Orvosi mélyhidratálás

A ráncos bőr kialakulásának egyik fő oka a hyaluronsav szint csökkenése. A bőrfelszíni feltöltő kezelés hathatós segítség a ráncos bőr elleni küzdelemben. A hyaluronsav alapú hatóanyagot apró injekciózással visszük be olyan mélyre, ahová a krémek hatóanyaga már nem jut el. Ez a kezelés különösen ajánlott a dekoltázs, a nyak és az arc egyes részeinek fiatalítására. A kezelést elsősorban 40 év felettieknek javaslom.

 ORVOSI MÉLYHIDRATÁLÁS ELŐNYEI

Idővel természetes módon a bőr veszít teltségéből, feszességéből annak ellenére is, ha krémezéssel kozmetikai kezelések által óvjuk állapotát. A Juvéderm Hydrate kezeléssel bőröd visszanyeri fiatalos rugalmasságát, ragyogását és hidratáltságát. Nagyon eredményes a száj, az ajkak környéki ráncok és a dekoltázs kis ráncainak enyhítésében, eltüntetésében. Az arc- és dekoltázsfiatalítás mindössze 15-20 percig tartó, minimális fájdalommal járó nem műtéti eljárás, mely után azonnal folytathatod a mindennapi tevékenységedet.

Eredménye pár napon belül látható, hatása hosszan tartó, akár 3 hónapig is tart.

ORVOSI MÉLYHIDRATÁLÁS MENETE

A plasztikai sebész a fertőtlenített arcbőr alá, vékony tűvel juttatja be a feltöltőanyagot. Ha szükséges, masszírozással egyenletesen eloszlatja azt. Fontos, hogy a plasztikai sebész tudjon arról, ha korábban már volt ráncfeltöltésed, mert ez befolyásolhatja, hogy milyen anyagot használ a feltöltéshez. A feltöltés után a kezelt területen előfordulhat duzzadt, bőrpír, minimális véraláfutás. Ezek a tünetek a feltöltést követő néhány napon belül elmúlnak, hűtéssel gyorsíthatod is a folyamatot. A kezelést követő 24 órában kerüld az erős artikulációt, hogy a töltőanyag biztosan a helyén maradjon. A feltöltés hatása egyéni adottságoktól is függ, azonban a felszívódás után azonnal megismételhető a kezelés.

ORVOSI MÉLYHIDRATÁLÁS KOCKÁZATAI

A feltöltés során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Fontos tudni azonban, hogy mint minden beavatkozás, a feltöltés is kockázattal jár, azzal együtt, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen a kezelésen és elégedettek az eredménnyel.

Ilyen kockázati tényező lehet a helyi duzzanat, zsibbadt érzés, bevérzés, utóvérzés, esetenként allergiás reakció.

ÁR: 85.000 – 265.000 forint a töltőanyag mennyiségétől függően
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!