Derma-roller kezelés

A kollagén indukciós terápia, melyet derma-rollerrel végeznek, egy olyan klinikailag bizonyított eljárás, melynek köszönhetően fokozható a bőr kollagén termelése. A derma-roller kezelés ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék az arc és a dekoltázs területén fiatalítani a bőrüket, eltüntetni, finomítani az aknés hegeket, tág pórusokat, ráncokat.

A DERMA-ROLLER KEZELÉS ELŐNYEI

A kezelést bőrgyógyász szakorvos végzi. A derma-rolleres arckezelés hatására fokozódik a bőr kollagén termelése, így az arc megfiatalodik, a ráncok kisimulnak, a pórusok összehúzódnak, az aknék, a hegek finomodnak. A derma-rolleres dekoltázs kezelés segítségével látványos változás érhető el a területen: eltűnnek a pókháló ráncok és az enyhe bőrhibák. Természetes folyamatokat indít be a szervezetben, hatását fokozatosan, hetek-hónapok alatt fejti ki. Az optimális eredmény eléréséhez általában 6 kezelés szükséges. Mellékhatása nincs.

A KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA MŰKÖDÉSI ELVE

A derma-roller egy görgős készülék, mely több apróbb tűből áll és több különböző fajtája létezik. A bőrgyógyász szakorvos választja ki a bőrödnek legmegfelelőbb eszközt. A derma-roller a kezelés során mikrosérüléseket ejt a bőr felszínén, melynek köszönhetően a bőr beindítja saját védekező mechanizmusát és beindul a kollagén újraképződése. A kollagén hatására a bőr felszínén található hegek, ráncok, tág pórusok visszahúzódnak, finomodnak. A kezelés természetes folyamatokat indít be a szervezetben, ezért hatását fokozatosan fejti ki hetek-hónapok alatt. A kollagén indukciós terápia nagy előnye, hogy más hasonló célú kezelésekkel szemben (pl. lézeres arcfiatalítás) minimális fájdalommal jár, semmilyen káros mellékhatása nincs.

A DERMA-ROLLERREL VÉGZETT KEZELÉS MENETE

A kezelést megelőzi egy bőrgyógyászati konzultáció, mely során a szakorvos eldönti, hogy alkalmas vagy-e a kollagén indukciós terápiára. Az orvos ismerteti veled a kezelés menetét és kiválasztja  a bőrödnek megfelelő derma-rollert. Az arcbőr és a dekoltázs rugalmasságának visszaállítására általában 6 kezelés szükséges. A kollagén indukciós terápia előtt megtisztítja a kezelni kívánt területet, majd érzésteleníti azt. A derma-rollerrel finoman stimulálja a bőr felső rétegét és ezzel beindítja a kollagén újraképződését. A kollagén kezelés körülbelül 1 órát vesz igénybe és minimális kellemetlenséggel jár. A kezelések között az első négy alkalommal 3-4 hétnek, később 6-8 hétnek kell eltelni. A derma-roller kezelés után bőrpír jelentkezik, mely 2 napon belül általában teljesen elmúlik és a bőr gyorsan regenerálódik. A dekoltázs területét javasolt szabadon hagyni vagy tiszta pamut ruhát viselni. Óvd a bőrödet a kollagén terápia utáni 6-8 hétben az erős napsugárzástól! A derma-roller kezelés hatására fokozódik a bőr kollagén termelése, így a bőr megfiatalodik, a ráncok kisimulnak, a pórusok összehúzódnak, az aknék, a hegek finomodnak.

ELLENJAVALLATOK

A terápiát nem lehet elvégezni, ha bármilyen aktív bőrbetegséged van, mindaddig, amíg az el nem múlik. Például akne, herpesz, ekcéma. A kezelés ellenjavallt, ha keloid hajlamod van. Nem kerülhet sor a kezelésre a Roaccutan kezelés alatt és után 1 hónapig. Ha gyümölcssavas hámlasztásod volt az elmúlt hat hónapban, szintén várnod kell a kezeléssel. Botox kezelést követően 1 héttel, ráncfeltöltés után a feltöltött területet kihagyva végezhető derma-roller kezelés. Ha volt már herpeszed, kérlek, jelezd ezt a vizsgálat alkalmával, mivel a kezelést követően fellángolhat.

ÁR: 95.000 ft – 170.000 ft (3-6 alkalom)
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!