Szájfeltöltés

Szájfeltöltés = kacsaszáj? Nem! 

A női száj az érzékiség egyik szimbóluma, azonban genetikailag csak kevés nőnek adatik meg a dús, telt ajak. 

Természetes és ízléses hatás érhető el a hyaluron géllel történő injekciós eljárás során. 

 SZÁJFELTÖLTÉS ELŐNYEI


Az ajakfeltöltés segítségével a vékony, esetleg aszimmetrikus ajkak mérete és formája tökéletesen és természetesen megváltoztatható. A szájfeltöltés után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat. A részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a szájfeltöltést. A ráncfeltöltő anyag, a Juvederm, lidocaint is tartalmaz.

– az ajakfeltöltés eredménye azonnal látható
– szimmetrikus, dús ajkaid lesznek ~1 éven át

– minimális fájdalommal jár

– csupán ~20-25 apró tűszúrás

– nem műtéti eljárás


AJAKFELTÖLTŐ ANYAGOK

Alapjában véve kétféle csoportja van: felszívódó és nem felszívódó anyagok. 
Én a felszívódó anyagokat, a Juvederm termékcsalád termékeit ajánlom. Ezek hialuronsav alapú, sima állagú, géltöltő anyagok, hatásuk fél-másfél évig tart. A töltőanyag bevitelének (injekciózásnak) többféle technikája van a mélység, irányvezetés és a beadás folytonossága szerint. Szükség esetén, az ajakfeltöltés végén orvosod masszírozással oszlatja el a beadott töltőanyagot.

MI A HYALURONSAV?


Ez egy teljesen természetes feltöltőanyag! A hyaluronsav ugyanolyan része a szervezetednek, mint a kollagén, az elasztin, illetve az aminosavak. Ez sav felelős a szövetek (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. 

AJAKFELTÖLTÉS MENETE

Amennyiben korábban allergiás reakciót tapasztaltál a lidocainnal kapcsolatban pl. a fogorvosi kezelésnél, mindenképp jelezd plasztikai sebésznek! Ne aggódj, a Juvedermnek van lidocainmentes változata is. Ha éppen herpeszed van, a szájfeltöltés nem végezhető el addig, amíg a betegség fennáll. A plasztikai sebész a fertőtlenített bőr alá vékony tűvel juttatja be a feltöltő anyagot. Ha szükséges, masszírozással egyenletesen eloszlatja azt. Az ajakfeltöltés után előfordulhat, hogy a kezelt területen duzzanat alakul ki, de ez általában 1 napon belül leapad. A kezelést követő 24 órában kerüld az erős artikulációt, hogy a töltőanyag biztosan a helyén maradjon. A száj a kezelést követő 10 napban még kissé érzékeny maradhat. Az ajakfeltöltés tartóssága egyéni adottságoktól is függ, a felszívódás után azonban azonnal megismételhető a kezelés.

AZ AJAKFELTÖLTÉS KOCKÁZATAI

A szájfeltöltés során rendkívül ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Évente több ezren esnek át problémamentesen a szájfeltöltésen és elégedettek az eredménnyel. Esetlegesen helyi duzzanat, bevérzés, pirosság előfordulhat. Kivételes esetekben viszketés, zsibbadt érzés, töltőanyag elmozdulása, becsomósodása, aszimmetria, legritkább esetben allergiás reakció előfordulhat. 

ÁR: 55.000 – 115.000 forint a töltőanyag mennyiségétől függően
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!