Szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika elvégzése általában 35 éves kor felett jellemző, de ennél fiatalabb korban is van rá lehetőség az egyéni adottságok tükrében. A szemhéjplasztika eredményeként a szemkörnyék és a tekintet valamint az egész arc fiatalosabbá válik.

A szemhéjplasztikával korrigálható a duzzadt, táskás szem és a szem körül megereszkedett bőr.

SZEMHÉJPLASZTIKA ELŐNYEI

Eredménye azonnal látható, az arc a végleges eredményt 6 hét múlva fogja mutatni. Látványos megoldás a lógó szemhéjra, újra fiatalos lesz a tekintet. Műtét után 1­-2 héttel visszatérhetsz a munkádhoz. A műtéti hegek a szemredőkben, a szempilla vonalában helyezkednek el, szinte láthatatlanok és fokozatosan halványulnak. A szemhéjplasztika során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény.

MŰTÉT ELŐTTI TEENDŐK

Mielőtt sor kerülne a műtétre, a plasztika konzultációt követően vizsgálatokon kell részt venned, mely a laborvizsgálatot és EKG-­t foglal magában. Arról, hogy további vizsgáltokra van-­e szükség, plasztikai sebészed ad majd felvilágosítást.

MŰTÉT MENETE

A szemhéjplasztika történhet helyi érzéstelenítésben, esetleg altatásban. A szemhéjplasztikát minden esetben  technikailag jól felszerelt műtőben végzi a plasztikai sebész, ahol ­ rendelkezésre áll intenzív ellátás, ha komplikációk lépnének fel a műtét közben. A beavatkozás 1-­3 órát vesz igénybe, attól függően, hogy alsó, felső vagy mindkét szemhéj műtétre kerül sor. A felső szemhéjon a metszés a belső szemzugtól halad a pillasor felett, az áthajlási redőben a külső szemzug irányába és a természetes ráncok területén folytatódik. Az alsó szemhéjon a metszés közvetlenül a pillasor alatt halad a belső szemzugtól a külső szemzug irányába és folytatódik a természetes ráncokban. Mind az alsó, mind a felső szemhéjplasztika során a bőr elmetszése után kerül sor a felesleges bőr, zsírszövet, esetleg izomszövet eltávolítására. A műtét végén kötés kerül a szemre. A szemhéjplasztikát követően néhány órás megfigyelésre a kórházban maradsz, de már a műtét napján ­ kísérővel ­ hazaengedünk. Előfordulhat, ­ amennyiben a plasztikai sebészed indokoltnak tartja, ­

hogy 1 éjszakát kell a kórházban töltened, egy kényelmesen felszerelt, légkondicionált, saját fürdővel ellátott szobában.

SZEMHÉJPLASZTIKA KOCKÁZATAI

A szemhéjplasztika során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás, a szemhéjplasztika is kockázattal jár, azzal együtt, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen szemhéjplasztikai beavatkozáson és elégedettek az eredménnyel. Ilyen kockázat lehet az utóvérzés, gyulladás, fertőzés, keloidos heggyógyulás, aszimmetria, altatás esetén altatással szembeni túlérzékenység.

A plasztikai sebészeti konzultáció díjmentes!
szemhéj alsó: 210.000 forinttól / szemhéj felső: 250.000 forinttól / mindkettő: 320.000 forinttól, a beavatkozás mértékétől függően. 
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!