HOGYAN SEGÍTELEK PLASZTIKAI TANÁCSADÓKÉNT?

1  Biztosan tudom, hogy a legmegfelelőbb útmutatásra van szükséged, a lelkiismeretem nem engedné meg azt, hogy valaki egy életen át viselje egy rosszul sikerült műtét nyomait. A tested átformálása egy életre szóló, nagyon komoly döntés! Ne kockáztass azzal, hogy az internetről, csilli-villi webdesign vagy olyan netes fórumok alapján választasz orvost, ahova még ha segítő szándékkal is, de bárki írkálhat (szakmailag hülyeségeket)! Írj nekem! Boldogan segítek neked abban, hogy még gyönyörűbb nővé, vagy még vonzóbb férfivá válj! Inkább kockázatot vállalsz és egyedül vágsz neki leszervezni a plasztikai műtéted? Ne tedd! Válaszd ki, hogyan támogassalak Téged!

2 Nem csak információkkal, javaslatokkal segítek, valamint megosztom veled az évtizedes tapasztalataimat, hanem képviselem az érdekeidet is, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed. A szakmailag tájékozott, segítőkész barátnő szerepét vállalom. Csak olyan szolgáltatást ajánlok, amiről tudom, hogy valóban tökéletes megoldást nyújt. Bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám! Az első pillanattól kezdve a gyógyulás legvégéig hasznos, gyakorlatias tanácsokkal látlak el online és telefonon, tehát mindenben segítelek. (pl. hogyan készülj fel a konzultációra és a műtétre, mit vigyél magaddal a kórházba, hogy gyógyulj szépen és gyorsan otthon, mit ehetsz korlátlanul, hogy a műtét után ne ugorjanak rád a plusz kilók…) Keress meg és találjuk ki együtt, hogyan válhatsz még szebbé és   magabiztosabbá!

A legjobb szakemberekkel és plasztikai sebészekkel működök együtt. Kivétel nélkül, minden ügyfelem, minden beavatkozás esetében 100% elégedett volt az elmúlt 12 év során. Biztonságban leszel és tudhatod, hogy az eredmény is hibátlan lesz! Lesz néhány egyszerű kérdésem, hogy az igényeidet felmérjem. A válaszaid alapján tudni fogom, hogy számodra melyik sebész és klinika a megfelelő választás és őket kérem meg, hogy keressenek téged telefonon – mint a Szépészet.hu ügyfelét – a konzutációs időponttal kapcsolatban.

Felkészítelek a konzultációra! Mindent tudni fogsz már azelőtt, hogy találkoznál az orvossal! Hogy mire számíthatsz, mi fog történni pontosan, hogy milyen ruhát vegyél fel, elárulom a praktikussági szempontokat. Ha szeretnéd, el is kísérlek és az idegen, szakmai orvosi kifejezéseket magyarra fordítom neked, hogy mindent pontosan megérts, mielőtt döntést hozol. A leggyakrabban előforduló kérdéseket felteszem helyetted a sebésznek, hogy arra a kérdésre is korrekt orvosi választ kapj, amit elfelejtettél megkérdezni. Én is el tudom mondani, de jó az, ha az orvos szájából is hallod. Ha van kedved, hallgasd meg az én történetemet!

Felkészítelek a műtétre. Olyan hasznos és praktikus tanácsokat adok, amik eszedbe se jutnának. Mit hozz magaddal és hogyan készülj fel a nagy napra? Mi fog történni előtte és utána, mikor mehetsz haza másnap, …és még millió egyéb tudnivaló! Nyugodtabb leszel, ha ezeket a dolgokat előre tudod, és nem ott szembesülsz majd valamivel, amire azt mondod, de jó lett volna, ha valaki ezt előre elmondja. Nos, én ezt mind elmondom előre! Erre érdemes igent mondanod, mert mint a legtöbben, valószínűleg Te is hajlamos lennél bepánikoltatni saját magad a műtét előtt, de ne aggódj, én ezt majd jól nem hagyom! Még meditációs hanganyagom is van, ami oldja a stresszt és a nagy átalakulás előtt kisimogatja a lelked aggodalmait! Szeretettel ajánlom a 2. csomagot, ha szeretnéd, hogy személyesen is ott legyek melletted, mielőtt bekerülsz a műtőbe.

Felkészítelek a műtét utáni időszakra. Arra általában senki sem gondol, hogy a műtét nem a folyamat vége, hanem csak a közepe. Milyen termékekkel, milyen egészségmegőrző tanácsokkal érheted el a legszebb eredményt? Fontos, hogy gyorsan és lehetőleg hegmentesen gyógyulj, hogy tudd, mire van szükséged az első 1 hónapban. A gyógyulás egy nagyobb műtét után több hét is lehet, így fontos tudnod, hogy mit és mikor kezdhetsz sportolni, hogy tartsd addig is a súlyod, fincsi diétás recepteket küldök, sőt még azt is megírom, milyen pózokban lesz lehetséges a szex. Nincs tabu! Minden kérdésedre válaszolok.

MIÉRT ÉRI MEG NEKED, HA TŐLEM KÉRSZ TANÁCSOT? 

× több, mint egy évtizede dolgozom plasztikai szaktanácsadóként

empatikus vagyok, pontosan tudom milyen érzéseid, gondolataid vannak, hiszen én is átéltem ezt

× közös az érdekünk, én is azt szeretném, ha maximálisan elégedett lennél az eredménnyel és velem

× több szépészeti beavatkozáson vettem részt, személyes tapasztalataimat megosztom veled

× csak olyan szolgáltatást ajánlok, amiről tudom, hogy valóban tökéletes megoldást nyújt

× szerintem nincsenek hülye kérdések, az a rossz ha nem kérdezed meg, ami érdekel

× a személyes konzultáción valószínűleg nem fog az összes kérdés eszedbe jutni

× képviselem az érdekeidet, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed

× előfordulnak speciális esetek, ilyenkor külön konzultálok az orvossal

× szakmailag tájékozott vagyok, kérdezz bátran és segítek

× ha szeretnéd, elkísérlek a plasztikai konzultációra

× online és telefonon válaszolok a kérdéseidre

× 100%-os az elégedettségi referenciám

× segítőkész barátnőként támogatlak

× ha akarod, ott leszek veled a műtét előtt

 

_ZOL4012 - háttér nélkül

MIÉRT ÉRI MEG A SZOLGÁLTATÓNAK, HA TŐLEM KÉRSZ TANÁCSOT?

× megkönnyítem a munkáját, hiszen előzetesen megkaptad a legfontosabb információkat, tőlem

× az orvos elfoglalt, örülni fog, ha időt spórolok neki és nem az ő feladata lesz ‘mindent’ elmondani

× több ideje marad, így hatékonyabban tud a munkájára (gyógyításra, szépészetre) koncentrálni

× ha szeretnéd, elkísérlek a plasztikai konzultációra, így jelen lesz egy közös ismerősötök, … én

× a legtöbb plasztikai sebész férfi, nem tudja mit él át egy nő ilyenkor, én viszont emlékszem rá

× közös az érdek, az orvos azt szeretné, ha te is és én is elégedettek lennénk az eredménnyel

× kevésbé stresszes egy ügyfél, ha tudja, hogy pontosan mi fog történni a konzultáción

× az orvosnak kisebb összeget kell költenie ügyféltájékoztatásra

× ha tökéletes munkát végez, csak akkor ajánlom őt másoknak is

Úgy gondolom nagyon bölcsen teszed, ha tanácsot kérsz tőlem, hiszen ez a döntés arról szól, hogy egy testrészed kerül átformálásra. Ne feledd, ez komoly felelősség! A legnehezebb feladat, eldönteni, hogy melyik sebészt válaszd. Mert hiába van hírneve, hiába celebsebész, ez sajnos nem garancia a minőségre. A weboldala is meggyőző lehet, de ez arra utal, hogy ügyes az informatikusa és nem tudhatod meg belőle, hogy milyen ügyes a műtőben. Akik tőlem kérnek tanácsot, a legjobbat érdemlik! Egy szó, mint száz, a legjobbakkal dolgozom együtt és 100%-os az elégedettségi referenciám. Ez azért van így, mert az a munkám, hogy te elégedett légy! Megérdemled a szépséget!