Arcfeltöltés saját zsírral

Idegen anyag felhasználása nélkül, gyors arcfiatalítást tesz lehetővé. A saját zsírral történő feltöltés az arcfiatalításnak az a módja, amikor a páciens saját zsírját juttatják vissza a bőr alá. Elegendő csupán a szükséges mennyiség eltávolítása, például fenék, csípő vagy a has területéről.

 A SAJÁT ZSÍRRAL VALÓ ARCFELTÖLTÉS ELŐNYEI

Idegen anyag felhasználása nélkül, gyors arcfiatalítást tesz lehetővé. Nem szükséges nagy mennyiségű zsír, így nem feltétlenül kell összekötni nagyobb területek zsírleszívásával, elegendő csupán a szükséges mennyiség eltávolítása, például fenék, csípő vagy a has területéről. Mivel a kezelés során a páciens saját zsírját használják fel, ezért allergiás reakciótól, túlérzékenységtől nem kell tartani. Saját zsírral  feltölthető a középarc, a szemöldök közötti haragos ránc, az orr melletti, úgynevezett nasolabilis ránc, valamint az alsó szemhéj területe is. Ideális megoldás abban az esetben, ha a ráncaid kisimításához több ampulla feltöltőanyagra volna szükség.

A KEZELÉS MENETE

Saját zsír átültetése során úgy távolítják el a zsírsejteket, hogy a lehető legkevésbé sérüljenek, hiszen a legjobb eredmény eléréséhez kisebb, sértetlen zsírsejtekre van szükség, A leszívott zsírsejteket megtisztítják és átültetésre alkalmas formába hozzák. Ezt követően fecskendőbe kerül, majd a plasztikai sebész beinjekciózza a korrigálandó területre. A kezelés végén a szakember kíméletes masszázzsal egyenletesen eloszlatja a feltöltött anyagot. A beavatkozást jól felszerelt műtőben, helyi érzéstelenítés mellett végzik. Fontos, hogy a kezelt területet a beavatkozás után néhány napig óvd az erős gesztikulációtól, dörzsöléstől, masszázstól. Területtől függően a befecskendezett zsírsejtek 20-80%-a felszívódik majd, de a kezelés után pár héttel ez a mennyiség korrigálható. Például a középarc területén nagyobb valószínűséggel szívódik fel több zsírsejt, mert ennek a régiónak nagyon jó a vérellátottsága.

KOCKÁZATAI

A saját zsírral való feltöltés esetén nem jellemző a komplikáció, szövődmény kialakulása. Mivel a szervezet saját szövetét juttatjuk vissza az arc ráncaiba, ezért allergiás reakció nem fordul elő. Duzzanatok, bevérzések megjelenhetnek a kezelt területen, de ezek egyéni hajlamtól függően csak néhány napig láthatók és hűtéssel felgyorsítható a gyógyulás folyamata.

ÁR: 340.000 – 540.000 forint attól függően, hogy a zsírleszívás helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történik.
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!