Ráncfeltöltés botox

A botox kezelés hatása 4-6 hónapig tart, az eljárás később újra megismételhető.

A botox ideális megoldás azok számára, akik szeretnék korrigálni, csökkenteni a már kialakult ráncokat a szem körül, a homlokon vagy a szemöldökök közötti területen egy gyors, megbízható, nem műtéti eljárás keretében.

BOTOX KEZELÉS ELŐNYEI

– a töltőanyag az Allergan b.tox, az Egyesült Államok csúcsminőségű vezető márkája

– mindössze 10-15 percig tartó, minimális fájdalommal járó, nem műtéti beavatkozás

– a botox kezelést követő 1-3. napon már lehet látni a kezelés korai eredményét

– a végleges eredmény eléréséhez kb. 10 napra van szükség

– utána azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat

– alkalmas az arckarakter formázására

– célzottan simítja ki a ráncokat

BOTOX MŰKÖDÉSI ELVE

A botox kezelés a legyengített botulinum toxin megfelelően hígított oldatával végzett kezelés elnevezése. A b.tox készítményt fiziológiás sóoldattal való hígítás után tűvel juttatja a plasztikai sebész a bőrbe. A botox csak a ráncokért felelős izmokat kezeli úgy, hogy hozzákapcsolódik az idegvégződéshez, kémiai úton gátolja az ingerületvezetést. A ráncokért felelős izmok megfeszülését a botox meggátolja, de az arc többi izmára a b.tox kezelés nincs hatással, nem veszíted el a természetes mimikádat. A botox hatása átmeneti és elmúlta után az izomműködés változatlan formában helyreáll.

B.TOX KEZELÉS MENETE

A botox kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, ritkán szükséges lidocain injekció, az esetek többségében elegendő érzéstelenítő krém használata a bőrfelületen. A plasztikai sebész a fertőtlenített arcbőr alá vékony tűvel bejuttatja a b.toxot. A botox injekció után előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, azonban ezek a tünetek rövid időn belül eltűnnek. A kezelt területen javasolt az izmok mozgatása, mely elősegíti a kedvezőbb eredményt. A b.tox kezelés után nem ajánlott a napozás, a szaunázás, illetve minden olyan tevékenység, ami a kezelt terület melegedésével jár, mert gyengíti annak hatását. A botox injekció hatása 4-6 hónapig tart, és rendszeresen ismételhető. Ha nem szeretnéd megismételni a kezelést az arc ráncai ugyanolyanok lesznek a kezelés hatásának megszűnésével, mint a b.tox kezelés előtt. Orvosi tapasztalatok alapján, az ismételt botox kezelések hatása még hosszabb ideig tart, mint tartott az első kezelés alkalmával, így a kívánt eredmény fenntartásához a jövőben egyre ritkábban lesz szükséged a b.tox kezelésre.

BOTOX KEZELÉS KOCKÁZATAI

A b.tox kezelés során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden beavatkozás, a botox kezelés is kockázattal jár, attól függetlenül, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen b.tox kezelésen és elégedettek az eredménnyel. Azután, hogy plasztikai sebészeddel mindent átbeszéltetek, ismerteti veled az esetleges kockázatokat, komplikációkat

és a b.toxkezelés utáni teendőket is. Ilyen kockázati tényező lehet helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, hányinger, fejfájás, a felső szemhéj, alsó szemhéj vagy az ajkak ptosisának (lógás, megereszkedés) kialakulása, ritka esetben aszimmetria.

ÁR: 50.000 – 105.000 forint a kezelendő felület nagyságától függően
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!