Szex szingliként és tartós párkapcsolatban…

Döbbenet, de ez a kettő különbözik egymástól. Mióta világ a világ, a szingli irigyli a kapcsolatban lévőt, míg a feleség/barátnő sokszor ábrándozik a szingli éveiről és arról, hogy milyen jó lenne ismét függetlennek lenni. Puszta tények, hogy a feleség egy darabig kiegyensúlyozott és boldog, hiszen megkaparintotta álmai lovagját, akivel szépen éldegéli hőn vágyott életét. A közös kassza, ágy és konyhaasztal mellett bár van horvátországi nyaralás és hévízi wellness hétvége, a szürke hétköznapok bizony a legtöbb esetben rombolóan hatnak bármilyen szerelmi románcra.  Így van ez a szexuális élet esetében is, ahol szépen levezethető a hanyatlás folyamata. Eleinte csak azt tudod, hogy valami nem stimmel, de még nem tudod mi az, aztán érzed, hogy sokkal jobban érdekel a Trónok harca következő epizódja, mint összepréselődni a takaró alatt a párocskáddal. Ha már rajta is látod, hogy eleinte a mobiltelefonja, később pedig már a haveros bulizás jobban leköti, mint, hogy rajtad matasson, akkor baj van. A kérdés az, hogy mivel lehet 5-10-15 év múltán visszahozni a tüzet egy kapcsolatba. Ehhez vajon elég egy-két újabb kütyü a szexshop-ból vagy már a dögös, kék szemű kolléga kisugárzása kell hozzá?

A szingli nőt a társadalom fele irigyli, a másik fele szánakozva néz rá. Irigylik, mert senkinek sem kell elszámolnia, független minden szempontból, megélheti és kiélheti a vágyait, miközben azzal bújik ágyba, akit nem szégyell. Neki csak a tükörrel és az álmaival kell viaskodnia, és a fránya társadalmi elvárásokkal. Amik inkább szánakozva tekintenek rá, hiszen ő az, aki „senkinek sem kell”. Ami persze nem fedi a valóságot, hiszen lehet, hogy az élethelyzetének szerencsétlen áldozata, aki most éppen egyedülálló cipőben bukdácsol. Mindenesetre az ő szexuális élete inkább tekinthető színesnek, mint unalmasnak, még akkor is, ha nem éppen álmai hercegén lovagol órákon át.

Hogy kinek jobb és miért, az teljesen szubjektív. De az bizonyos, hogy egyik nőnek sem egyszerű, az egyiknek a társadalmi elvárásokkal, másiknak a beszürkült férjjel kell megvívnia a csatáit.

NŐképző konferencia - Szépészet.hu - Larion Zoé plasztikai szaktanácsadó

Erről fogunk beszélgetni az első Nőképző konferencián szakemberekkel és hírességekkel egyaránt.

Fűvel-fával vagy csak otthon a paplan alatt? … szex szingliként és párkapcsolatban

Pikáns a téma, tudjuk, de erről miért nem beszél senki??? Ciki, ha egy nő sok pasival (vagy nővel) fekszik le? Mennyi az átlagos vagy elfogadható trófea-létszám? Mi kell a nőnek, mire vágyik az ágyban? Mit vagy hajlandó megtenni egy férfi kedvéért? Ha szingli vagy, akkor kiszámíthatatlan, hogy mikor és kivel gabalyodsz össze 1 éjszakára, ha tartós kapcsolatban vagy, akkor viszont előzetes egyeztetéssel napra pontosan tervezitek meg, hogy mikor lesz a következő alkalom, ami így egyre szürkébbé és unalmasabbá válik. És ha már gyerekek is vannak, egy anyuka megszűnik nőnek lenni? … Meddig lehet, vagy egyáltalán kell-e hűségesnek maradni? Megcsalás után van visszaút, vagy már sosem lesz ugyanaz? Egyre több pár él nyitott kapcsolatban, de ez csak akkor működik, amikor már nincs érzelem?

Időpont és helyszín: 2019. november 12. kedd 18 óra, Lurdy Ház II. terem

Sztárvendégeink: Balázs Andi színésznő, Burai Krisztián énekes, Müller Attila műsorvezető, Larion Zoé plasztikai szaktanácsadó

Gyere el rendezvényre, ahol az izgalmas beszélgetés mellett elképesztően sok nőcis meglepetés vár! Több, mint 500.000 forint értékben adunk át hasznos tanácsokat, ajándékokat és nyereményeket sorsolunk ki résztvevőink között! 

A részvételi díj tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot + 1 nyereményszelvényt!
Szerezd meg a 150.000 ft értékű fődíjat vagy a többi csajos nyeremény egyikét!

Rendezvény részletei és jegyvásárlás: https://www.szepeszet.hu/nokepzo-konferencia/

A NŐképző konferencia lényege a szórakoztató útmutatás! Interaktív kerekasztal-beszélgetéseinken szakemberek és hírességek mesélnek őszintén és nyíltan magánéletükről, a leküzdött nehézségekről és gyakorlatias útmutatót adnak a hétköznapi és nem mindennapi akadályok legyőzéséhez! Tanulj mások hibájából, használd fel élettapasztalatainkat! TABUK NÉLKÜL beszélgetünk sztárvendégeinkkel és szakértőkkel mindenről, ami a női léthez hozzátartozik. Az est zárásaként pedig minden kérdésedre válaszolunk,… ha tudunk.