Szem alatti karikák kezelése

A saját zsírral történő feltöltés és a hyaluronsav alapú töltőanyag használata is alkalmas a szem alatti sötét karikák felszámolására. A saját zsírral való feltöltés picit tartósabb, ideális lehet azoknak, akik érzékenyek a hyaluronsavas készítményekben lévő lydocainra vagy eleve terveznek zsírleszívást, illetve ha pár hónappal tartósabb eredményre vágynak. De nincs jelentős különbség, mindkettő ismétlésre szorul az idő múlásával. 

SAJÁT ZSÍRRAL VALÓ FELTÖLTÉS

Két indok lehetséges a műtétre. Vagy kér a páciens komplett zsírleszívást és így össze lehet kötni a kellemest a hasznossal és arc volumenhiányos területeire betölteni a leszívott zsírt vagy másik lehetőségként csak annyi zsírt távolítanak el róla, amennyi éppen az arcfeltöltéshez szükséges, ez a testen nem fog látványos eredményt hozni. A zsírleszívás altatásban vagy helyi érzéstelenítéssel történik, mennyiségtől és a terület nagyságától függően.

HYALURONSAV HASZNÁLATÁVAL

Szem alatti árkok feltöltésére hyaluronsav alapú töltőanyagot is lehet használni, ez kb. 6-9 hónapra megoldja a problémát. Utána a kezelés ismételendő. A töltést prémium minőségű Juvederm termékcsaláddal, profi orvos, oktató esztétikai sebész végzi. Erre több különböző csomagajánlatunk is van, amivel a páciens is jobban jár, mert általában több ampulla szükséges. Van, hogy a kezelések eltérnek a csomagajánlattól az orvos meglátása szerint, ezért az itt olvasható tájékoztatást csak irányadónak kell tekinteni. Minden esetben személyes konzultáció szükséges a kezelés megkezdése és a pontos ár meghatározása előtt.

A szem alatti karikák kezelésére az orvos leggyakrabban ez a két lehetőséget ajánlja, de botox-al kombinált csomagok is léteznek.

ÁR: 340.000 – 540.000 forint (saját zsírral) vagy 140.000 – 210.000 forint (hyaluron alapú töltőanyaggal)
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!