1. Változást akarsz az életedben?
 2. Szeretnél magabiztossá válni?
 3. Vannak terveid, céljaid, megvalósítandó álmaid?
 4. Szeretnél elégedett lenni az életeddel és önmagaddal?
 5. Vágysz rá, hogy harmóniában legyen a lelked, a tested és a tudatod?
 6. Úgy érzed boldog és magabiztos vagy, kifogástalan a külsőd?
 7. Tudni szeretnéd, mi kell a tested optimális működéséhez?
 8. Kíváncsi vagy arra, hogy mások hogy látják a világot, hogyan alakítják a sorsukat?
 9. Érdekel, hogy miként lehetsz boldog a párkapcsolatodban?
 10. Szívesen találkoznál és beszélgetnél celebekkel, hírességekkel?

Értékelés: Számold össze az IGEN válaszaidat!

Ha van legalább 3 IGEN válaszod, akkor gyere el a következő NŐképző kerekasztal- beszélgetésre, várunk szeretettel, köztünk a helyed! Olyan témákat válogattam össze Neked, amit életed minden területén hasznosítani tudsz!  Ha a gondolataid megváltoznak, az nem csak Rád lesz hatással, hanem minden másra is, a környezetedre és a Téged körülvevő emberekre is! Fejleszd a személyiséged, hogy megteremtsd önmagad legjobb verzióját! Mindezt elérni nem bonyolult, mégis önbizalmat építeni egyedül rettenetesen nehéz! A NŐképző segít ebben!

Benned is van szépség és ott rejtőzik az önbizalom, csak tudni kell azt előcsalogatni. Megmutatjuk hogyan érheted el ezt! Oldjuk a feszültséget, lelki terhektől szabadulsz meg, hogy megkönnyebbülten, a többiekkel együtt állj készen a pozitív változásra. Ne hidd, hogy egyedül vagy a problémáddal! Csoporttársaid között megértő barátokat találsz majd, sokat tanulhattok egymás tapasztalataiból is. Minden tudás hasznos, ami az épülésünket szolgálja. Fejlesztjük és a tudatunkban is elfogadjuk azt, hogy szebbé, érettebbé, céltudatosabbá válunk. Ha te is akarod, gondolkodhatsz máshogy, mint eddig és az új ismereteid által végre megélheted a nőiességed! “Az önbizalom és elégedettség érzése tesz valakit ellenállhatatlanná, olyan példaképpé, akiből sugárzik valami titokzatos erő.” Ha már jelentkeztél, várlak sok szeretettel, ha még nem, most megteheted. Nincs jobb élethelyzet, mint a mostani, egy továbblépéshez, bármennyire is nehéznek ítéled meg a jelenlegi körülményeidet. Ahhoz, hogy változás történjen körülötted, neked kell megtenned az első lépést, itt a jó alkalom… Ne feledd: “Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál rá kifogást.” (Stephen Dolly)

Mitől kihagyhatatlan a NŐképző?

 • szakemberek segítenek megoldást találni
 • hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről
 • gyakorlatias útmutatót kapsz a leküzdött nehézségekről
 • ezek erőt adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez
 • előcsalogatjuk a benned rejlő önbizalmat és szépséget
 • oldjuk a feszültséget, lelki terhektől szabadulsz meg
 • megkönnyebbülten fogsz készen állni a pozitív változásra
 • ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a problémáddal
 • a többi résztvevő között megértő barátokat találsz
 • sokat tanulhattok egymás tapasztalataiból is
 • egyre szebbé, érettebbé, céltudatosabbá válsz
 • gondolkodhatsz máshogy, mint eddig és változtathatsz
 • az új ismereteid által végre megélheted a nőiességed
 • nincs jobb élethelyzet, mint a mostani, egy továbblépéshez
 • tudatosul benned, hogy a változáshoz az akaratod is kell
 • önbizalmad növeléséhez most megteheted az első lépést, itt a jó alkalom
 • regisztrációd által megkapod a leghasznosabb csajos tippeket ingyen
 • a NŐképző közösség teljesértékű tagjává válsz
 • a rendezvényen átveheted az ajándékcsomagod
 • megnyerheted a nagyértékű nyeremények egyikét

Ne maradj le a NŐképző csajos eseményéről! Várunk szeretettel, gyere el és ha van kedved, oszd meg gondolataidat, érzéseidet vagy kérdezz a szakemberektől, hírességektől!

Az én történetem

Larion Zoé vagyok és ez az én storym: VIDEO Sok éven át én is önbizalomhiánnyal küszködtem. Úgy éreztem mindenki más jobb nálam, ügyesebb, okosabb, szebb, szerethetőbb, mint én. Elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Teremtettem magamnak egy új életet, de ezt rettenetesen nehéz volt egyedül megtenni. Jó lett volna akkor, ha valaki segít nekem, ha beszélhettem volna valakivel az érzéseimről, aki megért és tudja, hogyan tudom a saját gyártású démonaimat leküzdeni, a saját gondolataimat átformálni és korlátaimat ledönteni. Mert ugye te is tudod, hogy néha te magad vagy a saját ellenséged? Igyekszem segíteni minden lehetséges módon. Abban is, hogy elfogadd a tested olyannak amilyen, de a tapasztalat az, hogy néha sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá, akár külső beavatkozások által és ezáltal nyerünk önbizalmat. A Szépészet.hu oldalon olvashatsz az átváltozás részleteiről. Tekints úgy a testedre, mint formálható anyagra! Miért ne törekedhetnél a tökéletességre? Egy a fontos, érezd magad jól!

Történelmi háttér

~150 éves kezdeményezésre, melynek az Országos Nőképző Egyesület elnevezést adták. “1867-ben Veres Pálné felhívással fordult a magyar nőkhöz, hogy egyesületi úton törekedjenek a hazai nőnevelést magasabb színvonalra emelni. Célja volt a nők alaposabb és magasabb kiművelése, közhasznú ismeretek elsajátítása által, az önfenntartásra képesítés nyújtása.” forrás: wikipedia

“Eljön a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad és mi az, aminek nincs köze hozzád.” (Oravecz Nóra)

A NŐképző LÉNYEGE AZ ÚTMUTATÁS​

A NŐképző interaktív kerekasztal-beszélgetésein szakemberek és hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről, a leküzdött nehézségekről és gyakorlatias útmutatót adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez! Szeretnénk kézenfogva elindítani azon az úton, amin a magabiztos nők járnak.

kép:
téma:
vendégek:
időpont:
helyszín:
belépő: (a helyszínen NEM tudsz jegyet vásárolni!)
Minden résztvevő ajándékcsomagot kap + további nagyértékű nyereményeket sorsolunk!