IMG_7502 1___

Larion Zoé

Csomor Csilla

Csomor Csilla

Szinésznő (Barátok közt – Berényi Zsuzsa)

Müller Attila

Müller Attila

műsorvezető, zenész, színész (Szeress Most! – Pető Lőrinc, Tv2, RTL-Klub, Viasat3, Cool tv)

Tallós Rita

Tallós Rita

színésznő, szinkronszínész (Jóban Rosszban – Helen Tanakis)

Somogyi Zoltán

Somogyi Zoltán

TV-s és Rádiós műsorvezető (RTL-Klub, Sláger Fm)

Éliás Gyula Jr.

Éliás Gyula Jr.

zenész, énekes (Megasztár, X-Faktor, Csillag Születik énekeseinek felkészítő tanára)

Drága Zoé! Neked, mint Fitbalance egészségnagykövetnek, ez úton is nagyon szépen köszönöm, hogy segítségeddel megismerhettem egy olyan világot, ahol közelebb kerültem az egészséges élethez és ép testben ép lélek alapon mára már a hétköznapjaimmá vált a testépítés.

Békési Brigitta

Beautyrobic franchise alapító, WOW HATÁS könyv szerző
Miklovicz Norbert

Miklovicz Norbert

marketing szakértő (a Magyar Marketing Fesztivál alapítója, kkv marketing tanácsadó)
Viki P1

Csere-Dési Viktória

a DNA Plus Humángenetikai Centrum tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

szirota_janos_ciki__

Szirota János ‘Ciki’

énekes, zenekarvezető, Nelson zenekar
referencia_kovacs_krisztina_maria

Kriszta

Kedves Zoé! Köszönöm, hogy segítségeddel simább úton haladok a célom felé: test-lélek-szellem harmonikus egyensúlya! A csodaszép kis csomag pedig – amit tőled kaptam ajándékba – mindig a táskámban van. Nagyon tetszenek a kis meglepik. Puszillak!
referencia_feher_eniko

Enikő

referencia_takacs_szilvia

Szilvi

referencia_lukacs_eszter

Eszter

referencia_legradi-kovacs_anita

Anita

referencia_bertalan_eva

Éva

Zoét már egy pár éve ismerem es elmondhatom, hogy nála lelkesebb, jószívűbb és segítőkészebb emberrel nem nagyon találkoztam még. Mindenkinek ajánlom, hogy akinek kérdése adódik, vagy segítségre van szüksége a szépségápolás, esetleg az esztétikai műtétek terén, bátran keresse fel, mert jobb helyen nem is lehetne. A nővérem és én is sok hasznos információt és támogatást kaptunk tőle.  Köszi Zoé
referencia_bobany_bea

Bea

Kedves Zoé! Örülök, hogy ismerhetlek, hisz kevés olyan kedves, segítőkész embert ismerek, mint amilyen Te vagy. Mindemellett okos vagy és céltudatos, kitartó és mindig nagyon csinos. Adsz magadra és a környezetedre, ami sokaknak mutat jó példát. Köszönöm, hogy a mellnagyobbítással kapcsolatos kételyeimet eloszlattad és hogy segítségeddel a legjobb kezekbe kerültem. Azóta remekül érzem magam a bőrömben.
referencia_kiss-kallo_judit

Judit

Nagyon köszönöm, hogy velem voltál ma, és kedves személyiségeddel oldottá tetted a várakozás és az orvosi konzultáció perceit. Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy ott voltál és sugárzott belőled az elégedettség a doktor munkái iránt. Örülök, hogy megismerhettelek, hamarosan jelentkezem.
referencia_oroszi_dora_anna

Dóra

Tudod Zoé, egyszer olvastam egy általad írt írást, amiben leírtad hogy milyen voltál régebben, és milyen a névváltoztatásod után. Leírtad, hogy mennyi minden változott meg az életedben, főként a gondolkodásodban, ekkor döbbentem rá, hogy mennyivel több vagy mint egy átlagos szépségkirálynő vagy modell. Ez nagyon inspiráló számomra, rengeteg dolgon elgondolkodtam általa.. mert sokszor Én is küzdök az önbizalomhiánnyal és a bizonytalansággal… Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy a tetteiddel példát statuálsz és ösztönzöl másokat, ami szerintem nagyon jó dolog. Mert bizonyos szempontból ma sok Nő van olyan helyzetben mint amiben Te voltál anno Terhes Tímeaként.
referencia_pinter_dora

Dóra

Nagyon kedvellek, és nagyon sok erőt adsz! A posztjaidat és az élő videóidat olvasva jöttem rá én is, hogy miért ne tehetnék az ellen ami nem tetszik magamon?? Így belevágtam a mellplasztikába, és mostmàr jó érzéssel tölt el ha belenézek a tükörbe, nem akarom takargatni magam a párom előtt! Köszönöm Neked!
referencia_borbandi_fanni_bernadett

Fanni

Ilyen önzetlen, barátságos, segítőkész nővel én még nem találkoztam.
Hálás vagyok, hogy ma már a barátnőmnek tudhatlak!
Larion Zoé - logo

János

Kedves Zoé! Ebben a levélben szeretném neked megköszönni, azt a sok támogatást és munkát, amivel immár sokadik ízben segítettél megvalósítani az elképzeléseimet! Első körben a párom mellműtéténél, majd a hajbeültetésemnél és nemrégiben az orrműtétemén voltál a segítségünkre a gyors és profi szervezéssel, a legjobb dokik kiválasztásával és a sok hasznos információval, amitől könnyebb és gyorsabb lett a lábadozási időszak. Az eredmények tökéletesek lettek és örülünk, hogy a legjobb kezekben voltunk nálad is és a választott orvosoknál is. Ha a jövőben bármilyen szépészeti dolgot tervezünk, biztosan téged keresünk első körben. Az elégedettségünkre álljon itt, hogy már több ismerősnek is ajánlottunk, akiknek szintén hasonló profizmussal fogtad a kezét és vezetted keresztül őket az átalakuláson!
referencia_bodo_mary

Mary

Most, hogy így kommenteltem a facebookon a gyönyörű ajkadhoz (nagyon jól sikerült a szájfeltöltés) eszembe jutott, hogy nem jelentkeztem be az új cicikkel  Sima ügy volt a műtét után a lábadozás, nem volt olyan rémes, bár lehet tudatosan és lelkileg rákészültem, így jobban viseltem. Köszönöm a sok tanácsot, amit adtál nekem. Gyönyörű lett, szebb lett mint gondoltam, természetes hatású pont megfelelő méretű!
referencia_horvath_vanda_virag

Vanda

A tapasztalatom nagyon pozitìv Zoéról, mint emberről, mint pedig szépségtanácsadóról. Közvetlen, barátságos, kommunikatív és mindezek mellet egy nagyon szép nő! Látszik rajta, hogy szereti a munkáját, de mégis a találkozásunknak nem volt ,,munkaszaga,, inkább olyan volt, mint egy csajos szépitkezős délelőtt. Az első találkozás előtt picit izgultam, hogy ki is lehet valójában. De pont olyan, mint ahogyan elképzeltem. Példakép lehet egy olyan lány számára, mint én. És igen, az is, mert tetőtől talpig nő. Számomra megnyerő és megfogadom a tanácsait.
referencia_marton_mercedes

Mercedes

Nagyon örülök annak, hogy megismertelek. A mai világban nagyon ritka az ilyen kedves, megértő ember!
referencia_podhorszki_judit

Judit

Szépség! Hatnak rám a dolgaid! Idén veled együtt kezdtem neki, hogy rendszert vigyek a testmozgásba… sok sportág közül végül 3 hónapja a falmászás mellett kötöttem ki, és úgy érzem, igen, ez az, ami nekem való, amit nem csak azért csinálok, mert szépül a testem, hanem azért is, mert imádom.
Larion Zoé - logo

Norbi

Hello Zoé! Örülök, hogy részt vehettem a konzultáción és megismerhettelek személyesen! Köszönöm szépen a segítséged, igen sok hasznos információt kaptam műtéttel kapcsolatban. Tetszett, hogy olyan kérdéseket adtál a dokinak, amit nekem eszembe sem jutott feltenni! Mi a véleményem? Szerintem nincs min változtatni! Tényleg mindenben számíthatok rád, ahogy ígérted!
referencia_kalla_alexandra

Szandi

Rosszat írni nem lehet rólad, nagyon segítőkész vagy! Köszönök szépen még egyszer mindent,
ma voltam a doktor úrnál és meglepő a változás! Szépen gyógyul és szép formásak a cicijeim! Egyáltalán nem látszódik heg sem! Örülök, hogy rád találtam és csak ajánlani tudlak mindenkinek! Köszönök mindent!
Szép napot kívánok neked!
Larion Zoé - logo

Zsuzsi

Drága Zoé! Úgy gondoltam, hogy ha szépülni szeretnék, megkeresem az adott szakorvost, rendelőt elmegyek az adott időpontra és majd ott mindent rendben elmondanak, megszépül az ember. De sajnos a gyakorlatban nem mindig így van, hiszen nem biztos, hogy jó helyre megyek, vagy elég hiteles valós információkat kapok. Nagyon-nagyon örülök, hogy hozzád fordultam, mert te esetenként felkészültebb vagy, mint egyes “szépészeti tudorok”. Hálás vagyok a támogatásodért és jó volt végre olyan információt kapni, ami valóban hasznos és független!!! Aki ad magára és fontos, hogy ne csak belül, hanem kívül is szép legyen,
csak is Hozzád szabadna fordulnia! Hatalmas sikereket! Puszi
referencia_meszaros_dzsenifer

Dzsenifer

Kedves Zoé, nem is tudom hol kezdjem, csodálatos nő vagy! Annyira örülök, hogy megtaláltalak és segítettél megoldást találni a problémámra! Te voltál az egyetlen, aki meg tudta oldani, ezért örök hálám és szavakkal nem is tudom kifejezni, mennyire köszönöm! Számomra nagy öröm, hogy vannak még emberek akik másokon (ismeretlenül) ilyen közvetlenül, barátságosan segítenek. Nem csak egy tanácsadót, egy jó barátnőt ismertem meg. Köszönöm Zoé!
referencia_handler_zsofia_133x133

Zsófi

Kedves Zoé! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ha te nem vagy, akkor még mindigönbizalomhiányos és komplexusokkal küzdő anyuka lennék! Segítőkész voltál és bármikor írhattam neked! Személyesen nem találkoztunk, amit sajnálok is, de mégis úgy érzem, mintha régóta ismernénk egymást! Örülök, hogy megismerhettelek és remélem lesz alkalmunk majd találkozni is! Puszi
oravecz_eva

Évi

referencia_koromi_gabriella

Gabi

Évek óta kerestem a megfelelő orvost. Neked köszönhetem Zoé, hogy megtaláltam! A sebész, akit ajánlottál intelligens, le a kalappal előtte, kedves, szimpatikus, a munkája kiváló és tökéletes, én csak hozzá fogok járni. Téged pedig ajánlani foglak mindenkinek! Köszönöm neked Zoé!
referencia_kovacs_jozsefne_teca

Teca

Köszönöm szépen a segítséget, fantasztikusan aranyos, kedves és segítőkész vagy. Nagyon örülök, hogy megismertelek és nagyon jó, hogy ilyen nagy tapasztalatod van. Az ember nem stresszes melletted,
sokat segítesz a tanácsaiddal. Nagyon köszönöm az eddigi és az ezutáni segítséget. Megtiszteltetésnek veszem, hogy megismertelek és hogy segítesz. Szeretlek, mint embert és köszönöm a barátságodat. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
lowescher_dori

Dóri

Nagyon örülök, hogy ilyen kedves, szimpatikus és segítőkész embert ismerhettem meg benned.
Nagyon közvetlen vagy, az első pillanattól szinte olyan volt, mintha évek óta ismernénk egymást.
A doki is nagyon szimpatikus volt. Csak pozitívum és segítség a munkád, mert magamtól nem tudtam volna, hogy merre induljak. Köszönöm!
Larion Zoé - logo

Kriszti

Kedves Zoé! Napokig böngésztem a neten a számomra megfelelő orvost, de minél többet olvastam, annál bizonytalanabb lettem. Fogalmam sem volt, hogy kit válasszak. Ekkor fordultam hozzád, és bizony nagyon jól tettem. Kedves, segítőkész és felkészült voltál, látszott, hogy van tapasztalatod ezen a területen. Éppen ezért nem is kételkedtem az általad ajánlott orvosban. Megnyugtató volt, hogy eljöttél velem a konzultációra és a beavatkozásra is. És még utána is segítettél. Nagyon köszönöm még egyszer és számomra nem kérdés, hogy legközelebb is a Te segítséged fogom kérni.
vamos_karoly

Karesz

Szia Zoé! Köszönöm! Tetszik az oldalad, sok kreatív és ötletes, inspiráló dolog van rajta. Egyszer biztos személyesen is találkozunk majd, ha az élet úgy adja, alakítja. Tetszik amit csinálsz. Érdekes vagy és amivel foglalkozol az is nagyon az. Az, hogy hogyan segítesz embereknek, a szolgálatod nem hétköznapi. Más nem foglalkozik mással, csak magával, és ez már nálad szerintem szolgálat is egyben, legalábbis én annak vélem felfedezni mindezt. Sok szép eredményt és boldog embert körülötted, általad!
hudak_lilla

Lilla

Kedves Zoé! Nagyon örülök, hogy megismerkedhettem veled. Nagyon sokat segítettél, nagyon kedves, nagyon közvetlen vagy. Nagyon hasznosak a tanácsaid, ami számomra pozitív. Nagyon érződik és látszik rajtad a szépség, úgy gondoltam, hogy egy olyan embertől kérek tanácsot, akire felnézhetek, aki 100%-ig a szépséget képviseli. Nagyon régóta követem a videóid és a tanácsaid, figyelem a friss képeid és teljesen meggyőztek. Zoé, nagyon szépen köszönöm, hogy segíttél és hogy a jövőben is tudok rád számítani.
borbas_eszter_

Eszter

Kedves Zoé! Hálás vagyok a sorsnak, hogy hozzád vezetett utam. Hiszem, hogy semmi sem véletlen, mindennek oka van. Mit nyertem a találkozásunkkal? Kötetlen beszélgetést, fesztelen konzultációt, baráti odafigyelést, meghallgatást, válaszokat a kérdésekre, sok mosolyt, biztonságot, empátiát, támogatást, bátorítást. Megtapasztaltam milyen nélküled, és veled a konzultáció. Azt leszögezhetem, hogy veled sokkal, de sokkal jobb! Örülök, hogy Rád találtam, így tudom, jó döntést hoztam. Köszi!
Larion Zoé - logo

Melinda

Kedves Zoé! Nagyon örülök, hogy meg találtalak az interneten. Első találkozásunk alkalmával meg is lepődtem, mert olyan érzès volt, mintha már régóta ismernénk egymást. Köszönöm, hogy segítessz újra és újra, és mindenre találsz megoldást. Nélküled már feladtam volna! Köszönet mindenért!
horvath_andras_bandita_

Bandita

György Ildikó.

Ildikó

Vörös Adrienn

Adrienn

Ritka az ilyen aranyos sztár, mint Te, mert nekem az vagy! Nem vagy beképzelt és nagyképű, Veled tök normálisan el lehet beszélgetni, akár a munkáddal kapcsolatosan, akár a magánéletemmel kapcsolatos dolgokról! Ez a szín tiszta igazság!
vivien

Vivien

Szia Zoém! A múltkori beszélgetésünk után annyira pozitív érzések voltak bennem. Már nyugodtabb vagyok, hogy van valaki, aki megérti a problémámat és végig melletem áll majd. Köszi, hogy segítesz nekem, így biztosan tudom, hogy jó kezekben leszek!
20191001_142822

Alexandra

Nagyon szépen köszönöm, hogy mindenben segítőkész voltál! Megnyugtató volt, hogy a szájfeltöltés közben fogtad végig a kezem és biztattál, hogy egy hős vagyok. Sokkal könnyebb volt, így a fájdalmat is elviselni, hogy mellettem voltál végig! Mégegyszer köszönöm kedvességed!
Ferencz Angéla

Angéla

Tóth Klárika

Klárika