Mellplasztika 30% kedvezménnyel!

Itt az ősz és az egyik magánklinika-partnerem, ennek apropóján 30% kedvezménnyel biztosítja a mellplasztika műtéteit. Ha mellműtétet terveztél, most érdemes jelentkezned! Az akció ugyan november elejéig él, de ha nem marad szabad időpont konzultációra, akkor lemaradsz a kedvezményről! Jelezz vissza gyorsan és intézem Neked az időpontot, hogy minden részletet megbeszélhess a plasztikai sebésszel! A konzultáció díjmentes! 

Előbb gyere el és tájékozódj a lehetőségeidről, csak azután hozz döntést!

Mellnagyobbítás: minőségi,  szövetbarát, élethossz-garanciás implantátumokkal! Érdemes tudnod, hogy a mellnagyobbítással a mellek mérete, alakja, asszimetriája és méretbeli különbsége is korrigálható. A mellnagyobbítás mellfelvarrással is kombinálható, ha szükséges. 

Mellfelvarrás: Az évek múlásával a mell bőre és mirigyállománya megereszkedik, lógás alakul ki. Ebben az esetben a megoldás, a mellfelvarrás. A műtét által a mell feszesebbé tehető, alakja esztétikusan formálható.

Mellkisebbítés: A mellkisebbítés olyan műtéti eljárás, melynek eredményeként csökken a mell térfogata, súlya és esztétikusabb lesz az alakja. Arányos melleid segítenek abban, hogy visszanyerd az önbizalmad. A mellkisebbítés eredménye hosszú távú, új mellméreted megszabadít a hátfájástól, egyéb fájdalmaktól.

Mindhárom mellplasztika beavatkozásra vonatkozik a 30% kedvezmény!
A műtét eredménye azonnal látható, melleid végleges formájukat 3-4 hónap alatt veszik fel. 

Tehát jövő tavaszra és nyárra már csodás új kebleiddel próbálgathatod a csinos ruhákat, fürdőruhákat!

Így segítelek a megszépülésben plasztikai szaktanácsadóként és írj nekem, ha változtatnál a külsődön!