Kézfej fiatalítás

A ráncos bőr kialakulásának egyik fő oka a hyaluronsav szint csökkenése. A hyaluronsav alapú, nagy sűrűségű Marcolane hathatós segítség a ráncos bőr elleni küzdelemben. Ezt a hatóanyagot a bőrfelszíni feltöltő kezelés során apró, injekciózással viszik be olyan mélyre, ahová a krémek hatóanyaga már nem jut el.

A kézfej bőre számos környezeti ártalomnak van kitéve és a kor előrehaladtát is félreérthetetlenül jelzi. A kézfej bőre idővel veszít teltségéből és petyhüdtté, ráncossá válik, még gondos ápolás, krémezés ellenére is. A kezelés nem csak a bőrt teszi fiatalosabbá, hanem a töltőanyag nagy sűrűségének köszönhetően bőrfeltöltő hatása is van. A befecskendezett hyaluronsav emellett a kollagén termelést is fokozza, így összetett fiatalító hatása van. A kezelést elsősorban 40 év felettieknek javasoljuk.

KÉZFIATALÍTÁS ELŐNYEI

A kezeléssel a kézfej bőre visszanyeri fiatalos rugalmasságát, ragyogását és hidratáltságát. A kézfej bőre rugalmas és telt lesz, így a ráncok is kisimulnak. A hyaluronsav a legtermészetesebb és legbiztonságosabb injekciós felszívódó anyag, mivel bőrazonos hatóanyag. A kézfej fiatalítás mindössze 15-20 percig tartó, minimális fájdalommal járó, nem műtéti eljárás, mely után azonnal folytathatod a mindennapi tevékenységedet. Eredménye pár napon belül látható, hatása hosszan tartó, akár 6-12 hónapig is tart.

KÉZFEJ FIATALÍTÁS MENETE

Plasztikai sebészed a fertőtlenített bőr alá vékony tűvel juttatja be a feltöltőanyagot. Ha szükséges, masszírozással eloszlatja azt. A feltöltés után a kezelt területen előfordulhat duzzanat, bőrpír, minimális véraláfutás. Ezek a tünetek a feltöltést követő néhány napon belül elmúlnak, hűtéssel gyorsíthatod is a folyamatot. A kezelést követő 24 órában kíméld a kezed, hogy a töltőanyag biztosan a helyén maradjon. A feltöltés hatása egyéni adottságoktól is függ, azonban a felszívódás után azonnal megismételhető.

KÉZFIATALÍÁS KOCKÁZATAI

A kézfiatalítás során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Fontos tudni azonban, hogy mint minden beavatkozás, a kézfiatalítás is kockázattal jár, azzal együtt, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen kezelésen és elégedettek az eredménnyel. Ilyen kockázati tényező lehet a helyi duzzanat, zsibbadt érzés, bevérzés, utóvérzés, esetenként allergiás reakció.

ÁR: 65.000 – 230.000 ft / 1 – 4 alkalom
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!