NŐképző Konferencia ... reméljük hamarosan

NŐképző, nem csak nőknek…

A konferencia lényege a szórakoztató útmutatás! Interaktív kerekasztal-beszélgetéseinken szakemberek és hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről, a leküzdött nehézségekről és gyakorlatias útmutatót adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez! Tanulj mások hibájából, használd fel élettapasztalatainkat! TABUK NÉLKÜL beszélgetünk sztárvendégeinkkel és szakértőkkel mindenről, ami a női léthez hozzátartozik. Az est zárásaként pedig minden kérdésedre válaszolunk,… ha tudunk. 

Téma:

Még szupertitkos
… szervezés alatt

Nekünk is betett a vírushelyzet, nagyrendezvényt így nem szervezhettünk, a webinariumnak meg nincs meg az a varázsa, hogy élőben ott vagyunk együtt és jól érezzük magunkat. Szóval ez még várat magára, de reméljük hamarosan találkozhatunk! 

Időpont: ???
Helyszín: ???
Részvételi díj: 4.990,- amely tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot + 1 nyereményszelvényt!
Szerezd meg az értékes fődíjat vagy a többi csajos nyeremény egyikét!

Akik tabuk nélkül kitárulkoznak:

közszereplő, akit szeretsz

influencer, akit követsz

IMG_7510 1___

Larion Zoé plasztikai szaktanácsadó, a Szépészet.hu és a NŐképző alapító-tulajdonosa aki gátlásos és önbizalomhiányos kishölgy volt, de jó-nőt faragott, képzett magából könyvek, szakértők és saját önképzési technikái által. Kérdezz tőle bátran, bármit! 
Innen ismerheted: Fitbalance egészségnagykövet, fotomodell, Blikk szépe, Playmate, Tv-s műsorvezető, latex-fétis modell, újságíró

IMG_7590 2_vágott

Müller Attila műsorvezető, ceremóniamester, zenész, színész, életművész, aki Larion Zoé férjeként változott át nőcsábászból példás családfővé. Még őt magát is meglepte az átalakulás! Nyílt, mosolygós és ami a szívén, az a száján típus! Nem kegyetlenül, de őszinte! 🙂
Innen ismerheted: Szeress Most! sorozat, Tv2, RTL-Klub, Viasat3, Cool tv, Rise Fm,…

szakértő, aki a témában tudományos alapon is képes hozzászólni, hiteles véleményt alkotni

Csere-Dési Viktória a DNA Plus Humángenetikai Centrum ügyvezető-tulajdonosa

Csere-Dési Viktória a DNA Plus Humángenetikai Centrum ügyvezető-tulajdonosa aki a NŐképző Konferencia szervezéséből is kiveszi a részét. Amellett, hogy két gyermekes anyuka, nap mint nap rengeteget tesz azért, hogy csinos és fitt maradjon. Egy korábbi betegség kis mértékben megváltoztatta testét, de személyiségéből fakadó harmóniája és szenvedélyessége azóta is boldog házasságának motorja. 

Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések?

….. a témához illően összeírjuk majd 

Szeretnéd hallani mások véleményét, tapasztalatát, titkait? Gyere el a NŐképző Konferenciára!

Időpont: ???
Helyszín: ???
Részvételi díj: 4.990,- amely tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot + 1 nyereményszelvényt!
Szerezd meg az értékes fődíjat vagy a többi csajos nyeremény egyikét!

Persze nem árulunk el mindent, de garantált, hogy nagyon jól fogod magad érezni és mosolyogva fogsz a konferencia után hazatérni! 
Hihetetlen, hogy a NŐképző támogatói mennyi ajándékkal kedveskednek és milyen elképesztő nyereményeket ajánlottak fel! 
A rendezvényen a beszélgetés mellett ajándékcsomag, és egyéb izgalmak is várnak rád! 

Támogatóink:

Időpont: ???
Helyszín: ???
Részvételi díj: 4.990,- amely tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot + 1 nyereményszelvényt!
Szerezd meg az értékes fődíjat vagy a többi csajos nyeremény egyikét!

21 tény!!! Ezért kihagyhatatlan a NŐképző!

1* szakemberek segítenek megoldást találni
2* hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről
3* gyakorlatias útmutatót kapsz a leküzdött nehézségekről
4*
ezek erőt adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez
5*
előcsalogatjuk a benned rejlő önbizalmat és szépséget
6*
oldjuk a feszültséget, lelki terhektől szabadulsz meg
7*
megkönnyebbülten fogsz készen állni a pozitív változásra
8*
ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a problémáddal
9*
a többi résztvevő között megértő barátokat találsz
10*
sokat tanulhattok egymás tapasztalataiból is
11*
egyre szebbé, érettebbé, céltudatosabbá válsz
12*
gondolkodhatsz máshogy, mint eddig és változtathatsz
13*
az új ismereteid által végre megélheted a nőiességed
14*
nincs jobb élethelyzet, mint a mostani, egy továbblépéshez
15*
tudatosul benned, hogy a változáshoz az akaratod is kell
16*
önbizalmad növeléséhez most megteheted az első lépést, itt a jó alkalom
17*
megkapod a leghasznosabb csajos tippeket ingyen
18*
a NŐképző közösség teljesértékű tagjává válsz
19*
a rendezvényen átveheted az ajándékcsomagod
20*
megnyerheted a nagyértékű nyeremények egyikét
21* itt jól érezheted magad, nem otthon uncsizol a tv előtt

Időpont: ???
Helyszín: ???
Részvételi díj: 4.990,- amely tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot + 1 nyereményszelvényt!
Szerezd meg a fődíjat vagy a többi csajos nyeremény egyikét!

Teszteld magad! Válaszolj IGEN-el vagy NEM-el a következő 10 kérdésre!
  1. Változást akarsz az életedben?
  2. Szeretnél magabiztossá válni?
  3. Vannak terveid, céljaid, megvalósítandó álmaid?
  4. Szeretnél elégedett lenni az életeddel és önmagaddal?
  5. Vágysz rá, hogy harmóniában legyen a lelked, a tested és a tudatod?
  6. Úgy érzed boldog és magabiztos vagy, kifogástalan a külsőd?
  7. Tudni szeretnéd, mi kell a tested optimális működéséhez?
  8. Kíváncsi vagy arra, hogy mások hogy látják a világot, hogyan alakítják a sorsukat?
  9. Érdekel, hogy miként lehetsz boldog a párkapcsolatodban?
  10. Szívesen találkoznál és beszélgetnél celebekkel, hírességekkel?

Értékelés: Számold össze az IGEN válaszaidat! Ha van legalább 3 IGEN válaszod, akkor gyere el a NŐképző kerekasztal- beszélgetésre, várunk szeretettel, köztünk a helyed! Olyan témákat válogatunk össze Neked, amit életed minden területén hasznosítani tudsz! Ha a gondolataid megváltoznak, az nem csak Rád lesz hatással, hanem minden másra is, a környezetedre és a Téged körülvevő emberekre is! Fejleszd a személyiséged, hogy megteremtsd önmagad legjobb verzióját! Mindezt elérni nem bonyolult, mégis önbizalmat építeni egyedül rettenetesen nehéz! A NŐképző segít ebben! Benned is van szépség és ott rejtőzik az önbizalom, csak tudni kell azt előcsalogatni. Ha te is akarod, gondolkodhatsz máshogy, mint eddig és az új ismereteid által végre megélheted a nőiességed! “Az önbizalom és elégedettség érzése tesz valakit ellenállhatatlanná, olyan példaképpé, akiből sugárzik valami titokzatos erő.” Ha már jelentkeztél, várlak sok szeretettel, ha még nem, most megteheted.

Nincs jobb élethelyzet, mint a mostani, egy továbblépéshez, bármennyire is nehéznek ítéled meg a jelenlegi körülményeidet.
Ahhoz, hogy változás történjen körülötted, neked kell megtenned az első lépést, itt a jó alkalom… Ne feledd:
“Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál rá kifogást.” (Stephen Dolly)

NYEREMÉNYSORSOLÁS!
Belépőd mellé kapsz egy nyereményszelvényt, mellyel esélyed van hazavinni a szenzációs csajos nyereményeket vagy akár fődíjat!

 

 

Az alapító-tulajdonos története:
Zoé

Larion Zoé vagyok, Magyarország első plasztikai szaktanácsadója, a Szépészet.hu és a NŐképző alapító-tulajdonosa, Fitbalance egészségnagykövet, fotomodell, Tv-s műsorvezető, újságíró, feleség, háziasszony és gazdi, lelkes környezet- és állatvédő, … de régebben egy jelentéktelen senkinek éreztem magam. Ez az én storym (video) Sok éven át komoly önbizalomhiánnyal küszködtem. Úgy éreztem mindenki más jobb nálam, ügyesebb, okosabb, szebb, szerethetőbb, mint én. Elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Teremtettem magamnak egy új életet, “megmarketingeltem magam” de ezt rettenetesen nehéz volt egyedül megtenni. Jó lett volna akkor, ha valaki segít nekem, ha beszélhettem volna valakivel az érzéseimről, aki megért és tudja, hogyan tudom a saját gyártású démonaimat leküzdeni, a saját gondolataimat átformálni és korlátaimat ledönteni. Mert ugye te is tudod, hogy néha te magad vagy a saját ellenséged? Igyekszem segíteni minden lehetséges módon. Abban is, hogy a tested alakítsuk szebbé, kívánatosabbá, akár külső beavatkozások által és abban is, hogy a tudatosság és belső harmónia megteremtése által építsük fel az önbizalmad. E két célkitűzésem, küldetésem az oka annak, hogy Magyarország első plasztikai szaktanácsadója, a Szépészet.hu és a NŐképző.hu alapító-tulajdonosa lettem. A hitvallásom: Tekints úgy a testedre, lelkedre, tudatodra, mint formálható anyagra! Miért ne törekedhetnél a tökéletességre?

Egy a fontos, érezd magad jól!

NŐképző story

Szépészet.hu ügyfeleim által tapasztaltam, hogy nem elegendő csak a külsőnket, testünket megváltoztatni ahhoz, hogy önbizalmunk maximális szintre kerüljön. Ahhoz, hogy ne csak elfogadjuk magunkat, hanem elégedettek is legyünk azzal akik vagyunk, ahhoz a tudatunkat kell befolyásolni, gondolatainkat kell megváltoztatnunk. Ennek a legegyszerűbb, legszórakoztatóbb, leghatékonyabb és legfájdalommentesebb formája az, ha nem a saját bőrünkön tapasztalunk és sérülünk, hanem más hibáiból okulunk és ellessük tőlük a jó ötleteket, amik számunkra is megoldások lehetnek. Erre való a NŐképző 🙂 2014 novembere óta tervezgetem, hogy életre hívom a NŐképzőt. 2017-ben elindítottam egyedül, de 2 alkalom után bebizonyosodott, hogy fejlődő vállalkozásom mellett, Magyarország első plasztikai szaktanácsadójaként, erre nem lesz időm és energiám. Be kellett látnom, hogy a szervezési feladatokat nincs kapacitásom segítség nélkül elvégezni. Amikor megismertem Vikit, percek alatt kiderült, hogy imádja az ötletem és óriási lelkesedéssel állt mellém a célok megvalósításában és oroszlánrészt vállalt a teendőkben. Mindig hálás leszek neki ezért!

Történelmi háttér

Több, mint 150 éves kezdeményezés, melynek az Országos Nőképző Egyesület elnevezést adták. “1867-ben Veres Pálné felhívással fordult a magyar nőkhöz, hogy egyesületi úton törekedjenek a hazai nőnevelést magasabb színvonalra emelni. Célja volt a nők alaposabb és magasabb kiművelése, közhasznú ismeretek elsajátítása által, az önfenntartásra képesítés nyújtása.” forrás: wikipedia

NYEREMÉNYSORSOLÁS!
Belépőd mellé kapsz egy nyereményszelvényt, mellyel esélyed van hazavinni a szenzációs csajos nyereményeket vagy akár fődíjat!

Gyere el rendezvényre, ahol az izgalmas beszélgetés mellett elképesztően sok nőcis meglepetés vár! A NŐképző Konferencia lényege a szórakoztató útmutatás! Interaktív kerekasztal-beszélgetéseinken szakemberek és hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről, a leküzdött nehézségekről és gyakorlatias útmutatót adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez! Tanulj mások hibájából, használd fel élettapasztalatainkat! TABUK NÉLKÜL beszélgetünk sztárvendégeinkkel és szakértőkkel mindenről, ami a női léthez hozzátartozik. Az est zárásaként pedig minden kérdésedre válaszolunk,… ha tudunk.