Hajkezelés – Saját zsír terápia

A saját zsír terápia és a Lipogems technológia a legjobb eredményekkel végzett nem műtéti eljárások a hajhullás kezelésére. Az őssejt fejbőrbe juttatása hajhullás ellen és hajbeültetés előtt is ajánlott. Nagyon jó eredményeket biztosító eljárás női és férfi típusú kopaszodásban egyaránt, fokozza a növekedés ütemét és a hajhagymák sűrűségét. Hajbeültetés esetén a kezelés kiegészítő terápiaként, a maximális hajhagyma-egység (graft) megtapadásáért és a hajszálak túlélése érdekében, tehát a tökéletes eredmény érdekében ajánlott.

MIK AZOK AZ ŐSSEJTEK ÉS MIÉRT ALKALMAZHATÓK HAJKEZELÉSRE? 

Az őssejtek olyan sejtek, melyek képesek megváltoztatni tulajdonságaikat, elkülönülnek (differenciálódnak) speciális funkciót ellátó testi sejtekké. A saját zsír átültetés során az őssejtek forrása a zsírszövet, amely a felnőtt testi sejtek közül a legnagyobb koncentrációban tartalmaz őssejteket. A felnőtt típusú őssejtek a testünk regenerációjában, megújulásában játszanak nagy szerepet. Az összes hajhagyma tartalmaz őssejteket, de a férfias típusú kopaszodás során a hajhagymák elkezdenek összemenni, vékonyodni és a folyamat végén a hajhagyma összezsugorodik és nem képes többé hajnövekedést stimulálni. A zsírból származtatott őssejtek a fejbőrbe juttatva aktiválni tudják a még meglévő, de alvó fázisban lévő hajhagymákat így stimulálják az új haj növekedését. Emellett fokozza az érújdonképződést ezáltal jobb tápanyag ellátást biztosít a hajhagymák számára.

MIKOR AJÁNLOTT A KEZELÉS?

– hajhullás ellen

– haj dúsítására

– haj erősítésére

– hajritkulás elkezdődésekor

– hajnövekedés elősegítésére

– hajszál vastagodása érdekében

– haj regenerálásra (pl. festett, igénybe vett haj esetén)

LIPOGEMS TECHNOLÓGIA

Az őssejtek által a kezelt terület sejtjei megújulnak. Amikor a fejbőrbe fecskendezik, akkor a szőrtüszők megújulnak, és már a régen nem működő graftokból (hajhagyma egységek) is elindul a hajszálnövekedés. A hajszálmentes területeken is beindul a hajszálképződés, növekedés, illetve hajbeültetés során a graftok (hajhagyma egységek) erősebben megtapadnak. A zsírszövet megmaradása 70% feletti. Ez teljesen új és nagymértékű a korábbi technikákhoz képest. A Lipogems zsíráttöltő rendszer egy új eljárás a zsírátültetések történetében. Segítségével egyszerre nagy mennyiségű, őssejtben gazdag zsírt tudunk áttölteni különböző helyekre. A zsírszövet átültetésével egy időben őssejt aktiválást végzünk mechanikus módszerrel. Az általános zsírleszíváshoz képest speciális szűrők segítségével, koncentráltan választják ki az őssejtes állományt és ezt a tömény őssejt-koncentrátumot fecskendezik vissza a fejbőrbe. Az őssejt beépül és megmarad, ezzel szemben a mezoterápiás hajkezelés többszöri kúraként javasolt, mert a mezoterápia alkalmával befecskendezett vitaminok és ásványi anyagok felszívódnak, idővel kiürülnek a fejbőr szöveteiből.

A konzultáció díjmentes!
ÁR: 499.000 forint

Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

SAJÁT ZSÍR TERÁPIA

A beavatkozás alig néhány órát vesz igénybe, tehát nem igényel kórházi bent tartózkodást, és a kezelés elvégzéséhez nem szükséges a haj levágása. A fejbőrön 1-2 napig duzzanat érzékelhető és esetleg látható, de a napi rutin nyugodtan folytatható, nem szükséges az otthoni pihenés. A beavatkozás során először zsírleszívás történik, kis mennyiségű zsír kerül eltávolításra, általában a has tájékáról, leginkább a köldök melleti részről. A plasztikai sebész helyi érzéstelenítésben, egy apró rejtett metszést ejt a köldökben, ezt követően egy érzéstelenítőt, vérzéscsillapítót tartalmazó oldattal tölti fel a leszívandó területet egy speciális kanüllel. A terület feltöltésének hatására őssejtek mozgása, “vándorlása” indul meg és 15 percet követően nagyobb koncentrációban találhatóak meg, ezért történik ekkor a leszívás. Nincs szükség nagy mennyiségre, csupán 40-60 cm3 elengedő a beavatkozás elvégzéséhez. A folyamat nem jár fájdalommal és kellemetlenséggel. A leszívott zsírt különböző eljárásokkal tisztítják meg és szűrik át, koncentrálják majd ezt követően injektálják be a fejbőrbe. A zsírleszívásra való tekintettel hastájékon speciális szorító övet kell hordani 2-3 hétig és a sportolást is szüneteltetni kell ezen időszak alatt.

A konzultáció ára: 15.000 forint
ÁR: 380.000 forint
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!