NŐképző, nem csak Nőknek…

A NŐképző konferencia lényege a szórakoztató útmutatás

A NŐképző interaktív kerekasztal-beszélgetésein szakemberek és hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről, a leküzdött nehézségekről és gyakorlatias útmutatót adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez! Tanulj mások hibájából, használd fel élettapasztalatainkat! TABUK NÉLKÜL beszélgetünk sztárvendégeinkkel és szakértőkkel mindenről, ami a női léthez hozzátartozik. Az est zárásaként pedig minden kérdésedre válaszolunk,… ha tudunk. Gyere el rendezvényeinkre, ahol az izgalmas beszélgetés mellett elképesztően sok nőcis meglepetés vár! Olvass tovább! Több, mint 500.000, azaz félmillió forint értékben adunk át hasznos tanácsokat, ajándékokat és sorsolunk ki nyereményeket résztvevőink között!

Fűvel-fával vagy csak otthon a paplan alatt?
… szex szingliként és párkapcsolatban

Pikáns a téma, tudjuk, de erről miért nem beszél senki??? Ciki, ha egy nő sok pasival (vagy nővel) fekszik le? Mennyi az átlagos vagy elfogadható trófea-létszám? Mi kell a nőnek, mire vágyik az ágyban? Mit vagy hajlandó megtenni egy férfi kedvéért? Ha szingli vagy, akkor kiszámíthatatlan, hogy mikor és kivel gabalyodsz össze 1 éjszakára, ha tartós kapcsolatban vagy, akkor viszont előzetes egyeztetéssel napra pontosan tervezitek meg, hogy mikor lesz a következő alkalom, ami így egyre szürkébbé és unalmasabbá válik. És ha már gyerekek is vannak, egy anyuka megszűnik nőnek lenni? … Meddig lehet, vagy egyáltalán kell-e hűségesnek maradni? Megcsalás után van visszaút, vagy már sosem lesz ugyanaz? Egyre több pár él nyitott kapcsolatban, de ez csak akkor működik, amikor már nincs érzelem?

Időpont: 2019.november 12. kedd. Érkezés 18 órától. A rendezvény vége 21:00
Helyszín: Lurdy Ház 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. 1.em. 2-es terem
Részvételi díj: 4.990,- amely tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot + 1 nyereményszelvényt!

Mitől kihagyhatatlan a NŐképző?

 • szakemberek segítenek megoldást találni
 • hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről
 • gyakorlatias útmutatót kapsz a leküzdött nehézségekről
 • ezek erőt adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez
 • előcsalogatjuk a benned rejlő önbizalmat és szépséget
 • oldjuk a feszültséget, lelki terhektől szabadulsz meg
 • megkönnyebbülten fogsz készen állni a pozitív változásra
 • ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a problémáddal
 • a többi résztvevő között megértő barátokat találsz
 • sokat tanulhattok egymás tapasztalataiból is
 • egyre szebbé, érettebbé, céltudatosabbá válsz
 • gondolkodhatsz máshogy, mint eddig és változtathatsz
 • az új ismereteid által végre megélheted a nőiességed
 • nincs jobb élethelyzet, mint a mostani, egy továbblépéshez
 • tudatosul benned, hogy a változáshoz az akaratod is kell
 • önbizalmad növeléséhez most megteheted az első lépést, itt a jó alkalom
 • regisztrációd által megkapod a leghasznosabb csajos tippeket ingyen
 • a NŐképző közösség teljesértékű tagjává válsz
 • a rendezvényen átveheted az ajándékcsomagod
 • megnyerheted a nagyértékű nyeremények egyikét

Ne maradj le a NŐképző csajos eseményéről! Várunk szeretettel, gyere el és ha van kedved, oszd meg gondolataidat, érzéseidet vagy kérdezz a szakemberektől, hírességektől!

Az én történetem

Larion Zoé vagyok és ez az én storym: VIDEO Sok éven át én is önbizalomhiánnyal küszködtem. Úgy éreztem mindenki más jobb nálam, ügyesebb, okosabb, szebb, szerethetőbb, mint én. Elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Teremtettem magamnak egy új életet, de ezt rettenetesen nehéz volt egyedül megtenni. Jó lett volna akkor, ha valaki segít nekem, ha beszélhettem volna valakivel az érzéseimről, aki megért és tudja, hogyan tudom a saját gyártású démonaimat leküzdeni, a saját gondolataimat átformálni és korlátaimat ledönteni. Mert ugye te is tudod, hogy néha te magad vagy a saját ellenséged? Igyekszem segíteni minden lehetséges módon. Abban is, hogy elfogadd a tested olyannak amilyen, de a tapasztalat az, hogy néha sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá, akár külső beavatkozások által és ezáltal nyerünk önbizalmat. A Szépészet.hu oldalon olvashatsz az átváltozás részleteiről. Tekints úgy a testedre, mint formálható anyagra! Miért ne törekedhetnél a tökéletességre? Egy a fontos, érezd magad jól!

Történelmi háttér

~150 éves kezdeményezésre, melynek az Országos Nőképző Egyesület elnevezést adták. “1867-ben Veres Pálné felhívással fordult a magyar nőkhöz, hogy egyesületi úton törekedjenek a hazai nőnevelést magasabb színvonalra emelni. Célja volt a nők alaposabb és magasabb kiművelése, közhasznú ismeretek elsajátítása által, az önfenntartásra képesítés nyújtása.” forrás: wikipedia

“Eljön a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad és mi az, aminek nincs köze hozzád.” (Oravecz Nóra)

A NŐképző LÉNYEGE AZ ÚTMUTATÁS​

A NŐképző interaktív kerekasztal-beszélgetésein szakemberek és hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről, a leküzdött nehézségekről és gyakorlatias útmutatót adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez! Szeretnénk kézenfogva elindítani azon az úton, amin a magabiztos nők járnak.

kép:
téma:
vendégek:
időpont:
helyszín:
belépő: (a helyszínen NEM tudsz jegyet vásárolni!)
Minden résztvevő ajándékcsomagot kap + további nagyértékű nyereményeket sorsolunk!