Larion Zoé vagyok, 2011 óta dolgozom Magyarország első plasztikai szaktanácsadójaként.

A  célom, hogy segítsek azoknak, akik nem elégedettek a testükkel. Én valóban fontosnak tartom, hogy rátalálj a legjobb sebészre, hiszen a tested átformálása egy életre szóló, nagyon komoly döntés! Annak örülnék a legjobban, ha mindenkinek jól sikerülne a műtétje, de sajnos az elmúlt években sokan kérték a segítségem korrekciós plasztikai műtéthez, akiknek nélkülem sajnos nem sikerült a megfelelő orvost kiválasztaniuk!  Ne kockáztass azzal, hogy az internetről, csilli-villi webdesign vagy olyan fórumok alapján választasz orvost, ahova névtelenül, arctalanul bárki írkálhat (szakmailag hülyeségeket)! Boldogan segítek neked abban, hogy még gyönyörűbb nővé, vagy még vonzóbb férfivá válj! Köszönöm a bizalmad, a legjobb tudásom szerint támogatlak téged is és végig kísérlek a szebbé, vonzóbbá válásod útján. Ez a munkám. Illetve a plasztikai szaktanácsadás nem is munka számomra, inkább hivatás!Itt van néhány vélemény arról, amit csinálok, ha elolvasod, érteni fogod, miért imádom a hivatásom. Független plasztikai szaktanácsadó vagyok, ez azt jelenti, hogy nem egyetlen plasztikai sebésszel állok kapcsolatban, hanem több orvossal, orvosi központtal és klinikával országszerte, hogy azt ajánlhassam neked, aki minden szempontból megfelel. A plasztikai sebészek akiket ajánlok, a legjobbak az országban, de az is fontos szempont lehet számodra, hogy megelégszel a VIP nyújtotta kényelemmel vagy luxus körülményekre vágysz, hogy azonnal akarod a műtétet vagy inkább vársz egy ’celeb-sebészre’ akár több, mint fél évet is, vagy hogy van-e például hiteligénylésre és ügyintézésre lehetőség, vagy akciós kedvezményt szeretnél a beavatkozás árából, de emellett például sok ügyfelem van, aki Angliában élő magyarként keres meg, nekik fontos szempont, hogy a műtét utáni kontrollvizsgálatok miatt ne kelljen hazautazni Magyarországra, ez elérhető legyen Londonban. Szóval azt fogom ajánlani neked, aki számodra a legjobb választás!

MIÉRT ÉN? MERT TUDOM MIT ÉRZEL!

Kamaszként komoly önbizalomhiánnyal küszködtem, emlékszem mennyire szörnyű érzés ez! Tudom mit él át az a nő, aki nem képes elfogadni a saját testét olyannak amilyen jelenleg. 25 éves koromig a kisméretű melleim miatt borzasztóan gátlásos voltam. Bevallom, a mellplasztika óta érzem magam végre NŐnek! Kipróbáltam, a lézeres szőrtelenítés valóban végleges, soha többet nem kell gyantáztatnom és nem bántam meg a szájfeltöltést és a homlokráncok elleni botox injekciózást sem. Egy orrműtéten és hajbeültetésen is túl vagyok már. Az a véleményem, hogy : Hozzuk ki magunkból a maximumot! Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Az orvostudomány mindezt biztonságosan teszi lehetővé, akkor miért ne érezzük magunkat jól és javítsuk ki a hibákat? Úgy kell tekintenünk a testünkre, mint egy formálható anyagra, életmódváltással, helyes táplálkozással, rendszeres sporttal és a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekkel fantasztikus változásokat lehet elérni! Habár az önbizalomhiány a probléma forrása, néha mégis sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá és ezt követően nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozunk az önbizalmunk növelésén.

Ismerj meg!

Így lettem önbizalomhiányos lányból szépségkirálynő, fotomodell, címlaplány, playmate, műsorvezető, újságíró, színésznő, közszereplő, NŐképző