Ráncfeltöltés hyaluron

A ráncfeltöltés eredménye azonnal látható, hatása hosszan tartó, akár 6-18 hónapig is tart. Amennyiben a ráncfeltöltés mellett döntesz, a részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a ráncfeltöltést. Ráncfeltöltés az arc számos területén alkalmazható, a homlok ráncain, a glabellán, a szemöldök közt, az alsó vagy felső ajkak körül megjelenő apró ráncokon, illetve a nasolabilis redőn is.

RÁNCFELTÖLTŐ ANYAGOK

Kétféle csoportja van, a felszívódó és nem felszívódó anyagok. A Juvéderm termékcsalád termékei hialuronsav alapú, sima állagú, gél töltőanyagok, hatásuk fél-másfél évig tart. A töltőanyag bevitelének, injekciózásnak többféle technikája van a mélység, irányvezetés és a beadás folytonossága szerint. Szükség esetén a ránctalanítás végén orvosod masszírozással oszlatja el a beadott töltőanyagot.

RÁNCFELTÖLTÉS MENETE

A ráncfeltöltés mindössze 10-15 percig tartó nem műtéti eljárás, mely után folytathatod a mindennapi tevékenységedet. Mivel az alapesetben használt ráncfeltöltő anyag tartalmaz lidocaint, így nincs szükség külön érzéstelenítésre a kezelés előtt. Amennyiben korábban allergiás reakciót tapasztaltál a lidocainnal kapcsolatban, például fogorvosi kezelésnél, mindenképp jelezd plasztikai sebészednek. Ilyen esetben a Juvéderm lidocainmentes változatát alkalmazzák majd nálad. Fontos, hogy a plasztikai sebész tudjon arról, ha korábban már volt ráncfeltöltésed, mert ez befolyásolhatja, hogy milyen anyagot használ a feltöltéshez. Ha mélyebb, nasolabilis redőt tölt fel a plasztikai sebész, javasolhatja, hogy a kezelendő területen injekciós érzéstelenítésre kerüljön sor a ráncfeltöltés előtt. A plasztikai sebész a fertőtlenített arcbőr alá vékony tűvel juttatja be a feltöltőanyagot. Ha szükséges, masszírozással egyenletesen eloszlatja azt.

A ráncfeltöltés után előfordulhat a kezelt területen duzzanat, bőrpír, minimális véraláfutás. Ezek a tünetek a ráncfeltöltést követő néhány napon belül elmúlnak, hűtéssel gyorsíthatod is a folyamatot. A kezelést követő 24 órában kerüld az erős artikulációt, hogy a töltőanyag biztosan a helyén maradjon. A ráncfeltöltés hatása egyéni adottságoktól is függ, a felszívódás után azonnal megismételhető a kezelés.

RÁNCFELTÖLTÉS KOCKÁZATAI

A ráncfeltöltés során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Mint minden beavatkozás, a ránctalanítás is kockázattal jár, azzal együtt, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen ránctalanító kezelésen és elégedettek az eredménnyel. Ilyen kockázati tényező lehet helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, töltőanyag elmozdulása, becsomósodása, aszimmetria, esetenként allergiás reakció.

ÁR: 85.000 – 265.000 forint a kezelendő felület nagyságától függően
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!