Kisajak plasztika

Azoknak a nőknek, akiket zavar a kisajkak mérete, javasolt a kisajak plasztika elvégzése. Amennyiben egy nő nemi szervén a kisajak túlzott méretű, az nem csak esztétikai, hanem funkcionális problémát is okozhat számára, hiszen a túl nagyméretű kisajak tisztálkodás és intim együttlét során zavaró lehet, az alsónemű, alsóruházat pedig fájdalmasan dörzsölheti. 

KISAJAK PLASZTIKA ELŐNYEI

Az egészségügyi okból végzett beavatkozásokat és esztétikai sebészeti műtéteket gyakran nem lehet egymástól élesen szétválasztani, így a nemi szerveken végzett beavatkozások során sem. A beavatkozás eredményeként a kisajak mérete csökken. A kisajak plasztika nem okoz beidegzési, örömszerzési problémát, éppen ellenkezőleg, némi türelmi idő után a szexuális életet zavaró anatómiai sajátosságok megszűnnek. Az intim terület esztétikus lesz, emiatt nő a magabiztosság.

KISAJAK PLASZTIKA ELŐTTI VIZSGÁLATOK ÉS TEENDŐK

Mielőtt sor kerülne a műtétre, a plasztika konzultációt követően teljes körű kivizsgáláson kell részt venned, mint a laborvizsgálat, EKG. Arról, hogy további vizsgálatokra van-­e szükség, plasztikai sebészed ad majd felvilágosítást. Tájékozódnak az élettani paraméterekről, ha szükséges, elő és utókezelésekkel teszik gyorsabbá a regenerációt. Például gyulladás esetén az orvos a műtét előtt hüvelykúp használatát javasolhatja. A kisajak plasztika előtti hétben javaslom a természetes szövetből készült, jól szellőző alsónemű viselését. Amennyire lehet, kerüld a szoros ruházatot. Kisajak plasztika előtti kétszeri, laktóz tartalmú irrigálás szükséges. Az irrigálás a hüvelyöblítés olyan módja, amikor a hüvelybe enyhe nyomással folyadékot juttatnak egy csövön keresztül, ezáltal enyhén tágítva azt. Amint a folyadék elhagyja a hüvelyt, akár a záróizmok nyomása által, kimossa a hüvelytartalmat.

VÁRHATÓ GYÓGYULÁSI IDŐ

A kisajak plasztikát követően a kisajkak néhány napig duzzadtak lehetnek és enyhe fájdalom előfordulhat. Az intimplasztika után továbbra is a természetes szövetből készült, jól szellőző alsónemű viselését ajánlom. Ügyelj a sebfelület tisztán és szárazon tartására a fertőzések elkerülése, sebgyógyulás elősegítése érdekében. Napi egyszeri jódos szappannal történő altesti mosás (jódérzékenység esetén természetesen más összetevőjű mosakodó szer) ajánlott. A szexuális élet és az ülőfürdő 6 hétig kerülendő. A kisajak plasztika utáni 5­-7. napon esedékes az első kontrollvizsgálat és a varratszedés, majd 6 hét múlva újabb kontrollvizsgálatra kerül sor.

KISAJAK PLASZTIKA KOCKÁZATAI

A kisajak plasztika során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Évente több ezer nő esik át problémamentesen kisajak plasztika beavatkozáson és elégedettek az eredménnyel. Fontos tudni azonban, hogy ­mint minden sebészeti beavatkozás ­ a kisajak plasztika is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, gyulladás. A fertőtlenítéshez vagy az érzéstelenítéshez használt anyagokkal szembeni túlérzékenységi reakció jelentkezhet, ami szakszerű ellátással kezelhető. A kisajak plasztikát követően bő utóvérzés léphet fel, mely esetén ismételt vérzéscsillapításra van szükség, esetlegesen sebészeti fonál alkalmazásával történt öltés behelyezésével. Ilyen tünetek észlelésekor azonnal fordulj orvoshoz! A kisajak plasztikát követő kései időszakban gyulladás alakulhat ki, mely megfelelő eljárások (antibiotikumok és azt tartalmazó hüvelykúpok) alkalmazásával gyógyítható.

A plasztikai sebészeti konzultáció díjmentes!
ÁR: 280.000 forint
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!