_ZOL4014 vágott

Gyakran Ismételt Kérdések

A legjobb, ha ezt az orvosodra bízod, vele együtt döntöd el egy személyes konzultáció alkalmával, ugyanis a mirigyállományod, a mellkasod szélessége, a bőröd állaga és a testarányaid határozzák meg, hogy neked milyen formájú és mekkora implantátum lesz a tökéletes választás. Tudj meg többet a mellplasztikáról! Kattints ide!

Sajnos igaz a mondás, a szépségért meg kell szenvedni. Nem kell azért elviselhetetlen kínokra gondolni. A fájdalomküszöbe nyilván minden embernek más és más. Az injekciós, a lézeres kezelések és a műtétek között is jelentős különbségek vannak ami a kellemetlenséget illeti. Fontos viszont tudnod, hogy az orvosok mindent megtesznek azért, hogy a fájdalmat lecsökkentsék amennyire csak lehet, hogy Te jól érezd magad! Szóval ne aggódj, ki lehet bírni

Nem mindenkinél alkalmazható. Nem mindig lehet pontosan meghatározni a méretnövekedést, a tökéletes szimmetria sincs garantálva és a részleges felszívódás emiatt esetleg újabb feltöltésekre lehet szükség. A keblek korábbi térfogatának visszanyerésére (szülés vagy fogyás után) esetleg megfelelő módszer lehet.

Nem. Természetes és ízléses hatás érhető el a hyaluron géllel történő injekciós eljárás során. A szájfeltöltés mindössze 10 percig tartó, minimális fájdalommal járó, nem műtéti eljárás, mely után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat.

Tudj meg többet a szájfeltöltésről! Kattints ide!

Igen, mert a szőrszál kiégetése diódalézerrel történik és nem a kozmetikákban használt IPL vagy közismert nevén villanófényes kezeléssel, amely sajnos nem végleges, csak időszakos megoldást nyújt. Nekem például 2008 óta nem nőtt vissza a kezelt felületeken a szőr. Igen, így van, 15 éve!!! 

Tudj meg többet a végleges lézeres szőrtelenítésről! Kattints ide!