Túlzott izzadás kezelése

A túlzott izzadás botox kezelése ideális megoldás azoknak, akik szeretnék megszüntetni a verejtékezést, elfelejteni a kellemetlen szituációkat és könnyedén viselni a meleg hónapokat. A b.tox kezelés gyors, és megbízható, ­nem műtéti ­ eljárás. A túlzott izzadás hátterében általában belső okok állnak, melyeket alapos belgyógyászati kivizsgálás során endokrinológus segítségével deríthető fel, így célzottan kezelhető a probléma.

BOTOX KEZELÉS ELŐNYEI

A kezelés segítségével lehetőség van az izzadást termelő mirigyek időszakos blokkolására a hónalj, a talp és a tenyér területén. A b.tox kezelés hatása 4­-6 hónapig tart és rendszeresem ismételhető. A kezelés időtartama mindössze 15 perc egy­-egy területen, mely után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat. Orvosi tapasztalatok alapján az ismételt b.tox kezelések hatása egyre hosszabb ideig tart, így a kívánt eredmény fenntartásához a jövőben egyre ritkábban lesz szükséged a botox kezelésre.

KEZELÉS B.TOX INJEKCIÓVAL

A b.tox kezelés a legyengített botulinum toxin megfelelően hígított oldatával végzett kezelés elnevezése. A botox csak az izzadásért felelős izmok működését gátolja úgy, hogy hozzákapcsolódik az idegvégződéshez és kémiai úton blokkolja az ingerületvezetést. A botox hatása azonban csak átmeneti, később az izomműködés újra helyreáll. Amennyiben alkalmas vagy a b.tox kezelésre, a konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégezheti a beavatkozást, amely helyi érzéstelenítésben történik. A plasztikai sebészednek fontos tudnia arról, ha bármilyen aktív bőrbetegséged van, ugyanis amíg ez fennáll, a botox kezelés nem végezhető el. A b.tox injekciót nem ajánlom akkor, ha terhes vagy és szoptatsz, illetve ha bármilyen izomműködési vagy idegrendszeri problémád van. A botox injekció beadása után előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, azonban ezek a tünetek rövid időn belül elmúlnak. A kezelést követő 1-­3. napon már érezhető a b.tox kezelés korai eredménye, a végleges hatás eléréséhez kb. 10 napra van szükség. A b.tox kezelés után nem ajánlott olyan tevékenységek végzése, melyek a kezelt területek melegedésével járnak, mert gyengül a b.tox hatása.

Napozás, szaunázás, sportolás kerülendő.

BOTOX KOCKÁZATAI

A b.tox kezelés során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény, azonban mint minden beavatkozás, a botox kezelés is kockázattal jár, azzal együtt, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen ezen a kezelésen és elégedettek az eredménnyel. A plasztikai sebészed a konzultáció alkalmával ismerteti veled az esetleges kockázatokat, lehetséges komplikációkat és a b.tox kezelés utáni teendőket is. Ilyen kockázati tényező lehet a helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, hányinger, fejfájás.

ÁR: 160.000 forint
Pontos árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával tudunk kalkulálni!

Az árak csupán tájékoztató jellegűek!

Szeretnél többet megtudni a beavatkozásról? Érdekelnek a részletek? Vedd fel velem a kapcsolatot!