon pozitìv Zoéról, mint emberről, mint pedig szépségtanácsadóról. Közvetlen, barátságos, kommunikatív és mindezek mellet egy nagyon szép nő! Látszik rajta, hogy szereti a munkáját, de mégis a találkozásunknak nem volt ,,munkaszaga,, inkább olyan volt, mint egy csajos szépitkezős délelőtt. Az első találkozás előtt picit izgultam, hogy ki is lehet valójában. De pont olyan, mint ahogyan elképzeltem. Példakép lehet egy olyan lány számára, mint én. És igen, az is, mert tetőtől talpig nő. Számomra megnyerő és megfogadom a tanácsait." (Vanda)


 

Referencia_Mercedes 

 

„Nagyon örülök annak, hogy megismertelek. A mai világban nagyon ritka az ilyen kedves, megértő ember! :) ” (Mercedes)

 


 

Referencia_Judit 

"Szépség! Hatnak rám a dolgaid! :) Idén veled együtt kezdtem neki, hogy rendszert vigyek a testmozgásba... sok sportág közül végül 3 hónapja a falmászás mellett kötöttem ki, és úgy érzem, igen, ez az, ami nekem való, amit nem csak azért csinálok, mert szépül a testem, hanem azért is, mert imádom." (Judit)

 


 

Referencia_Kalla Alexandra.jpg

Rosszat írni nem lehet rólad, nagyon segítőkész vagy! Köszönök szépen még egyszer mindent,
ma voltam a doktor úrnál és meglepő a változás! Szépen gyógyul és szép formásak a cicijeim! Egyáltalán nem látszódik heg sem! Örülök, hogy rád találtam és csak ajánlani tudlak mindenkinek! Köszönök mindent! 

Szép napot kívánok neked! :) (Szandi)

  Eta

Drága Zoé! Úgy gondoltam, hogy ha szépülni szeretnék, megkeresem az adott szakorvost, rendelőt elmegyek
az adott időpontra és majd ott mindent rendben elmondanak, megszépül az ember. De sajnos a gyakorlatban nem mindig így van, hiszen nem biztos, hogy jó helyre megyek, vagy elég hiteles valós információkat kapok. 

Nagyon-nagyon örülök, hogy hozzád fordultam, mert te esetenként felkészültebb vagy, mint egyes kozmetikusok, "szépészeti tudorok". Hálás vagyok a támogatásodért és jó volt végre olyan támogatást kapni,
ami valóban hasznos és független!!! Aki ad magára és fontos, hogy ne csak belül, hanem kívül is szép legyen, 
csak is Hozzád szabadna fordulnia! Hatalmas sikereket! Puszi (Eta) 


 

 

 

 

 

 

Top ;