LIPOGEMS ŐSSEJT AKTIVÁLÁS

A Lipogems, annak az egyszer használatos eszköznek a neve, amivel a zsírszövetet feldolgozzák és az őssejtben gazdag zsírt visszainjektálják a test különböző részeibe. A Lipogems FDA minősített (Food and Drug Administration) azaz megfelel az Amerikai Gyógyszerellenőrzési Hivatal követelményeinek is. Forradalmian új módja az eltávolított zsírszövet újra felhasználásának, különböző betegségek (pl. porckopás, ízületi sérülés) és szépészeti kezelések (pl. arcfeltöltés, kézfej fiatalítás, hajnövekedés serkentés, hüvely regenerálása, hegek okozta bemélyedések korrekciója) esetében. A zsírszövet nagyon dinamikus és aktív biológiai szövet.

MIÉRT ANNYIRA JÓ A LIPOGEMS?

A Lipogems által ’előállított’ zsírsejtek a beültetett új területen kommunikálni kezdenek az ott jelen lévő sejtekkel és képesek különböző más funkciójú sejtekké átalakulni (pl. porc, izom, csont, ínszalag). Emellett megfékezik a hegesedési folyamatot, erősítik a szövetek regenerálódási képességét, leállítják az oxigénhiány miatt fellépő sejtelhalást, baktériumölő és gyulladásgátló anyagokat termelnek, tartalmaznak növekedési faktorokat, támogató sejteket (pericitákat) és gyógyító fehérjéket (citokineket) amik segítik a sejtek kommunikációját.

A FORRADALMIAN ÚJ TECHNOLÓGIA

Lipogems technológia.jpg

A Lipogems egy zárt és steril eszköz, aminek segítségével koncentráltabbá teszik a visszajuttatott őssejtállományt és a szükséges támogató sejteket (pericitákat) és gyógyító fehérjéket (citokineket). A készülékben a zsír egy enzim-mentes, kizárólag fizikai behatások és szűrők segítségével elvégzett kezelést kap, így kiválóan megőrizhető a természetes és teljes szövetközeg, maximálisan kihasználható a regeneráló képesség. A gyulladáskeltő olajok, vérmaradványok, szükségtelen sejttípusok kiválasztásra és eltávolításra kerülnek. Mivel a saját szervezetedből nyert szövet kerül visszajuttatásra, ezért azt befogadja a tested, nem fog kilökődni, nem történik irritáció, nem tapasztalsz majd véraláfutást és duzzanatot sem. A kezeléseket általában helyi érzéstelenítéssel végzik (ha indokolt, akkor központi fájdalomcsillapítás vagy altatás is lehetséges), így a kezelés után azonnal hazamehetsz, folytathatod napi rutinodat.

A KEZELÉS MENETE

A bőr érzéstelenítése után egy vékony, tompahegyű kanülön keresztül fecskendeznek sóoldatot és további érzéstelenítőt, ami kb. 15 perc alatt elérzésteleníti a területet. Ezt követi a zsírleszívás, melynek során 50-500 cm3 mennyiségű zsírt távolítanak el, amiből 30-45 perc alatt feldolgozzák a visszajuttatandó őssejtállományt és a szükséges támogató sejteket (pericitákat) és gyógyító fehérjéket (citokineket), hogy aztán a kezelendő felületbe, testrészbe juttathassák vissza.

A Lipogems kezelés ára minimum 300.000 forint, mert kb. ennyibe kerül egyszer használatos eszköz, ami a kezelés legfontosabb eleme. Ha pontos árat szeretnél tudni, írj nekem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenhárom + tizenhárom =